Playstation 4/5
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Playstation 4
Jel' problem malo više informacija vezano za ovo? Ne pada mi na pamet platiti punu cijenu igre u kojoj su samo transferi praktično urađeni.

poz za sve kome treba pomoc oko patcha, za pes 20 i 21 nek se javi rado cu pomoc
PS4 PRO uzeo danas za 500 km.
Inace kupljena 18.07.2020.
Dzojstik nov.
Ps+ uplacen do Jula '21.
I pod garancijom je jos godinu i po.
S njim doslo
Tekken 7
GTA 5
Red Dead Redemption 2
The Last of Us
Uncharted, svi djelovi
Far Cry 5
Devil may cry 5
Fifa 19
Need for Speed payback
I jos neke 2 igre ne mogu se sjetit
Nisam ranije imao konzolu, citao sam prvu stranicu gdje @Azpi objasnjava oko kupovine.
Jel i sad isto ovo da ne mozes direktno kupovat karticom nego moras s drugih stranica kupit kredit il se to promjenilo u medjuvremenu?
Dzojstik nov.
Ps+ uplacen do Jula '21.
S njim doslo
Tekken 7
GTA 5
Red Dead Redemption 2
The Last of Us
Uncharted, svi djelovi
Far Cry 5
Devil may cry 5
Fifa 19
Need for Speed payback
Nisam ranije imao konzolu, citao sam prvu stranicu gdje @Azpi objasnjava oko kupovine.
Jel i sad isto ovo da ne mozes direktno kupovat karticom nego moras s drugih stranica kupit kredit il se to promjenilo u medjuvremenu?
Sve isto, nista ti se nije promjeniloDzoni je napisao/la: ↑08 dec 2020, 02:13PS4 PRO uzeo danas za 500 km.
Dzojstik nov.
Ps+ uplacen do Jula '21.
S njim doslo
Tekken 7
GTA 5
Red Dead Redemption 2
The Last of Us
Uncharted, svi djelovi
Far Cry 5
Devil may cry 5
Fifa 19
Need for Speed payback

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Dobra cijena.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Imaš šta igrat zasadDzoni je napisao/la: ↑08 dec 2020, 02:13PS4 PRO uzeo danas za 500 km.
Dzojstik nov.
Ps+ uplacen do Jula '21.
S njim doslo
Tekken 7
GTA 5
Red Dead Redemption 2
The Last of Us
Uncharted, svi djelovi
Far Cry 5
Devil may cry 5
Fifa 19
Need for Speed payback

Joj **** kad hoces igru kupit 
**** ti Bosnu sugavu, zaostalu.
Ne moze kartica, ne moze paypal naravno.
Udjem na amazon da kupim onaj gift card, i tu komplikacija do Boga.
**** ti Bosnu sugavu, zaostalu.
Ne moze kartica, ne moze paypal naravno.
Udjem na amazon da kupim onaj gift card, i tu komplikacija do Boga.
Pa fino sam ti napisao, uzmi na offgamers, cdkeys ili g2a, još te jeftinije ispadne nego na Amazonu
Prati psprices za tu igru što hoćeš, ne znam je li ti trenutno na popustu ako ti se ne žuri

I nije do Bosne, nema itekako puno država tu opciju jbg nema pastore bas za svaku zemlju
A ionako jeftinije ispadne uzeti u us ili de igru nego da imamo nas ps store
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ma ja ovaj PS4 uzeo od rodjaka, i svi podaci na njemu su isti kao sto su i bili.
Lik je inace u Austriji.
Ima li to ikakve veze?
Lik je inace u Austriji.
Ima li to ikakve veze?
Na ps4 ti je drzava apsulutno nebitna. Napravi nalog na drzavu gdje ti je igra najjeftinija
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Ko što ti je reko brokula
Provjeri koja zemlja ti je za igru tu najeftinije na psn4.com i tamo uzmi
Napravis novi akaunt za par minuta
Svi mi imamo razne profile iz raznih država, jer smo uzimali igre kad su gdje bile jeftine
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ma ko mu **** mater.
Cini mi se da sam vidjao na trafikama one gift cardove za ps4.
Ako ne bude, kupovat cu na disku.
Neda mi se **** pored zivog paypala i kartice bespotrebne komplikacije.
Cini mi se da sam vidjao na trafikama one gift cardove za ps4.
Ako ne bude, kupovat cu na disku.
Neda mi se **** pored zivog paypala i kartice bespotrebne komplikacije.
Ti mislis preko psn storea kupovat? Zaboravi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kupi gift card na offgamers- normalno preko kartice ili s paypal. Skini playstation app ( ne moze za bosnu app, moras vpn promijenit ili ako si android skines s chrome negdje) ili ukucas redeem code preko konzole i kupis normala igru. Koristi Oregon region vecinom za US, tu su igre najjeftinije i ne skida ti porez.
Ps plus uzimas isto na offgamers ili cdkeys, 25 dolara te dodje godina dana, nemoj bit budala pa kupovat to kod nas za 120 KM.
27.10.2020
Skonto sam, objasnio mi @Azpi.
Zivio.
Eo stavio nba 2k21 da se skida.
30 €
Zivio.
Eo stavio nba 2k21 da se skida.
30 €
Trenutno korisnika/ca: enobarca, Jabroni, VensanKasel i 12 gostiju.