Arena od narednog SP radi sve, a BHT prema trenutnom programu radi samo snimke tekmi koje su bile dan prije
Sport i TV
Re: Sport i TV
U početku će raditi jednu tekmu dnevno uživo na BHT HD, a snimci su dan kasnije na BHT1 
https://bhrt.ba/pocinje-evropsko-prvens ... a-bht1-hd/
https://bhrt.ba/pocinje-evropsko-prvens ... a-bht1-hd/
-
jolicnikola
- Kontakt:
Arena 1x2, jel to onaj kanal koji će prenositi manje lige ko SK? negdje sam to čuo
Sa klixa. Još ja vidim danas da nisu otključali Arene u HD-u, odmah mi sumnjivo.Od Nove Godine, Telemach neće imati Arena kanale.
Pouzdana informacija iz Elte.
Pazite sta potpisujete.
Strašan udarac za Telemach, Arena će imati sve osim Engleza.
mene zovu svaki mjesec otkako je istek'o ugovor u avgustu i nude mi smece ka "povlastice", cao
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Mene zvali, 4m za marku i hbo 24m. To sam dogovorio. Ova prica da Telemach nece imati arene je za malu djecu. Zakonski ne postoji sansa za takvo nesto.
Max Allegri
Arene sport HD nisu ukljuceni u ovu novogodisnju promociju,kao ni kanal jbne zadruge,ja imam i moja tv i telemach tako da me nije briga hoce li izgubiti arena al cisto sumnjam da ce se to desiti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Onda ce i mtel da popusi sportklubove.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Slično nešto sam također načuo. Nije nemoguće da se to i desi.
Moze se svasta pokusat, zakonski je skoro nemoguce. Ako se cak desi, lako je prekinut ugovor u kojem jasno pise arene i pink 24m.
Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
bome kad se udje na MojTelemach ne vidi se vise paket Arena sport kao dokupljena opcija 
mene zvali neki dan za "povlastice", potpisao jucer novi ugovor na 24 mjeseca, od toga 18 mjeseci ce biti 20% manji iznos racuna, uz to zamijenili stari modem
mene zvali neki dan za "povlastice", potpisao jucer novi ugovor na 24 mjeseca, od toga 18 mjeseci ce biti 20% manji iznos racuna, uz to zamijenili stari modem
Don't believe the hype.
Ma oni idu do 250KM. Malo si losije prosao od mene. 4x1KM i 24m HBO. Al ako ne bude arene. Katastrofa se sprema.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 19:09bome kad se udje na MojTelemach ne vidi se vise paket Arena sport kao dokupljena opcija

Sumnjiv ugovor
Max Allegri
Možda i ova aplikacija što je arena izbacila ima veze sa tim. Još ja prije 2-3 godine prešao na telemach zato što imaju i sk i arene. Valjda se bude mogao ugovor raskinuti bez velike štete pa se opet prešaltat na telekom.
nema potpisa
- LlullSergio
- Kontakt:
Eh svasta eto, samo to treba da se desi.
Poskupa im je ova aplikacija. Valjda samo Arena kanali (HD doduse) 5€ mjesecno. Ajde moglo bi se i to nekako progutat, ali fazon je koliko je stabilna aplikacija, moze li se castat, jel fluidno.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Vrlo stabilna aplikacija, ima opciju casta a bit će ubrzo i SmartTV app. Ovdje je spisak kanala, najskuplji paket (Gold) je 11€/mj. Silver je trenutno dostupan i to besplatno do 1.3.

Zar nije tri mjeseca od dana registracije?
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.