HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
pa cestitam na pobjedi....valja se nama sad sa borcem kod kuce krpit.. 

I feel devotion!!
Sad postoji mogucnost da Bosna pusti Igokeji, zato moramo gore pobjediti, a nadam se u Banja Luci porazu Bosne.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
ivan je napisao/la:Sad postoji mogucnost da Bosna pusti Igokeji, zato moramo gore pobjediti, a nadam se u Banja Luci porazu Bosne.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
kakvo pustanje jeste li vi pri sebi.....ne mogu vjerovat da to uopste spominjete...nisam bas ulazio u statistiku al ako bosna izgubi od igokee kuci onda bosna je druga a siroki treci...naravno pod uslovom da igokea uzme sirokog kuci i da bosna dobije zrinjskog i borca.. ee bas ce se bosna odreci prvog mjesta i direknog plasmana u nlb samo da bi ukopala siroki...ili mozda hoce...ŠB_Fidelis je napisao/la:Bosna tesko da ce pustiti Igokei, a Borac dolazi njima.

I feel devotion!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ama naravno da nece pustiti, nije im toliko bitno da kao ukopa Široki, nego eto usput kad se vec kao spominje, bespotrebno... Neralna solucija, i apsolutno nebitna. Trebamo gledati iskljucivo na sebe, kao i uvijek, uz oporavljenog kapetana i uz jos dodatnu dozu samopouzdanja, i to je to.
Next stop Pecara, vs. Zrinjski.
...Život za Široki...
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ama naravno da nece pustiti, nije im toliko bitno da kao ukopa Široki, nego eto usput kad se vec kao spominje, bespotrebno... Neralna solucija, i apsolutno nebitna. Trebamo gledati iskljucivo na sebe, kao i uvijek, uz oporavljenog kapetana i uz jos dodatnu dozu samopouzdanja, i to je to.
Pa to jedino @ivan spominje .... cuj, pustit' Igokeu i to na svom terenu ... ja to ne mogu ni zamislit' ....

pa ljudi ako igokea dobije sve utakmice do kraja sto je vrlo moguce (jedina teža je utakmica protiv širokog, jedino tu mogu kiksat ja vjerujem da hoće
) onda ako zadnje kolo bosna im pusti bosna je druga i gubi prvo mjesto tako da ne mislim da ce bosna rizikat gubitkom nlb lige da siroki izbaci ili nesto slicno... zato nemojmo nasu košarkašku ligu početi pretvarat u premier ligu s tim računicama ovi će ovog pustit, ovi ovoga... ja mislim da ce ovako izgledati play off:
BOSNA-SLOBODA
ŠIROKI-IGOKEA
ovi parovi za play off su najrealniji i po meni 99% ce tako biti a kombinacija za druge parove ima mnogo može i široki, igokea i bosna biti prvi!!!

BOSNA-SLOBODA
ŠIROKI-IGOKEA
ovi parovi za play off su najrealniji i po meni 99% ce tako biti a kombinacija za druge parove ima mnogo može i široki, igokea i bosna biti prvi!!!
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
Iz Sarajeva sam, i stvarno mi je smijesno da neko moze pomislit da se Bosna igra sa svojim ugledom i da kao pusti Igokeu. Kad je Bosna u pitanju, onda nema veceg interesa od nje. I sto se tice regularnosti, Bosna ce odigrat posteno. Mada se cuda dogadjaju. Vi se pozabavite igrom vaseg kluba, jer je sve u vasim rukama. I mislim da zasluzujete drugo mjesto, prije ovog doigravanja.ivan je napisao/la:Sad postoji mogucnost da Bosna pusti Igokeji, zato moramo gore pobjediti, a nadam se u Banja Luci porazu Bosne.
Kraj regularnog dijela sezone:
1. Bosna
2.Široki
3.Igokea
4.Sloboda
Zadnja izmjena: enco81, dana/u 05 maj 2009, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nije ovdje stvar u puštanju ili ne puštanju nego je stvar u tome da Igokea iako trenutno izgleda izuzetno loše (jedva dobili Zrinjskog,izgubili od Dite) je u stanju svakoga pobjediti jednu utakmicu jer po meni nema nimalo lošiju ekipu od Bosne i Širokog samo što za razliku od ove dvije ekipe oni nisu košarkaški klub nego politička institucija i tu je problem . Tko može reći da su Castle i Bocka loši igrači da Tylor nije jedan od najboljih šutera (iako je imao 1-13 za 3 protiv Dite) ..... Meni upada u oči jedna činjenica prije početka lige 8 . Bosna je došla iz NLB i imala uigranu ekipu i po meni pametno napravila što nije dovodila nikakve polovnjake iako im sad očito fali jedan igrač u reketu . Široki je doveo igrače ciljano na 1,2,5 baš ono po potrebi i evo do sada se pokazalo da se pogodilo sa njima . E sad dolazimo do Igoke , nakon 22-2 u ligi 13 i odličnih igara kako kući tako i vanka oni dovode 2 igrača i očito su s njima poremetili sve ono dobro ostvareno tokom sezone i sad se očito nikako ne uspjevaju vratiti u pravi ritam .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
pa sta sam ja napisao nego to...hehešb_pecara je napisao/la:pa ljudi ako igokea dobije sve utakmice do kraja sto je vrlo moguce (jedina teža je utakmica protiv širokog, jedino tu mogu kiksat ja vjerujem da hoće) onda ako zadnje kolo bosna im pusti bosna je druga i gubi prvo mjesto tako da ne mislim da ce bosna rizikat gubitkom nlb lige da siroki izbaci ili nesto slicno... zato nemojmo nasu košarkašku ligu početi pretvarat u premier ligu s tim računicama ovi će ovog pustit, ovi ovoga... ja mislim da ce ovako izgledati play off:
BOSNA-SLOBODA
ŠIROKI-IGOKEA
I feel devotion!!
čestitke za još jednu pobijedu bravo momci... iako je utakmica bila dosta teška, nije mi veceras bio jasan trener vlašić koji nije citavu utakmicu napravio možda 5-6 izmjena
, VRATIJA SE ŠIME 

treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
di je bija???hehe.....daj neki opsirniji izvjestaj ako ti nije mrsko??ko je igrao za zrinjski??sesar, gligora, dzida??rezultat??šb_pecara je napisao/la:čestitke za još jednu pobijedu bravo momci... iako je utakmica bila dosta teška, nije mi veceras bio jasan trener vlašić koji nije citavu utakmicu napravio možda 5-6 izmjena, VRATIJA SE ŠIME
I feel devotion!!
nije ni sesar, džidić i perajica... u nas najbolji grgat i dobra partija vrbanca, thomas ponovo 2 luda zakucavanja u zrinjskog po meni ćeskovic dosta dobar, vučković i šarenac je nesto odigro... zajebana utakmica polovrijeme 38:38 ja mislim uglavnom je bio X poslije malo zrinjski poveo 5 razlike nakon toga utakmica ie u nasu korist bilo je u jednom trenutku i 19 razlike za nas a zavrsilo ja mislim 13-14 razlike neznam tocno rez
Jel bilo cike, vriske, ipak je u pitanju hrvaski derbi
, i gange nije tribalo nedostajat....
Ovi budalaši sa kladionica dali koeficijent 1,10, iako je u najboljem slučaju tribao biti 1,01.
I sami kažete ZRINJSKI vodio u 3/4 sa 5poena a onda gubili sa 19 poena, SMIJEŠNO I JADNO, ishod meča se je znao i prije početka utakmice...
sada idete mojim ljubimcima Igokei, i obzirom da ste jaki očekujem pobjedu sa jedno 10-tak poena...

Ovi budalaši sa kladionica dali koeficijent 1,10, iako je u najboljem slučaju tribao biti 1,01.

I sami kažete ZRINJSKI vodio u 3/4 sa 5poena a onda gubili sa 19 poena, SMIJEŠNO I JADNO, ishod meča se je znao i prije početka utakmice...

sada idete mojim ljubimcima Igokei, i obzirom da ste jaki očekujem pobjedu sa jedno 10-tak poena...

cccc kad se znalo da ce pobijedit zašto se zrinjski naložio tako... dobro je ti ars ti si svakako najpametniji na ovom forumu i da bilo je gange 

valjda nece ni u subotu.....šb_pecara je napisao/la:nije ni sesar, džidić i perajica... u nas najbolji grgat i dobra partija vrbanca, thomas ponovo 2 luda zakucavanja u zrinjskog po meni ćeskovic dosta dobar, vučković i šarenac je nesto odigro... zajebana utakmica polovrijeme 38:38 ja mislim uglavnom je bio X poslije malo zrinjski poveo 5 razlike nakon toga utakmica ie u nasu korist bilo je u jednom trenutku i 19 razlike za nas a zavrsilo ja mislim 13-14 razlike neznam tocno rez

I feel devotion!!
džidić i perajica nece ja mislim a sesaru tko ce znat sta mu može doći on odlucuje hoce ili nece nema tu ozljede ja mislim, neda mu se igrat 

ja sve je ovo pravo cudno kada je u pitanju njegov nastup....frajer mozda vise uopce nije u zrinjskom..šb_pecara je napisao/la:džidić i perajica nece ja mislim a sesaru tko ce znat sta mu može doći on odlucuje hoce ili nece nema tu ozljede ja mislim, neda mu se igrat

I feel devotion!!
ma bio je tu u nas svi su vidili kakav je, a u ostalom bio je i u ciboni i u zadru pa ste vidilo koliko se zadržao
jedan od najvećih talenata al šta ćes kad čovjek nema u glavi jbga umjesto da igra sad play off nba on igra play off BiH hehee
... pustimo sesara ja mislim da smo osigurali drugu poziciju i prednost domaćeg terena još malo nam fali malooo...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.