Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Da, rijetki su trenuci kad mozemo ocekivati pobjedu nase ekipe, a i malo golova.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Edvard je Championship napadač, nisam rekao da je igračina ali za ovog Balona je dokazan. Balon će dobiti svoju priliku ako bude išta valjao.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ceballos ulazi... ovaj lik je fakat amater
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Je mi imamo uvijek 3 ista igraca na klupi ? Nemamo vise izgleda
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Balo se gradi bolje od Aube yebote
Haman da je tako. Ovo su bas bas amaterske izmjene. Ulazimo u najgori i najgusci period u sezoni, a on zamara prvotimce koji ce igrati non stop, a pritom ne daje sansu omladincima. Sve to u najnebitnijoj utakmick sezonefeniksptica je napisao/la: ↑10 dec 2020, 20:18Je mi imamo uvijek 3 ista igraca na klupi ? Nemamo vise izgleda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovo neko gleda? 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bravo Balo 

nagradit ce Arteta Baloguna tribinama sljedecu tekmu u ligi,pa imam osjecaj da bi uz bolje igrace ovaj mali kidao u napadu,zna se zagraditi sto kod nas zna jos samo Laca i Pepe,a ima fin njuh za prostor
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
jel realno da nam je ovo drugi golman
za vikend pocinju xhaka bellerin willian
-
- Kontakt:
Zalosno je da se bolje krecu igraci iz akademije i postavljaju nego prvotimci , i Azeez je dobar
Nelson je prekucavao svaku utakmicu, pa nije ni klupu zasluzio nijednom.
Balogun bas dobro djeluje, ima full paket u napadu. Treba ga gurati polako definitivno. Mada kako se Arteta ponasa prema omladincima....
'Six games, six wins.'
Mene bi bilo stid ovo objavljivati ali eto mora i taj lik sa zvanične stranice da radi nešto
Mene bi bilo stid ovo objavljivati ali eto mora i taj lik sa zvanične stranice da radi nešto

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Koliko je jadno ovo takmicenje kad je Arteta uvezao svih sest pobjeda i to sa drugim timom.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- feniksptica
- Kontakt:
Da hoce odmah doc Olimijakos da se ispadne..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
i ispast cemo sigurno u prvom ili drugom krugu nokaut faze ako ovaj usljo ostane na klupi
Iako majmun sa klupe ne zna ko mu glavu nosi, ne vjerujem da ćemo tako lako ispast iz Evropske lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.