KANTA GODINE 2020 - leorey - KOMENTARI
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2020 - KOMENTARI
.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 10 dec 2020, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Vidiš to je razlika, Ortega nije prosječan predstavnik svog naroda, on je četnik. GDJE SAM JA PONIZIO SVOJ NAROD? Znam da nisu, ima Bošnjaka koji su se zalagali za multinacionalnu državu i koji će se zalagati. SDA je daleko od toga.
Okej, ja tebe ne mrzim kao predstavnika Bošnjaka jer volim sve narode i narodnosti države nego te mrzim kao fašistu.
Ja imam argumente da tebe zovem fašistom, ti nemaš da mene zoveš četnikom. To je glavna razlika. Fašiste prave selekcije kao što ih i ti praviš.
Okej, ja tebe ne mrzim kao predstavnika Bošnjaka jer volim sve narode i narodnosti države nego te mrzim kao fašistu.
Ja imam argumente da tebe zovem fašistom, ti nemaš da mene zoveš četnikom. To je glavna razlika. Fašiste prave selekcije kao što ih i ti praviš.
"We need to suffer. And we need to fight."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Makar smo se svi slozili u jednom po prvi put od kako forum postoji, a to je da je ovaj gore poremeceni debil kojem treba zabraniti pristup kiseoniku, a ne samo internetu ili forumu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BosniaBoston
- Kontakt:
VolimTZ, Ortegu i onog Crozlu( ne pise vise na forumu ali mnogi se sjecaju ko je on) direktno na goli otok da tucaju kamenje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Decko je blago receno mentalno poremecena osoba. Prisilni rad u nekom rudniku bi bio odlicna metoda lijecenja.
-
- Kontakt:
Rijetko kad ulazim više na forum, ali ovo je do sad bio šou živi da se umre od smijeha
VolimTZ - 7b (brat prekucao sa ovih par postova)
Bosnausrcu9 - 5b
Rigoletto - 3b
Crozla - 1b
VolimTZ - 7b (brat prekucao sa ovih par postova)
Bosnausrcu9 - 5b
Rigoletto - 3b
Crozla - 1b
Mostar u srcu, Velež do groba
.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Preodgojne metode za takve kao ti.
Pitanje za admina - kome smeta Jovan Divjak na avataru?!
Kažem ti još jednom, postupcima dokazuješ da si fašista i onda iz očaja kreneš mene nazivati četnikom. Program je završen. Dokazao si se dobro, i previše. Želim ti sreću u životu i da promijeniš svoje mišljenje o ljudima koji nisu Bošnjaci. Živio.
Kažem ti još jednom, postupcima dokazuješ da si fašista i onda iz očaja kreneš mene nazivati četnikom. Program je završen. Dokazao si se dobro, i previše. Želim ti sreću u životu i da promijeniš svoje mišljenje o ljudima koji nisu Bošnjaci. Živio.

-
- Kontakt:
Normalno da ti ne smeta Ortega kad ste isti tip samo na suprotnim stranama. Bolesnici.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
.
- Chapman1886
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Svi se raspravljaju o p'olitici oko 13h. A radni dan. i onda se pitamo sto smo losi u svemu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ti si bolestan.VolimTz je napisao/la: ↑10 dec 2020, 14:51@Captain4
Nigdje ja nisam dokazao ništa. Mrzim samo i isključivo tebe i slične tebi nikoga više. Bošnjaci će biti ubijani onoliko koliko sebi dozvole a s tobom je zagarantovan nestanak. Želim ti sve najgore.
I red je bio da skineš heroja i postaviš tog zločinca, pristaje ti.
.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 10 dec 2020, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Haj prestani vise pisat. Uzet ces mi trofej u sudijskoj nadoknadi.
27.10.2020
Muslimanski narod neće nestati. To ja poručujem gospodinu VolimTz!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Hajd sto je poremeceni šizofrenik, al sto su ga jos naceli i demencija i Alzheimer. Izvrijedjao sve i svakog na forumu, ko god ne podrzava norod zno, i onda se on zali na vrijedjanje. Tvom starom je bolje bilo da ga je otreso negdje u šimšir...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bosnjacki

#Punoljetstvo