PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
FORUMAŠ GODINE
viewtopic.php?f=43&t=15517
KANTA GODINE
viewtopic.php?f=43&t=15515
U napad gospodo, moramo uzeti oba trofeja kao i uvijek.
viewtopic.php?f=43&t=15517
KANTA GODINE
viewtopic.php?f=43&t=15515
U napad gospodo, moramo uzeti oba trofeja kao i uvijek.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pitari smrde
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Eo paćenika 

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zašto fotošopiraš fotografiju koja pokazuje tačan broj godina koliko titulu nisu osvojili? Pusti ljude da se reklamiraju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Samo dusmani ce reci da sam los komsija i da ne radim na komsijskim odnosima. Bas zbog tih dusmana cu stalno da ih napominjem, cak i kad se brojka popne na 10-15-20 godina ako Bog da. Nek' se samo zdravo...Ma nek' se i kasljuca pomalo, samo neka je zeljkan na stabilnim nogama i vjecito doprvak! Zivio nam oske dvagi gospodavu famivije!SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑30 nov 2020, 23:58Zašto fotošopiraš fotografiju koja pokazuje tačan broj godina koliko titulu nisu osvojili? Pusti ljude da se reklamiraju.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- robertkosar
- Kontakt:
Kakvi su ovo dresovi u nk kokuz kona da im nije Bake nabavio na buvljaku
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ja se najiskrenije nadam da ce krovne kuće svjetskog fudbala reagovati na ove sramne izmjene statuta nfsbih. Po mogućnosti, da nas suspenduju iz svih mogućih takmičenja uključujući i klubove kako bi se jednom za sva vremena kutarisali ove nacionalističko/izdajničke mafije u savezu.
Najgore od svega je to što klubovi nisu ujedinjeni u borbi za bolje sutra, za veća ulaganja u infrastrukturu nego idu linijom manjeg otpora jel u datom momentu njima odgovara trenutna situacija tj pažnja i favorizovanje u odnosu na ostale klubove. Ovdje prvenstveno mislim na FKS, a pojasnitnću i zašto. Kao klub sa relativno dobrim rezultatima u Evropskim takmičenjima i kao klub koji ima nejveći broj svojih simpatizera unutar tijela saveza, oni bi recimo imali snage da se suprotstave ovom maćehinskom odnosu saveza prema klubovima, stranačkim prepucavanjima i kusuranjima nauštrb fudbala u BiH. Međutim, vjerujem da njih trenutno boli čošak za sva ova dešavanja jer im trenutno ide voda na mlin, redaju dobre rezultate pa recimo i Sabrinu boli pizda što ovi vamo osnivaju još jednu nacionalnu grupu kojom bi se u budućnosti mogle kočiti sve dobre stvari za naš fudbal. Nadam se da pitari mogu shvatiti da će se kolo kad tad okrenuti - za 3 godine, za 5 ili za 15, pa kada njih uzmu yebavati i drkati kao nekada, onda će im možda biti žao što na vrhuncu moći se nisu možda suprotstavili ovim lopovima. A to vrijeme će sigurno doći.
Najgore od svega je to što klubovi nisu ujedinjeni u borbi za bolje sutra, za veća ulaganja u infrastrukturu nego idu linijom manjeg otpora jel u datom momentu njima odgovara trenutna situacija tj pažnja i favorizovanje u odnosu na ostale klubove. Ovdje prvenstveno mislim na FKS, a pojasnitnću i zašto. Kao klub sa relativno dobrim rezultatima u Evropskim takmičenjima i kao klub koji ima nejveći broj svojih simpatizera unutar tijela saveza, oni bi recimo imali snage da se suprotstave ovom maćehinskom odnosu saveza prema klubovima, stranačkim prepucavanjima i kusuranjima nauštrb fudbala u BiH. Međutim, vjerujem da njih trenutno boli čošak za sva ova dešavanja jer im trenutno ide voda na mlin, redaju dobre rezultate pa recimo i Sabrinu boli pizda što ovi vamo osnivaju još jednu nacionalnu grupu kojom bi se u budućnosti mogle kočiti sve dobre stvari za naš fudbal. Nadam se da pitari mogu shvatiti da će se kolo kad tad okrenuti - za 3 godine, za 5 ili za 15, pa kada njih uzmu yebavati i drkati kao nekada, onda će im možda biti žao što na vrhuncu moći se nisu možda suprotstavili ovim lopovima. A to vrijeme će sigurno doći.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Proklinjem dan kada je begić došao u savez. To je najveće zlo koje je zadesilo fudbal u BiH.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta je poenta posta? Željkan 8 godina nije uzeo titulu jer ga savez ne favorizuje?SudoHusika je napisao/la: ↑10 dec 2020, 11:33Ja se najiskrenije nadam da ce krovne kuće svjetskog fudbala reagovati na ove sramne izmjene statuta nfsbih. Po mogućnosti, da nas suspenduju iz svih mogućih takmičenja uključujući i klubove kako bi se jednom za sva vremena kutarisali ove nacionalističko/izdajničke mafije u savezu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- svrakino1921
- Kontakt:
Sto se ne moze pisat na opcenito
Sta je rec
Sta je problem
Sta je rec
Sta je problem
-
- Kontakt:
Nema to veze sa nedostatkom titule u Želji. Mi imamo prvo da sredimo stvari u svojoj avliji.
Poenta je ta da se savez ponovo vraća u ono mračno doba, i sve to nekako tiho i neprimjetno prolazi. Mislio sam prvenstveno na to da fks ima snagu i moć da se možda pobuni ili otvoreno kritikuje ovo sramno formiranje nekog "županijskog" reda koji je sam po sebi neustavan. I ne samo fks već i ostali klubovi poput Veleža, TC, Olimpika. Spomenuo bih i Čelik ali oni se sada bave svojim problemima.
Poenta je ta da se savez ponovo vraća u ono mračno doba, i sve to nekako tiho i neprimjetno prolazi. Mislio sam prvenstveno na to da fks ima snagu i moć da se možda pobuni ili otvoreno kritikuje ovo sramno formiranje nekog "županijskog" reda koji je sam po sebi neustavan. I ne samo fks već i ostali klubovi poput Veleža, TC, Olimpika. Spomenuo bih i Čelik ali oni se sada bave svojim problemima.
- svrakino1921
- Kontakt:
Hocete li opet zvat gosp.Ivicu Osima
Da vas vadi iz govana
A valjda nije toliko lud da se zamajava sa budalama
Da vas vadi iz govana
A valjda nije toliko lud da se zamajava sa budalama
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta uradise od jednog od najboljih projekata za BiH

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Sto fkt zakljucase temu? Nije valjda da je zbog toga sto se prozvao ker Begic?svrakino1921 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 11:53Sto se ne moze pisat na opcenito
Sta je rec
Sta je problem
PSPHM
- svrakino1921
- Kontakt:
DOKTOR ZA PRANJE GUZICA
TO CU BITI JA
TO MI JE PLAFON U ZIVOTU MOM
TO CU BITI JA
TO MI JE PLAFON U ZIVOTU MOM
-
- Kontakt:
SudoHusika je napisao/la: ↑10 dec 2020, 11:33Ja se najiskrenije nadam da ce krovne kuće svjetskog fudbala reagovati na ove sramne izmjene statuta nfsbih. Po mogućnosti, da nas suspenduju iz svih mogućih takmičenja uključujući i klubove kako bi se jednom za sva vremena kutarisali ove nacionalističko/izdajničke mafije u savezu.

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Ja nešto mislim da čovjek nije znao kakvo zlo je preporučio i dao mu ovlasti. Rezultati njegove vladavine sami govore za sebe. Potrošili su pare od mundijala na zgradu, na međusobno taljenje, a vrlo vrlo malo su probali nešto uraditi što bi unaprijedilo klupski fudbal u državi. Evo ga sada, trojni sistem ponovo uveden tako da svaka strana može blokirati ostale. Super će nam biti, nema šta. Što je najgore od svega, uvijek nauštrb vlaha i ustaša nekako popuste bošnjačke izdajice. Nikada nisam vidio da su druge strane povile glavu i usvojili nešto na svoju štetu. Simptomatično nema šta, takav je slučaj i na svim ostalim državnim nivoima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.