https://www.klix.ba/sport/nogomet/nogom ... /201210022
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH - UKINUTA SUSPENZIJA
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Koja bagra. Ovo ce bakir isto uraditi cim se prilika stvori.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:13https://www.klix.ba/sport/nogomet/nogom ... /201210022
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Beduin
- Kontakt:
Ko da ih prijavi UEFA-i? Ovi koji su i glasali za promjenu Statuta?
Mi kad najvise trebamo zajednistvo mi se najvise razjedinimo. Kad jedan klub digne glas protiv Saveza i mutnih radnji, a ovdje Zeljo najvise muda pokazuje, mozda cak i jedini, svi drugi se usute dok i oni ne osjete na svojoj kozi pa neko sturo saopstenje izbace s velikom dozom respekta i uvlacenja u trticu Savezu i tako iz sezone u sezonu. VAR akcija propala u startu, a sudije odradjuju svoj posao po zadatku bez ikakvog pritiska. Iz godine u godinu tonemo u fudbalu, rezultati sve losiji, najbolji igraci pred zalaskom karijere, dogurali ponovo do 4. sesira, a jedan Begic je tu sve silne godine a da ga niko nije ni pokusao smijeniti, prozvati, istraziti. Mediji najvece pi4ke i dupeuvlakaci, bosnjaci po ko zna koji put pokazuju da su sebi najveci neprijatelji i pitamo se zasto smo slijepo crijevo Evrope, planete, vasione, kosmosa...
Pjanic je barem pausalno provukao pricu o losem stanju, Bolic godinama javno proziva pa koliko-toliko, Misimovic eto sad malo podigao glas, ali sve je to nedovoljno. Rezultat nase sutnje i indolencije je ova promjena Statuta i samar drzavi, navijacima, bosnjacima, umjesto da se dignemo i j3bemo mater svima njima. Ali tako nam i treba. Daj nam srbina da vodi Savez, daj mrzitelje drzave da odlucuju o istoj, neka nas j3bu do kraja.
Mi kad najvise trebamo zajednistvo mi se najvise razjedinimo. Kad jedan klub digne glas protiv Saveza i mutnih radnji, a ovdje Zeljo najvise muda pokazuje, mozda cak i jedini, svi drugi se usute dok i oni ne osjete na svojoj kozi pa neko sturo saopstenje izbace s velikom dozom respekta i uvlacenja u trticu Savezu i tako iz sezone u sezonu. VAR akcija propala u startu, a sudije odradjuju svoj posao po zadatku bez ikakvog pritiska. Iz godine u godinu tonemo u fudbalu, rezultati sve losiji, najbolji igraci pred zalaskom karijere, dogurali ponovo do 4. sesira, a jedan Begic je tu sve silne godine a da ga niko nije ni pokusao smijeniti, prozvati, istraziti. Mediji najvece pi4ke i dupeuvlakaci, bosnjaci po ko zna koji put pokazuju da su sebi najveci neprijatelji i pitamo se zasto smo slijepo crijevo Evrope, planete, vasione, kosmosa...
Pjanic je barem pausalno provukao pricu o losem stanju, Bolic godinama javno proziva pa koliko-toliko, Misimovic eto sad malo podigao glas, ali sve je to nedovoljno. Rezultat nase sutnje i indolencije je ova promjena Statuta i samar drzavi, navijacima, bosnjacima, umjesto da se dignemo i j3bemo mater svima njima. Ali tako nam i treba. Daj nam srbina da vodi Savez, daj mrzitelje drzave da odlucuju o istoj, neka nas j3bu do kraja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
SudoHusika
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑10 dec 2020, 12:25Ko da ih prijavi UEFA-i? Ovi koji su i glasali za promjenu Statuta?
Željezničar za život cijeli!
Ima li gdje zapisnik sa skupštine da vidimo lobanje koje su glasale za ovo, govorim već duže vremena da će sad gore biti nego za vrijeme Munje
Drugim riječima, s obzirom da će "patriotski" nastrojeni članovi Skupštine, njih 24, nakon otkrića ovih zakulisnih radnji, sasvim sigurno se pokušati pravdati po onoj ustaljenoj u našoj državi (nije do nas, to ovi što ruše državu sve rade) bez njihovih glasova Statut nije mogao biti promijenjen.
-
Convicts1988
- Kontakt:
A zašto sve navijačke skupine ćute, sem jedne ?
Ne kontam tišinu ? BHF ? Navijačke grupe u BiH ?
Ne kontam tišinu ? BHF ? Navijačke grupe u BiH ?
- Chapman1886
- Kontakt:
Sjecate li se kada je prekinuto prvenstvo tad bez glasova "velikih" Bosnja ne bi to bilo moguce a sta zauzvrat dobili su da Begic dobije fotelju pocasnog presjednika,isto je ovo i sada slucaj samo trebamo sacekati i vidjet cemo sta su dobili ovi sto su glasali za ovu sramnu promjenu statuta.Molim samo boga da nas opet Fifa i Uefa suspenduje.
Evo neka bh stranica pise da su uputili pismo UEFI i FIFI u uvođenju trećeg entiteta te bi opet moglo doći do suspenzije
Brko iz druge galaksije!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Iskreno se nadam da ce nas ponovo suspendovati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Pensioner26
- Kontakt:
Majko mila komplikovane države..
- feniksptica
- Kontakt:
Joj sto bi me spasili muka, taman da ne gledam patnju protiv Francuza. Da ne gubim pola dana dok odem na utakmicu i gledam kurcobolju. A i mozda bi se stanje popravilo. Mozda. Kad smo mislili prvi put da se popravlja par godina posle ovo smo dozivjeli.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Navijacke organizacije MUDA , niko se ne oglasava
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Nadam se da ce UEFA BRZO reagirati i suspendovati nas.
Prevarili smo ih.
Prevarili smo ih.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zeleni SDA-ovski četnici i kriminalci sve dijele na troje. Sve će uradit da sahrane ovu državu dok još imaju vlasti.
Dokle god tronozac upravlja drzavom, nece nikad na bolje. Dodje uefa i pocisti smradove, i stanje se za nekoliko godina samo vrati na staro, jer je sam sistem pokvaren. Mene je u svemu ovome najvise razocarao Ivica koji je 2017. dao pozitivnu ocjenu radu Begica, a evo kako su mu vratili.
najbolja stvar je suspenzija i onda procesljat sve kriminalce pa pred sud.... Dati ozbiljnim ljudima da preuzmu i naprave normalan status... Prekinuti igrat fudbal u Bosni i Hercegovini ... Igraci ne odazivat se pozivu u repku smatram da bi Dzeko kao kapiten trebo da zatrazi od igraca
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Sad smo 55. repka na FIFA rang listi, a prošli put kad su nas suspendovali smo bili 51. Dakle isti rezultati repke kao tada, isti nacionalni mehanizmi kao tada (koji su usvojeni ponovo u ovom novom statutu) u savezu samo što sada po izjavama čelnih ljudih saveza sve je super, radi se po zakonu. A prije 10 godina su nas suspendovali iako je ista situacija u svemu bila ista kao sad i tada su ove poglavice iz saveza su dojahali na bijelim konjima kao spasioci bh. fudbala. Licemjerje samo takvo.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Oglasio se NB. Hajmo dalje.
Dabogda vas u kolicima iznosili iz te zgradurine, LOPOVI!!!
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, HariTz i 14 gostiju.