Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Sainz, Vettel i Ricciardo se žale što ne mogu voziti na testu mladih vozača. Naravno, povezano s Alonsom. Ipak, u pravilima su naznačili da je moguće voziti samo ako nisi vozio u 2020. Po istim pravilima su omogućili i Buemiju da vozi za RB.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sta se imaju zaliti? Voze citavu godinu i oni bi se nesto zalili. Alonso se vraca u F1 i logicno je da covjek hoce da se ponovo navikne na bolid i vrati u formu. Prevelika se pompa digla oko svega toga. Da, ne bi ni Alonso trebao voziti zbog godina, ali eto bio je i taj presedan sa Buemijem. Racing Point se ima obraza buniti nakon onog kopiranja Mercedesa.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Otpao izgleda Hamilton i za Abu Dhabi. Druga šansa za Russella. Ili će možda ovaj put dati šansu Vandoorneu? 
Kako lijepe vijesti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Pa nema ni logike da Alonso vozi u testu MLADIH vozača, djabe debili odobrise njemu i napraviše ovu glupostBundesliga je napisao/la: ↑10 dec 2020, 17:00Sta se imaju zaliti? Voze citavu godinu i oni bi se nesto zalili. Alonso se vraca u F1 i logicno je da covjek hoce da se ponovo navikne na bolid i vrati u formu. Prevelika se pompa digla oko svega toga. Da, ne bi ni Alonso trebao voziti zbog godina, ali eto bio je i taj presedan sa Buemijem. Racing Point se ima obraza buniti nakon onog kopiranja Mercedesa.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mercedes potvrdio da će Hamilton voziti ovaj vikend. Šteta.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Steta, ipak ce Hamilton voziti za vikend.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bilo mi je malo dosadno pa sam se zaigrao
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Statistika dovoljno govori ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
“The normal technique on corner entry is to keep as smooth as possible,” explains Takeo Kiuchi, Senna ‘s Honda race engineer of 1990-92. “But Ayrton would use the throttle to put more torque through the tyre and change the yaw, a little bit each time. This way he could get a better trajectory before the apex without as much steering. When we did our simulations, usually the actual time a driver set was slightly slower than the simulation; with Ayrton, he was nearly always slightly quicker. That was because we couldn’t model what he was doing with the throttle and how it affected the car."
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Fun fact za ovu sezonu: Cak 13 od 20 vozaca je bar jednom bilo na podijumu ove sezone. Jos kad bi Kvyat kako ovog vikenda pa da se to zaokruzi na 7 od 10 timova.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Svidja mi se kako je Kimi odvezao ovu sezonu. Mnogo bolje izgleda nego prosle, cak i u nekim sezonama u Ferrariju. Zainteresovan je i mirnije djeluje.
I am not yet born; O hear me.
Merc
RB
Mclaren
Renault
RP
Ferrari
Alpha Tauri - pobjeda Gaslya
Ili misliš da svaka od 7 ekipa ima oba predstavnika na podijumu.
"We need to suffer. And we need to fight."
2012.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.