Srđan Stanić i Samir Bekrić su birvaktile fino otpjevali onu: "Biće željo ha ha ha ha"
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ma qrac im. Ništa ne bi halalio taman da urade 50 terena. Kad vidim ostale saveze koliko guraju svoje klubove i rukama i nogama ka stabilizaciji i uspjehu ovi naši mi se gade i gadi mi se fudbal uopšte kad skontam ko sve može odlučivati i krojiti sudbinu istog.SudoHusika je napisao/la: ↑10 dec 2020, 22:49@zip
Bruka i sramota.
Samo da su uradili 5,6 premierligaških terena, sve bi im halalio i oprostio. Ali sve. Mater yebali svoju lopovsku. Pokradoše donacije iz uefe i fife, 1 teren od 35 obećanih uradili.
Evropa nam se bolan smije, ostali smo u rangu San Marina, Andore i Gibraltara.
Jedna Albanija i Luksemburg imali predstavnike u Evropi, fuj.
Malo razmisli prije nego napises ovakve gluposti
Evo necu ici na ono pjevanje Stanica,sjeti se proslave Zakarica kad vam je nedavno zabio u BL
Ma kakav savez to je bagra svjetska. Ljudi nisu napravili 1 teren u 21 vijeku,repka im se potuca od stadiona do stadiona jer nisu u stanju da naprave i uloze u stadion sve to rastjerat treba odavno
- svrakino1921
- Kontakt:
Podsjeti me, molim te, da ti udarim tarabu na tu mitomaniju kao sto sam vec nekom na ovoj temi. Od svih tekmi jedna je istinski navlacena na nasu stranu a to je ona protiv Sirokog u kupu kada su svirana dva presmijesna penala.Miljacka je napisao/la: ↑11 dec 2020, 01:52Ako se ne varam sedam (7) sudija za jednu sezonu. Nije sala.Stroj1946 je napisao/la: ↑11 dec 2020, 01:20Pa naravno da im neće valjat savez i pljuvat će po njemu, pa i da sjede najbolji naši nekadašnji igrači u njemu. Očekuju da im savez dodijeli neku sadaka titulu i sve dok odgovara njihovim marifetlucima, odličan je, nekada bilo tako. Do tada će biti Pitarski, Vicin, Beusov itd. i dalje će pljuvat po njemu, jer je savez kriv što nemaju para, ne znaju ispuniti uplatnicu (debili retardirani), nemaju kvalitet u ekipi, nikakav sistem i organizaciju i što im ljudi u upravi sjede koji gledaju svoj interes a ne klupski. A kad su sudije bile jedan za drugim suspendovane i titula ponudila na tacni, tad ni mukajet, tad je Savez odličan bio.
To je ista sezona kada je Zrinjski u Bijeljini nepostojecim penalom osvojio titulu. A sedam sudija prije toga suspendovano nakon odluka u korist Zeljeznicara. Karma je kuravela, ali postena.
Tad im je bio dobar savez, ali do predzadnjeg kola. Nakon toga je ponovo postao lopovski. Slomili se ljudi da im namjeste titulu, suspenzije na poslovima fasovali...
Cujemo se poslije.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Cestitke za opremu i ciste svlacionice!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Kockoglavi
- Kontakt:
Je li ovo nasli one izgubljene lopte
Jednom kad ti klub naplati izgubljenu loptu, onda ubuduce ih zagrlis jace nego ljubavnicu
Kakve su ovo lopte? Izgledaju izuzetno kvalitetno...
Ovo nisu oficijelne lopte lige
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ovo je za tebe lopta bolan. Sasvim zasluzena znacka najveceg fana na fejsbuku

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ako je ona stara vrijedila 9KM ili 13KM, ova vrijedi bar 4x više
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 11 dec 2020, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Djesi @dejavu brate, nema te ko plate 
Cak se i rimuje jbte
Cak se i rimuje jbte
Ako sa ovim loptama treniraju nije ni cudo sto rano primaju golove i gube... kasnije u toku utakmice, kad se priviknu na zvanicne lopte pocnu i da igraju 
Ma ne da mi se brate sada traziti u frci sam golemojwolfie je napisao/la: ↑11 dec 2020, 13:01Podsjeti me, molim te, da ti udarim tarabu na tu mitomaniju kao sto sam vec nekom na ovoj temi. Od svih tekmi jedna je istinski navlacena na nasu stranu a to je ona protiv Sirokog u kupu kada su svirana dva presmijesna penala.Miljacka je napisao/la: ↑11 dec 2020, 01:52Ako se ne varam sedam (7) sudija za jednu sezonu. Nije sala.Stroj1946 je napisao/la: ↑11 dec 2020, 01:20Pa naravno da im neće valjat savez i pljuvat će po njemu, pa i da sjede najbolji naši nekadašnji igrači u njemu. Očekuju da im savez dodijeli neku sadaka titulu i sve dok odgovara njihovim marifetlucima, odličan je, nekada bilo tako. Do tada će biti Pitarski, Vicin, Beusov itd. i dalje će pljuvat po njemu, jer je savez kriv što nemaju para, ne znaju ispuniti uplatnicu (debili retardirani), nemaju kvalitet u ekipi, nikakav sistem i organizaciju i što im ljudi u upravi sjede koji gledaju svoj interes a ne klupski. A kad su sudije bile jedan za drugim suspendovane i titula ponudila na tacni, tad ni mukajet, tad je Savez odličan bio.
To je ista sezona kada je Zrinjski u Bijeljini nepostojecim penalom osvojio titulu. A sedam sudija prije toga suspendovano nakon odluka u korist Zeljeznicara. Karma je kuravela, ali postena.
Tad im je bio dobar savez, ali do predzadnjeg kola. Nakon toga je ponovo postao lopovski. Slomili se ljudi da im namjeste titulu, suspenzije na poslovima fasovali...
Cujemo se poslije.![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.