AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 dec 2020, 23:49

Za izvlačenje se pripremiti, nadam se još jednom pobjedom u nedjelju navečer.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 11 dec 2020, 00:10

Ako bude izvlačenje kao i dosad kad su predstavnici klubova lično tamo izvući Salzburg i dogovoriti transfer Szoboszlaia kao što su uradili i sa Haugeom.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 11 dec 2020, 00:15

Fino odradise veceras. Niko se nije povredio,prvi u grupi.
Sve se poslozilo.
Najbitnije stvarno je da su odmoreni glavni igraci i idemo dalje u nove pobjede

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 11 dec 2020, 00:27

Kad se sjetim da se prije par sezona s prvim timom mucilo s Rijekom a sad rutinski s omladincima dobija u EL.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 11 dec 2020, 01:40

Dobro je pa se zavrsilo bez povreda, i kao pobjednik grupe, makar su laksi protivnici u narednom kolu Miki Maus kupa :mrgreen: Drago mi je da su se svi odmorili, slijedi 11 izuzetno bitnih dana, gdje ce se odigrati cak 4 utakmice.

Parma
Genoa
Sassuolo
Nazio

Vidim tijesan okrsaj protiv Parme, koja je nedavno umalo dobila Intera na San Siru, Perisic izjednacio u 92.min za konacnih 2-2.

72h nakon Parme slijedi laganih 2h voznje i Genoa, koja prvo igra vs Juve u nedjelju, te je jedini lagani protivnik na papiru. Zijanili su po 2 razlike vs Rome i Intera, te ih je nakantao Napoli 6-0, zato vidim nesto sareniji sastav, mogucnost da se odmore recimo Zlatan i Theo, da su sto svjeziji za Sassuola. Sassuolo je novo regionalno gostovanje i prava nagazna mina, dobili su Napolija 2-0, 0-0 sa Romom te ih je Inter namirio 0-3 nakon dva rana gola. Imaju 4-5 potencijalnih match winner-a, igraju dosta leprsavo.

Za kraj idemo na Nazija 23.dec, dobra stvar sto igraju vs Napoli tri dana prije toga. Lazio je uzeo 4p u dvomecu protiv jakog Dortmunda, prosao CL grupu, te su odigrali 1-1 i protiv Juvea i Intera.
Bitno je ne izgubiti protiv Lazija, puno je bolje dobiti rimljane a izgubiti vs Genoe, nego obrnuto. Nula ili vam ga X protiv Nazija je zlata vrijedan, na kraju sezone mozda i odlucujuci poen(i) za to 4.mj.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 11 dec 2020, 12:43

Milan nije izgubio van San Sira godinu dana. :bow:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 dec 2020, 13:01

Benasera 90% nema u sastavu protiv Parme,sto se Ibre tice znace se dns u toku dana ali prije da nece nego da hoce biti u sastavu.

Ono sto mene opet brine je to da se najvljuje opet Hakan lijevo a Diaz na pozociji AMC,pored Haugea opet trpas Hakana lijevo i gusis ga,al nadam se da su to samo nagadjanja,ma da je do sada te najve u 90% slucajeva bile tacne

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 11 dec 2020, 13:15

📰Sky: Dominik Szoboszlai decided to sign for RB Leipzig in January's mercato. All that is missing is the signature and the very last details.
(via @Route1futbol )

Eto Sky prenosi da će u Leipzig , kako smo i mislili.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 11 dec 2020, 14:17

Yebem ti kruh kad je Leipzig za Milan postao Milan..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 11 dec 2020, 14:39

ronaldo99 je napisao/la:
10 dec 2020, 23:08
BuffonGigi je napisao/la:
10 dec 2020, 21:24
:tokralju: Ovaj mali je cudo, sjajna investicija
Hocemo se sloziti da je bolji od Kulusevskog :kafa:
Hocemo cim zabije 10 golova i namjesti jos 10 u Serie A, te odigra prve minute u Ligi Prvaka :kafa:
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 dec 2020, 15:05

OldFashioned je napisao/la:
11 dec 2020, 14:17
Isti ti je vlasnik ta dva kluba,to je vec 19-ti transfer izmedju njih,zasto bi dobili za njega samo 25 mil,kad ce za god,dvije vrijediti barem duplo vise

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 11 dec 2020, 15:06

ronaldo99 je napisao/la:
11 dec 2020, 15:05
Isti ti je vlasnik ta dva kluba,to je vec 19-ti transfer izmedju njih,zasto bi dobili za njega samo 25 mil,kad ce za god,dvije vrijediti barem duplo vise
Sjeti se transfera Olme, a još smo imali Bobana tada..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 11 dec 2020, 15:08

ronaldo99 je napisao/la:
Nije isti vlasnik.A i Szozboslai se pita gdje ce ici.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 11 dec 2020, 15:17

meepo je napisao/la:
11 dec 2020, 15:08
ronaldo99 je napisao/la:
Ne provaljuj se...

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 11 dec 2020, 15:24

11 dec 2020, 15:17
meepo je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:

Ne provaljuj se...
Argument ? Nije isti vlasnik jer ne bi mogli igrati LP. Red Bull je samo sponzor Salzburgu.

Druga stvar je sto momak hoce da igra a ne da sjedi na klupi, a pogledaj koliko Leipzig ima igraca na njegovoj poziciji.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 11 dec 2020, 15:29

meepo je napisao/la:
11 dec 2020, 15:24
11 dec 2020, 15:17
meepo je napisao/la:

Ne provaljuj se...
Argument ? Nije isti vlasnik jer ne bi mogli igrati LP. Red Bull je samo sponzor Salzburgu.

Druga stvar je sto momak hoce da igra a ne da sjedi na klupi, a pogledaj koliko Leipzig ima igraca na njegovoj poziciji.
Yebo ga ti, pogledaj makar na wikipediji, pise lijepo da je isti vlasnik, Red Bull GMBH. E sad, ako su kroz papire i razdvojili to nekako, i premostili barijeru oko Lige Prvaka za koju sam i ja cuo, i dalje se isti ljudi pitaju u oba kluba. Salzburg je nista drugo nego filijala Leipziga, sto neko rece, pogledaj koliko je transfera izmedju njih zavrseno u zadnje vrijeme. Prije su filijale bile regularne i svaki veliki klub ih je imao, sad su zabranjene ali su ovi nasli nacin da imaju 2 kluba koji ce muckati medjusobno.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 11 dec 2020, 15:38

11 dec 2020, 15:29

Yebo ga ti, pogledaj makar na wikipediji, pise lijepo da je isti vlasnik, Red Bull GMBH. E sad, ako su kroz papire i razdvojili to nekako, i premostili barijeru oko Lige Prvaka za koju sam i ja cuo, i dalje se isti ljudi pitaju u oba kluba. Salzburg je nista drugo nego filijala Leipziga, sto neko rece, pogledaj koliko je transfera izmedju njih zavrseno u zadnje vrijeme. Prije su filijale bile regularne i svaki veliki klub ih je imao, sad su zabranjene ali su ovi nasli nacin da imaju 2 kluba koji ce muckati medjusobno.

To ensure the integrity of the competition, the following criteria apply:

No club participating in the competition may, either directly or indirectly:
hold or deal in the securities or shares of any other club participating in the competition;
be a member of any other club participating in the competition;
be involved in any capacity whatsoever in the management, administration and/or sporting performance of any other club participating in the competition; or
have any power whatsoever in the management, administration and/or sporting performance of any other club participating in the competition.
No one may simultaneously be involved, either directly or indirectly, in any capacity whatsoever in the management, administration and/or sporting performance of more than one club participating in the competition.
No individual or legal entity may have control or influence over more than one club participating in the competition, such control or influence being defined in this context as:
holding a majority of the shareholders’ voting rights;
having the right to appoint or remove a majority of the members of the administrative, management or supervisory body of the club;
being a shareholder and alone controlling a majority of the shareholders’ voting rights pursuant to an agreement entered into with other shareholders of the club; or
being able to exercise by any means a decisive influence in the decision-making of the club.

https://documents.uefa.com/r/FM1hcZBDRi ... BuwwywCETQ

Omnisport understands Red Bull no longer own Salzburg and are only a sponsor of the Austrian champions, who will meet either Hibernians of Malta or Estonia's FCI Tallinn in the second qualifying round.
https://www.fotmob.com/news/yt96i51qn5g ... ons-league

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 11 dec 2020, 15:40

Ma mozes vjeruj mi traziti do sutra, to ne mijenja nacin na koji se radi u praksi, svi znaju ko je stvarni vlasnik i tu sva prica zavrsava.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 11 dec 2020, 15:47

11 dec 2020, 15:40
Ma mozes vjeruj mi traziti do sutra, to ne mijenja nacin na koji se radi u praksi, svi znaju ko je stvarni vlasnik i tu sva prica zavrsava.
Druže meni je stvarno zao sto si toliko ogranicen. Lijepo ti sve argumentovao. Postavio Article 5 koji se tiče integriteta takmičenja , cak ti i boldirao, ali sta cu ti ja kad si zatucan i tebi je relevantnija Wikipedia od UEFE i njenih zakona.

I nije ti to BiH da stavis na zenu ili nekog drugog stan,firmu itd kad zagusti vec EU gdje se bilo kakva malverzacija kažnjava.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 11 dec 2020, 15:50

meepo je napisao/la:
11 dec 2020, 15:47
11 dec 2020, 15:40
Druže meni je stvarno zao sto si toliko ogranicen. Lijepo ti sve argumentovao. Postavio Article 5 koji se tiče integriteta takmičenja , cak ti i boldirao, ali sta cu ti ja kad si zatucan i tebi je relevantnija Wikipedia od UEFE i njenih zakona.

I nije ti to BiH da stavis na zenu ili nekog drugog stan,firmu itd kad zagusti vec EU gdje se bilo kakva malverzacija kažnjava.
.
Ajd hvala lijepo, ja sam ogranicen a ljudi zavrsavaju transfere izmedju 2 kluba kroz administraciju samo. Ja ti objasnjavam da je jedno teorija a drugo praksa, i da je ovo drugo dokazano, a ti opet svoje pa svoje.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []