HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

ipsa
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la ipsa » 03 maj 2009, 23:24

pa cestitam na pobjedi....valja se nama sad sa borcem kod kuce krpit.. ;)
I feel devotion!!

ivan
Kontakt:

Post Postao/la ivan » 04 maj 2009, 00:11

Sad postoji mogucnost da Bosna pusti Igokeji, zato moramo gore pobjediti, a nadam se u Banja Luci porazu Bosne.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 maj 2009, 00:13

Bosna tesko da ce pustiti Igokei, a Borac dolazi njima.
...Život za Široki...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 maj 2009, 00:17

ivan je napisao/la:Sad postoji mogucnost da Bosna pusti Igokeji, zato moramo gore pobjediti, a nadam se u Banja Luci porazu Bosne.
:lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 04 maj 2009, 00:19

ŠB_Fidelis je napisao/la:Bosna tesko da ce pustiti Igokei, a Borac dolazi njima.
kakvo pustanje jeste li vi pri sebi.....ne mogu vjerovat da to uopste spominjete...nisam bas ulazio u statistiku al ako bosna izgubi od igokee kuci onda bosna je druga a siroki treci...naravno pod uslovom da igokea uzme sirokog kuci i da bosna dobije zrinjskog i borca.. ee bas ce se bosna odreci prvog mjesta i direknog plasmana u nlb samo da bi ukopala siroki...ili mozda hoce... :D :D
I feel devotion!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 maj 2009, 00:26

Ama naravno da nece pustiti, nije im toliko bitno da kao ukopa Široki, nego eto usput kad se vec kao spominje, bespotrebno... Neralna solucija, i apsolutno nebitna. Trebamo gledati iskljucivo na sebe, kao i uvijek, uz oporavljenog kapetana i uz jos dodatnu dozu samopouzdanja, i to je to.

Next stop Pecara, vs. Zrinjski.
...Život za Široki...

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 04 maj 2009, 14:13

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ama naravno da nece pustiti, nije im toliko bitno da kao ukopa Široki, nego eto usput kad se vec kao spominje, bespotrebno... Neralna solucija, i apsolutno nebitna. Trebamo gledati iskljucivo na sebe, kao i uvijek, uz oporavljenog kapetana i uz jos dodatnu dozu samopouzdanja, i to je to.

Next stop Pecara, vs. Zrinjski.

Pa to jedino @ivan spominje .... cuj, pustit' Igokeu i to na svom terenu ... ja to ne mogu ni zamislit' .... :roll:

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 04 maj 2009, 15:35

pa ljudi ako igokea dobije sve utakmice do kraja sto je vrlo moguce (jedina teža je utakmica protiv širokog, jedino tu mogu kiksat ja vjerujem da hoće :D ) onda ako zadnje kolo bosna im pusti bosna je druga i gubi prvo mjesto tako da ne mislim da ce bosna rizikat gubitkom nlb lige da siroki izbaci ili nesto slicno... zato nemojmo nasu košarkašku ligu početi pretvarat u premier ligu s tim računicama ovi će ovog pustit, ovi ovoga... ja mislim da ce ovako izgledati play off:
BOSNA-SLOBODA
ŠIROKI-IGOKEA
ovi parovi za play off su najrealniji i po meni 99% ce tako biti a kombinacija za druge parove ima mnogo može i široki, igokea i bosna biti prvi!!!
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

enco81
Kontakt:

Post Postao/la enco81 » 04 maj 2009, 15:54

ivan je napisao/la:Sad postoji mogucnost da Bosna pusti Igokeji, zato moramo gore pobjediti, a nadam se u Banja Luci porazu Bosne.
Iz Sarajeva sam, i stvarno mi je smijesno da neko moze pomislit da se Bosna igra sa svojim ugledom i da kao pusti Igokeu. Kad je Bosna u pitanju, onda nema veceg interesa od nje. I sto se tice regularnosti, Bosna ce odigrat posteno. Mada se cuda dogadjaju. Vi se pozabavite igrom vaseg kluba, jer je sve u vasim rukama. I mislim da zasluzujete drugo mjesto, prije ovog doigravanja.

Kraj regularnog dijela sezone:
1. Bosna
2.Široki
3.Igokea
4.Sloboda
Zadnja izmjena: enco81, dana/u 05 maj 2009, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 04 maj 2009, 18:00

Ma nije ovdje stvar u puštanju ili ne puštanju nego je stvar u tome da Igokea iako trenutno izgleda izuzetno loše (jedva dobili Zrinjskog,izgubili od Dite) je u stanju svakoga pobjediti jednu utakmicu jer po meni nema nimalo lošiju ekipu od Bosne i Širokog samo što za razliku od ove dvije ekipe oni nisu košarkaški klub nego politička institucija i tu je problem . Tko može reći da su Castle i Bocka loši igrači da Tylor nije jedan od najboljih šutera (iako je imao 1-13 za 3 protiv Dite) ..... Meni upada u oči jedna činjenica prije početka lige 8 . Bosna je došla iz NLB i imala uigranu ekipu i po meni pametno napravila što nije dovodila nikakve polovnjake iako im sad očito fali jedan igrač u reketu . Široki je doveo igrače ciljano na 1,2,5 baš ono po potrebi i evo do sada se pokazalo da se pogodilo sa njima . E sad dolazimo do Igoke , nakon 22-2 u ligi 13 i odličnih igara kako kući tako i vanka oni dovode 2 igrača i očito su s njima poremetili sve ono dobro ostvareno tokom sezone i sad se očito nikako ne uspjevaju vratiti u pravi ritam .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 04 maj 2009, 18:34

šb_pecara je napisao/la:pa ljudi ako igokea dobije sve utakmice do kraja sto je vrlo moguce (jedina teža je utakmica protiv širokog, jedino tu mogu kiksat ja vjerujem da hoće :D ) onda ako zadnje kolo bosna im pusti bosna je druga i gubi prvo mjesto tako da ne mislim da ce bosna rizikat gubitkom nlb lige da siroki izbaci ili nesto slicno... zato nemojmo nasu košarkašku ligu početi pretvarat u premier ligu s tim računicama ovi će ovog pustit, ovi ovoga... ja mislim da ce ovako izgledati play off:
BOSNA-SLOBODA
ŠIROKI-IGOKEA
ovi parovi za play off su najrealniji i po meni 99% ce tako biti a kombinacija za druge parove ima mnogo može i široki, igokea i bosna biti prvi!!!
pa sta sam ja napisao nego to...hehe
I feel devotion!!

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 05 maj 2009, 22:24

čestitke za još jednu pobijedu bravo momci... iako je utakmica bila dosta teška, nije mi veceras bio jasan trener vlašić koji nije citavu utakmicu napravio možda 5-6 izmjena :? , VRATIJA SE ŠIME :D
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 05 maj 2009, 22:29

šb_pecara je napisao/la:čestitke za još jednu pobijedu bravo momci... iako je utakmica bila dosta teška, nije mi veceras bio jasan trener vlašić koji nije citavu utakmicu napravio možda 5-6 izmjena :? , VRATIJA SE ŠIME :D
di je bija???hehe.....daj neki opsirniji izvjestaj ako ti nije mrsko??ko je igrao za zrinjski??sesar, gligora, dzida??rezultat??
I feel devotion!!

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 05 maj 2009, 22:38

nije ni sesar, džidić i perajica... u nas najbolji grgat i dobra partija vrbanca, thomas ponovo 2 luda zakucavanja u zrinjskog po meni ćeskovic dosta dobar, vučković i šarenac je nesto odigro... zajebana utakmica polovrijeme 38:38 ja mislim uglavnom je bio X poslije malo zrinjski poveo 5 razlike nakon toga utakmica ie u nasu korist bilo je u jednom trenutku i 19 razlike za nas a zavrsilo ja mislim 13-14 razlike neznam tocno rez

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 05 maj 2009, 23:03

Jel bilo cike, vriske, ipak je u pitanju hrvaski derbi :roll: 8-) :D , i gange nije tribalo nedostajat.... :roll:
Ovi budalaši sa kladionica dali koeficijent 1,10, iako je u najboljem slučaju tribao biti 1,01. ;)
I sami kažete ZRINJSKI vodio u 3/4 sa 5poena a onda gubili sa 19 poena, SMIJEŠNO I JADNO, ishod meča se je znao i prije početka utakmice... ;) :o
sada idete mojim ljubimcima Igokei, i obzirom da ste jaki očekujem pobjedu sa jedno 10-tak poena... :lol: :lol: :lol:

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 05 maj 2009, 23:10

cccc kad se znalo da ce pobijedit zašto se zrinjski naložio tako... dobro je ti ars ti si svakako najpametniji na ovom forumu i da bilo je gange ;)

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 05 maj 2009, 23:12

šb_pecara je napisao/la:nije ni sesar, džidić i perajica... u nas najbolji grgat i dobra partija vrbanca, thomas ponovo 2 luda zakucavanja u zrinjskog po meni ćeskovic dosta dobar, vučković i šarenac je nesto odigro... zajebana utakmica polovrijeme 38:38 ja mislim uglavnom je bio X poslije malo zrinjski poveo 5 razlike nakon toga utakmica ie u nasu korist bilo je u jednom trenutku i 19 razlike za nas a zavrsilo ja mislim 13-14 razlike neznam tocno rez
valjda nece ni u subotu..... :)
I feel devotion!!

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 05 maj 2009, 23:16

džidić i perajica nece ja mislim a sesaru tko ce znat sta mu može doći on odlucuje hoce ili nece nema tu ozljede ja mislim, neda mu se igrat :)

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 05 maj 2009, 23:29

šb_pecara je napisao/la:džidić i perajica nece ja mislim a sesaru tko ce znat sta mu može doći on odlucuje hoce ili nece nema tu ozljede ja mislim, neda mu se igrat :)
ja sve je ovo pravo cudno kada je u pitanju njegov nastup....frajer mozda vise uopce nije u zrinjskom.. ;)...al opet haj mu znaj....sto kazes izgleda on odlucuje sta ce i kako ce.....
I feel devotion!!

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 05 maj 2009, 23:35

ma bio je tu u nas svi su vidili kakav je, a u ostalom bio je i u ciboni i u zadru pa ste vidilo koliko se zadržao :) jedan od najvećih talenata al šta ćes kad čovjek nema u glavi jbga umjesto da igra sad play off nba on igra play off BiH hehee :D ... pustimo sesara ja mislim da smo osigurali drugu poziciju i prednost domaćeg terena još malo nam fali malooo...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.