AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 dec 2020, 16:27

Probable line-up:

Tatarusanu; Conti, Gabbia, Duarte, Dalot; Tonali, Krunic; Castillejo, Diaz, Hauge; Colombo.

Bukvalno cijeli tim je dobio odmor za sutra. Za Milan utakmica nebitna, ali za dosta ovih igrača jako bitna, da se pokušaju dokazati, i kupiti ostanak u Milanu. Jer januar je blizu a njih par je na izlaznim vratima.

Ako izađe ovaj sastav onda je Samu kapiten sutra :bow:

A i Sparta izgleda ima velikih poteškoća sa povrijeđenim igračima. Mada ni njima ova utakmica ne znači ništa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 09 dec 2020, 18:54

Nekako kontam da bi Conti trebao biti ispred Samua za kapitena?

Nego za sutra je pozvan i Leao,znaci napokon je spreman.

Sto se Ibre tice u petak je zakazan med check i tad ce se znati da li ce biti na raspolaganju za Parmu

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 09 dec 2020, 20:54

Kako bih volio vidjeti Zapatu kod nas kad Ibra ode.. Pusti snovi...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 09 dec 2020, 22:02

OldFashioned je napisao/la:
09 dec 2020, 20:54
Ne znam druže, ali nije Zapata nešto posebno, fizički jak napadač koji do Atalante nije nešto odigrao. Mislim da onaj tko ga kupi, debelo će ga platiti a dobiti prosječnog napadača.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 09 dec 2020, 22:14

OldFashioned je napisao/la:
09 dec 2020, 20:54
I meni se to često vrti u glavi, čovjek je mašina. Ko zna..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 10 dec 2020, 00:39

Nakon odigranog CL kola priključuju se EL izmeđuostalog, Man Utd, Shakhtar Donetsk, Ajax. Moglo je i značajno gore biti EL-ekipama, u vidu Intera, Reala i Nazija koji su u zadnjem kolu obezbijedili prolaze iz grupa, odnosno manji klub iz Milana dno dna u grupi :mrgreen:

Dobro je pa je Nazio prošao, nadam se da će što duže igrat CL jer su odmah manji konkurent za top 4, poprilično im je mršava squadra da igraju na dva/tri fronta. Iz te perspektive, šteta što je Inter ispao, no nek su - oni su svakako dva levela iznad Milana i najaktuelniji favorit za Scudetto, uz Juve.

Sutra odmori sviju, Miki Maus kup, u kojem još ima podosta kvalitetnih ekipa, dakle
Arsenal, Tottenham, Benfica, Napoli, Roma, Villarreal, Leicester su svi tu - uz ove iz ekipe iz CL.

Male su šanse da Milan išta može napraviti pored ovoliko kvalitetnih ekipa, vidjeli smo vs Lille da je Evropa jedno a Serie A drugo....

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 dec 2020, 01:54

Ispunio se cilj kad se izborila LE i kad se prošla grupna faza, tu se najveći prihod ostvario. Nije bog zna šta puno (nekih desetak miliona), ali bolje i to nego ništa. :mrgreen:

Što se mene tiče, može se odmah u nokaut fazi ispasti jer ne vidim kako se može do trofeja, tako da je bolje da se lijepo posvete ligi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 10 dec 2020, 04:39

muha milanez je napisao/la:
09 dec 2020, 22:14
I meni se to često vrti u glavi, čovjek je mašina. Ko zna...
Daj Bože, treba se nadati :pray:

meecko je napisao/la:
09 dec 2020, 22:02
Ne znam druže, ali nije Zapata nešto posebno, fizički jak napadač koji do Atalante nije nešto odigrao. Mislim da onaj tko ga kupi, debelo će ga platiti a dobiti prosječnog napadača.

Meni je baš tip napadača po guštu, plus fali nam u ekipi igrača koji su baš onako fizikalci...
Sinoć protiv Ajaxa samo potvrdio moje dosadašnje mišljenje o njemu. Lik na leđima nosi nekoliko igrača, vraća se u odbranu, prima loptu, pronalazi suigrače bez gledanja...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 dec 2020, 13:09

📰Sky: Against Sparta Prague, Piere Kalulu will play in the centre of the defense next to Leo Duarte.
Daniel Maldini will also start the match behind Lorenzo Colombo
.

Hajde da malo vidimo i ove klince

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 10 dec 2020, 13:19

Updated probable lineup vs. Sparta Prague according to Sky:

Tatarusanu; Conti, Kalulu, Duarte, Dalot; Krunic, Tonali; Castillejo, Maldini, Hauge; Colombo

Zar Kalulu nije desni bek?

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 dec 2020, 13:24

I Gabia je zadnji vezni bio pa sta,taj mali je na pocetku svoje karijere,mozda od njega dobijes stopera dobrog,vrlo dobrog,odlicnog ili mozda nista od toga :)

Musakio je otpisan,a Pioli ocigledno zeli dati priliku sto vise igrqcima koji nisu imali puno minuta u ovoj tekmi koja je totalno nebitna,zato ga je i stavio tu

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 dec 2020, 13:31

Kalulu je počeo kao stoper, pa je pomjeren na beka, ali može igrati obe pozicije.

Ovo večeras vjerovatno ni na šta neće ličiti sa ovolikim brojem izmjena :mrgreen: ali nije ni bitno, važno je da će se svi konačno odmoriti.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 dec 2020, 15:43

Ubit ćemo chehe ko mraz paprike
Il Club più titolato al mondo!

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 10 dec 2020, 16:10

Ja mislim da od ovog Maldinija nema neke fajde. Mada ko je sve igrao i dobijao sansu, neka malo i on trckara,bar zbog prezimena na dresu. Lijepo vidjeti
Colombo 2x, Hauge, Krunic..rezultat 1:4

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 dec 2020, 17:42

Kalulu je izuzetno brz i prororan igrac, steta je te karakteristike tusiti na CB. Ako je istina da je na pocetku karijere igrao stopera pa prebacen na beka, sigurno nije bezveze prebacen tu.
Krunic ponovo uz Tonalia kao oroganiizator igre, nakon nebrojeno puta sto je dokazao da je na toj poziciji najslabija karika?

U ovakvoj postavi bih najvise volio da igraju 433 gdje bi Krunic igrao lijevog veznog, a Samu desnog a i Tonali bi najvise tu se pokazao, ili 4312 sa Maldinijem iza Haugea i Colomba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 10 dec 2020, 17:53

Treba se paziti Krunića, on je najopasniji po naš gol :mrgreen:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 dec 2020, 18:16

Ne treba sad previše mozgati oko toga gdje će ko igrati, ova utakmica se svakako odrađuje pro forme i da se odmore prvotimci.

Mada me interesuje je li moguće da ni u Primaveri nema niko ko može odigrati tog defanzivnog veznog? :salut:

FORZA MILAN !

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 10 dec 2020, 18:21

Vrijeme je da ovaj Colombo pokaže ako ništa barem da je mlad : D
Svaki put do sada kad sam ga gledao, izgledao mi kao da ima 35+ i da se ne može sastaviti sa loptom.

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 10 dec 2020, 19:19

Na sempremilan.com kazu da je Isco opcija unjesto Hakan. Extra bi to bilo.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 10 dec 2020, 19:22

Isco bi bio po mom misljenju pogresan potez, veliku platu bi trazio a i nije to isti igrac kao prije 4-5 godina
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []