To je oprema!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I šta ti to govori, kako je igrati kod hustaša?
Eh, evo ga, brate moj, idemo redom:Miljacka je napisao/la: ↑11 dec 2020, 15:42Ma ne da mi se brate sada traziti u frci sam golemojali znam po sebi da mi je stvarno bilo mucno tad gledati to sve, ali ti garantujem da ste te sezone pogurani kao nikad, samo se sjeti kakav su vam penal protiv Krupe svirali na Grbavici kad je i vama samima bilo smijesno, pa se sjeti lakrdije protiv Celika. Posebno mi je ostao u sjecanju derbi na Kosevu kad nas Jakupovic ker zakla, ali mislim da to nije ta sezona, ispravi me ako grijesim.
![]()
Ma sve u svemu, brate, podudaramo se u misljenju da je sudjenje znalo biti tendenciozno i kriminalno i nema ekipe koja nije pogurana a ni koja nije zakinuta u odredjenim momentima.Miljacka je napisao/la: ↑11 dec 2020, 17:06Ja ti spomenuh Krupu i Celik ti drugo![]()
Oko svih tih stvari koje si ti postavio se dizala neka hampa, a oko ovih o kojim ja pricam i nije tolika.
Ne ulazi mi se u detalje, kazem ti, trenutno nemam toliko vremena da sad trazim i postavljam linkove, vozimali kazem ti, sjecam se dobro da je bilo more mutnih radnji. Ne podrzavam, da se razumijemo, ni ono u Bijeljini i odvratno mi je, ali mislim da ste taj dan pozanjali sve ono sto ste i posijali u proslosti.
Misljenja sam da vam ni u pola ne bi savez smetao kol'ko vam trenutno smeta da ste na prvom mjestu i da vam je situacija malo bolja, a najvise od svega mi smeta kad sve lose sto vam se desilo prisivate nama (Pitarski savez, Vico i pitari, Begic i sl.), a jedini krivci za svoju situaciji ste vi.
Jest juce ga vidim, voda ga jedna gospoja na lancu kod stadiona sugavicaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 dec 2020, 17:04Novi mit u nastanku: Za situaciju u NK želješčar krive sudije i Begić aka pitarski ker![]()
Bekric je ustasa na kvadrat, Nedim je balav i naivan a nermin multikurcina koji samo misli na lovu
Realna cijena u normalnim okolnostima je cca 6-7.000.000 KM
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.