PL prepucavanja

Miljacka
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Miljacka » 30 nov 2020, 14:48

Sul campo campione

slika
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 nov 2020, 21:30

FORUMAŠ GODINE
viewtopic.php?f=43&t=15517

KANTA GODINE
viewtopic.php?f=43&t=15515

U napad gospodo, moramo uzeti oba trofeja kao i uvijek. :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 30 nov 2020, 21:38

Pitari smrde
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 30 nov 2020, 21:41

Eo paćenika :rol:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 nov 2020, 23:58

Miljacka je napisao/la:
30 nov 2020, 14:48
Sul campo campione

slika
Zašto fotošopiraš fotografiju koja pokazuje tačan broj godina koliko titulu nisu osvojili? Pusti ljude da se reklamiraju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 01 dec 2020, 00:39

SarajevoJeBordo je napisao/la:
30 nov 2020, 23:58
Miljacka je napisao/la:
30 nov 2020, 14:48
Sul campo campione

slika
Zašto fotošopiraš fotografiju koja pokazuje tačan broj godina koliko titulu nisu osvojili? Pusti ljude da se reklamiraju.
Samo dusmani ce reci da sam los komsija i da ne radim na komsijskim odnosima. Bas zbog tih dusmana cu stalno da ih napominjem, cak i kad se brojka popne na 10-15-20 godina ako Bog da. Nek' se samo zdravo...Ma nek' se i kasljuca pomalo, samo neka je zeljkan na stabilnim nogama i vjecito doprvak! Zivio nam oske dvagi gospodavu famivije!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 02 dec 2020, 15:05

Kakvi su ovo dresovi u nk kokuz kona da im nije Bake nabavio na buvljaku
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 02 dec 2020, 23:02

Pronađite se :mrgreen:
slika

Dobri u dobru
Zli u zlu

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 10 dec 2020, 11:33

Ja se najiskrenije nadam da ce krovne kuće svjetskog fudbala reagovati na ove sramne izmjene statuta nfsbih. Po mogućnosti, da nas suspenduju iz svih mogućih takmičenja uključujući i klubove kako bi se jednom za sva vremena kutarisali ove nacionalističko/izdajničke mafije u savezu.

Najgore od svega je to što klubovi nisu ujedinjeni u borbi za bolje sutra, za veća ulaganja u infrastrukturu nego idu linijom manjeg otpora jel u datom momentu njima odgovara trenutna situacija tj pažnja i favorizovanje u odnosu na ostale klubove. Ovdje prvenstveno mislim na FKS, a pojasnitnću i zašto. Kao klub sa relativno dobrim rezultatima u Evropskim takmičenjima i kao klub koji ima nejveći broj svojih simpatizera unutar tijela saveza, oni bi recimo imali snage da se suprotstave ovom maćehinskom odnosu saveza prema klubovima, stranačkim prepucavanjima i kusuranjima nauštrb fudbala u BiH. Međutim, vjerujem da njih trenutno boli čošak za sva ova dešavanja jer im trenutno ide voda na mlin, redaju dobre rezultate pa recimo i Sabrinu boli pizda što ovi vamo osnivaju još jednu nacionalnu grupu kojom bi se u budućnosti mogle kočiti sve dobre stvari za naš fudbal. Nadam se da pitari mogu shvatiti da će se kolo kad tad okrenuti - za 3 godine, za 5 ili za 15, pa kada njih uzmu yebavati i drkati kao nekada, onda će im možda biti žao što na vrhuncu moći se nisu možda suprotstavili ovim lopovima. A to vrijeme će sigurno doći.
Željezničar za život cijeli!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 10 dec 2020, 11:36

Proklinjem dan kada je begić došao u savez. To je najveće zlo koje je zadesilo fudbal u BiH.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 dec 2020, 11:40

SudoHusika je napisao/la:
10 dec 2020, 11:33
Ja se najiskrenije nadam da ce krovne kuće svjetskog fudbala reagovati na ove sramne izmjene statuta nfsbih. Po mogućnosti, da nas suspenduju iz svih mogućih takmičenja uključujući i klubove kako bi se jednom za sva vremena kutarisali ove nacionalističko/izdajničke mafije u savezu.

Najgore od svega je to što klubovi nisu ujedinjeni u borbi za bolje sutra, za veća ulaganja u infrastrukturu nego idu linijom manjeg otpora jel u datom momentu njima odgovara trenutna situacija tj pažnja i favorizovanje u odnosu na ostale klubove. Ovdje prvenstveno mislim na FKS, a pojasnitnću i zašto. Kao klub sa relativno dobrim rezultatima u Evropskim takmičenjima i kao klub koji ima nejveći broj svojih simpatizera unutar tijela saveza, oni bi recimo imali snage da se suprotstave ovom maćehinskom odnosu saveza prema klubovima, stranačkim prepucavanjima i kusuranjima nauštrb fudbala u BiH. Međutim, vjerujem da njih trenutno boli čošak za sva ova dešavanja jer im trenutno ide voda na mlin, redaju dobre rezultate pa recimo i Sabrinu boli pizda što ovi vamo osnivaju još jednu nacionalnu grupu kojom bi se u budućnosti mogle kočiti sve dobre stvari za naš fudbal. Nadam se da pitari mogu shvatiti da će se kolo kad tad okrenuti - za 3 godine, za 5 ili za 15, pa kada njih uzmu yebavati i drkati kao nekada, onda će im možda biti žao što na vrhuncu moći se nisu možda suprotstavili ovim lopovima. A to vrijeme će sigurno doći.
Šta je poenta posta? Željkan 8 godina nije uzeo titulu jer ga savez ne favorizuje?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 10 dec 2020, 11:53

Sto se ne moze pisat na opcenito
Sta je rec
Sta je problem

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 10 dec 2020, 11:54

Nema to veze sa nedostatkom titule u Želji. Mi imamo prvo da sredimo stvari u svojoj avliji.

Poenta je ta da se savez ponovo vraća u ono mračno doba, i sve to nekako tiho i neprimjetno prolazi. Mislio sam prvenstveno na to da fks ima snagu i moć da se možda pobuni ili otvoreno kritikuje ovo sramno formiranje nekog "županijskog" reda koji je sam po sebi neustavan. I ne samo fks već i ostali klubovi poput Veleža, TC, Olimpika. Spomenuo bih i Čelik ali oni se sada bave svojim problemima.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 10 dec 2020, 11:55

Hocete li opet zvat gosp.Ivicu Osima
Da vas vadi iz govana

A valjda nije toliko lud da se zamajava sa budalama

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 dec 2020, 11:57

Gosp. Ivica Osim je doveo Begica!
AZINE DOJKICE 1921
Bahati, bahati Željkan!
1946

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 10 dec 2020, 11:59

Sta uradise od jednog od najboljih projekata za BiH
:facepalm:

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 10 dec 2020, 11:59

svrakino1921 je napisao/la:
10 dec 2020, 11:53
Sto se ne moze pisat na opcenito
Sta je rec
Sta je problem
Sto fkt zakljucase temu? Nije valjda da je zbog toga sto se prozvao ker Begic?
PSPHM

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 10 dec 2020, 12:01

DOKTOR ZA PRANJE GUZICA

TO CU BITI JA

TO MI JE PLAFON U ZIVOTU MOM

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 10 dec 2020, 12:02

SudoHusika je napisao/la:
10 dec 2020, 11:33

:salut:
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 10 dec 2020, 12:03

joker90 je napisao/la:
10 dec 2020, 11:57
Gosp. Ivica Osim je doveo Begica!
AZINE DOJKICE 1921
Ja nešto mislim da čovjek nije znao kakvo zlo je preporučio i dao mu ovlasti. Rezultati njegove vladavine sami govore za sebe. Potrošili su pare od mundijala na zgradu, na međusobno taljenje, a vrlo vrlo malo su probali nešto uraditi što bi unaprijedilo klupski fudbal u državi. Evo ga sada, trojni sistem ponovo uveden tako da svaka strana može blokirati ostale. Super će nam biti, nema šta. Što je najgore od svega, uvijek nauštrb vlaha i ustaša nekako popuste bošnjačke izdajice. Nikada nisam vidio da su druge strane povile glavu i usvojili nešto na svoju štetu. Simptomatično nema šta, takav je slučaj i na svim ostalim državnim nivoima.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.