Jos kad bi Sloboda nekako upala u kombinaciju, to bi bio uspjeh
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
TNTRUDAR je napisao/la:Nikad nije kasno jer ako uprava ima imalo ambicija u idućoj sezoni prvo pojacanje bio trebao biti Jovanovicbandit je napisao/la:Njega se trebalo prosle sezone dovesti .... sad je vec kasno ....neno#4 je napisao/la:ono sto sam potencirao na pocetku kada sam se registrirao a to je jovanovic,igrac za kojeg se vrijedi boriti,i nasa uprava ako ga ne pokusa dovesti onda stvarno ne znam sta vise ocekivati..
i još jedan kvalitetan suter uz ove mlade sto dolaze mislim da je to to.
$ ? - се ова " $ " на Хајату?el-fighter je napisao/la:Dolazi Borac kojem svakako treba vratiti za kiks ove sezone.
U TV programu za srijedu na njihovom sajtu nema utakmice, u 19.00 sati je centralna informativna emisija..Mada ne bi me iznenadilo da bude prenos utakmice..Dragan-BL je napisao/la:$ ? - се ова " $ " на Хајату?el-fighter je napisao/la:Dolazi Borac kojem svakako treba vratiti za kiks ove sezone.
Dragan-BL je napisao/la:$ ? - се ова " $ " на Хајату?el-fighter je napisao/la:Dolazi Borac kojem svakako treba vratiti za kiks ove sezone.
Necebandit je napisao/la:Dragan-BL je napisao/la:$ ? - се ова " $ " на Хајату?el-fighter je napisao/la:Dolazi Borac kojem svakako treba vratiti za kiks ove sezone.
Svi se nadamo da hoce ....
u 21:00storm_raider je napisao/la:Nece ali ce biti snimak na Vogosci.
Taman kad Barsa bude zabijala drugi goelvir.vogosca je napisao/la:u 21:00storm_raider je napisao/la:Nece ali ce biti snimak na Vogosci.
i isto mislim da je za bosnu kljucna tekma u Mo..opet zavisi u kakvom sastavu ce se zrinjski suprostaviti bosni....sve je u nasim rukama valjda cemo znat iskoristit....bosnas_ je napisao/la:Bosna ima najvece sanse da sa prvog mjesta krene u pley off,stim sto mora pobjediti 3 naredne utakmice.
Igokea je u padu forme,to je evidentno i sigurno su losija ekipa od Sirokog i Bosne. Mislim da ce se o prvom mjestu odlucivati u Mostaru,to je za Bosnu kljucna utakmica.
Sto se tice Spralje,ma kakvi,on je bezkoristan igrac za Siroki ,bar do kraja ove sezone.