Znači lik direktno optužuje nekoga da će biti kriv za genocid nad njegovim narodom (i to u više postova) i onda plače kao uvrijeđena mlada jer ga neko vrijeđa, tj. ispravlja gluposti koje piše
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije smijesno. Ovakvi su opasni po okolinu.
Ne brini ne bih ja nikad zlostavljao mentalno zaostale.VolimTz je napisao/la: ↑10 dec 2020, 15:07Gdje sam ja kriv za to ? Nikada nisam glasao za iste.BuffonGigi je napisao/la: ↑10 dec 2020, 15:05Naravno da jeste, opci i sa njima i sa mnom vec 25 godina...
Ko će me zlostavljati ? Ti ?
Od takvog forumskog znalca, meni je uvreda kompliment
Lakersi osvojili titulu, mora da sam napaceni hejter
Znaju svi ko si i sta si...nema potrebe da se objasnjavamo.Brokula je napisao/la: ↑10 dec 2020, 15:11Lakersi osvojili titulu, mora da sam napaceni hejter
istina,zabrinjavajuća je činjenica da možda jedan ovakav čudak stoji pored mene u redu za hljebJustin je napisao/la: ↑10 dec 2020, 15:06Nije smijesno. Ovakvi su opasni po okolinu.
i krene plakati kako ga vrijeđajuVolimTz je napisao/la: ↑10 dec 2020, 14:51@Captain4
Nigdje ja nisam dokazao ništa. Mrzim samo i isključivo tebe i slične tebi nikoga više. Bošnjaci će biti ubijani onoliko koliko sebi dozvole a s tobom je zagarantovan nestanak. Želim ti sve najgore.
I red je bio da skineš heroja i postaviš tog zločinca, pristaje ti.