FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Doslo je vec
Njima je ovo kolo možda i ključno s obzirom da se u njemu sastaju Olimpik protiv prepoređenog Radnika koji su im direktni konkurenti. Ako Krupa koja je predzadnja zijani od nas, a Radnik koji je jedno mjesto iznad njih pobjedi, pobjeći će im Radnik na +8.Ekipa iz Krupe se okreće narednom protivniku. Jesenju sezonu će završiti duelom sa Željezničarom. Tim iz Sarajeva je sigurno za poštovanje. O tome Mrkobrada kaže:
-Mi nismo u poziciji da pretimo Željezničaru. Vodi ih sjajan stručnjak, dobra su ekipa. Dolaze nam u nezgodno vreme. Izgubili su od Širokog i sada će sigurno tražiti bodove na strani. Ipak, imamo i mi pravo da se nadamo i da se borimo. Igrači imaju ogroman motiv. Veliki protivnik, igraju za svoju afirmaciju, za bolju situaciju u klubu. To znači da ćemo izaći na teren i boriti se. Moramo sada pokušati napraviti nešto u okršaju sa Željom, a onda napraviti analizu i videti šta i kako dalje, zaključuje Mrkobrda.
Isto je i za nas. Mi i bod ako popusimo tacku na i za ovu sezonu stavljamo sto se tice lige.braco je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:04Njima je ovo kolo možda i ključno s obzirom da se u njemu sastaju Olimpik protiv prepoređenog Radnika koji su im direktni konkurenti. Ako Krupa koja je predzadnja zijani od nas, a Radnik koji je jedno mjesto iznad njih pobjedi, pobjeći će im Radnik na +8.Ekipa iz Krupe se okreće narednom protivniku. Jesenju sezonu će završiti duelom sa Željezničarom. Tim iz Sarajeva je sigurno za poštovanje. O tome Mrkobrada kaže:
-Mi nismo u poziciji da pretimo Željezničaru. Vodi ih sjajan stručnjak, dobra su ekipa. Dolaze nam u nezgodno vreme. Izgubili su od Širokog i sada će sigurno tražiti bodove na strani. Ipak, imamo i mi pravo da se nadamo i da se borimo. Igrači imaju ogroman motiv. Veliki protivnik, igraju za svoju afirmaciju, za bolju situaciju u klubu. To znači da ćemo izaći na teren i boriti se. Moramo sada pokušati napraviti nešto u okršaju sa Željom, a onda napraviti analizu i videti šta i kako dalje, zaključuje Mrkobrda.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Znači da očekujemo marisanu na terenu, još onaj maler Jelić kojem nije mrsko žuti karton da pokaže.LjoZee je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:05Isto je i za nas. Mi i bod ako popusimo tacku na i za ovu sezonu stavljamo sto se tice lige.braco je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:04Njima je ovo kolo možda i ključno s obzirom da se u njemu sastaju Olimpik protiv prepoređenog Radnika koji su im direktni konkurenti. Ako Krupa koja je predzadnja zijani od nas, a Radnik koji je jedno mjesto iznad njih pobjedi, pobjeći će im Radnik na +8.Ekipa iz Krupe se okreće narednom protivniku. Jesenju sezonu će završiti duelom sa Željezničarom. Tim iz Sarajeva je sigurno za poštovanje. O tome Mrkobrada kaže:
-
- Kontakt:
Ko ima dva žuta kod nas? Prva tekma na proljeće je derbi...
Željezničar za život cijeli!
Hajdarević, Veselinović, Blažević, Mujezinović, Šehić, SubašićSudoHusika je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:11Ko ima dva žuta kod nas? Prva tekma na proljeće je derbi...
-
- Kontakt:
Samo Hajdar da se sačuva. Ove nit' yebi nit' kući vodi.
-
- Kontakt:
Valjda ce igrat Hajdarbraco je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:13Hajdarević, Veselinović, Blažević, Mujezinović, Šehić, SubašićSudoHusika je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:11Ko ima dva žuta kod nas? Prva tekma na proljeće je derbi...
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
SudoHusika je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:14Samo Hajdar da se sačuva. Ove nit' yebi nit' kući vodi.

- kolezeljovac
- Kontakt:
Raja bilo je lijepo družiti se s vama na ovom forumu ove 3 godine. Nažalost zbog obaveza napuštam forum, ljubi vas sve Kole!
i da nekad uzmemo titulu aBd...

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
ma bjezikolezeljovac je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:41Raja bilo je lijepo družiti se s vama na ovom forumu ove 3 godine. Nažalost zbog obaveza napuštam forum, ljubi vas sve Kole!i da nekad uzmemo titulu aBd...

Da Bog da svi fasovali karton.braco je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:13Hajdarević, Veselinović, Blažević, Mujezinović, Šehić, SubašićSudoHusika je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:11Ko ima dva žuta kod nas? Prva tekma na proljeće je derbi...
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Ma pustite koleta, ode na pijanku do komšiluka i eto njega nazad ponovo, razočaran u ljubav. 

Nisam ti rekao da imam novog druga sad, @tuzlac bit ce Zeljovac pravi.

I kakav neprijatelj, samo nam zelim dobro.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Znas si druga da dove lijepite po temi pred svaku utakmicu

- lijevapolutka
- Kontakt:
https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... uku/44155/Fudbaleri Željezničara protekla tri dana treniraju na plastičnom terenu u Centru Safet Zajko u Halilovićima kako bi se na što bolji način adaptirali za subotnju utakmicu protiv Krupe koja će se igrati na terenu s plastičnom podlogom.
Ekipa će sutra otputovati u Banjaluku gdje će boraviti do subotnje utakmice. Sutrašnji trening će fudbaleri Amara Osima obaviti na stadionu Krupe, te se ovom prilikom zahvaljujemo domaćinima na gostoprimstvu.

najlakše je pobječ kad ne ideKANA je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:49ma bjezikolezeljovac je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:41Raja bilo je lijepo družiti se s vama na ovom forumu ove 3 godine. Nažalost zbog obaveza napuštam forum, ljubi vas sve Kole!i da nekad uzmemo titulu aBd...
kako mrzim ovo procitati ,bas je bruku raje napiustilo forum .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.