Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Penal je to DA DA penal je to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Chapman1886
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
a ne moze ovo biti penal
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
12-ta utakmica zeljeznicara koja ne ide po planu od pocetka, ne moze biti slucajnost vise, srecom tu je 5 izmjena za kojima ce morati Amar posegnuti da bi ispravio losu pocetnu postavku....
Prelose je ovo za trenera koji je imao 4 prelazna roka da sebi sklopi ekipu za stil kojim zeli igrati...
Da nisu ovih 5 izmjena na snazi zbog korone ne bi zeljo ni pola ovih bodova imao
Prelose je ovo za trenera koji je imao 4 prelazna roka da sebi sklopi ekipu za stil kojim zeli igrati...
Da nisu ovih 5 izmjena na snazi zbog korone ne bi zeljo ni pola ovih bodova imao
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Iskreno drug. Snimci su ko k. Ne smijem se ni usuditi rec jest ili nije
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Chapman1886
- Kontakt:
Šta me briga za ta vaša preseravanja,samo kažem da sze licemjeri nešto se bunitr za ophođenje saveza prema ivici a psujete mu sve1921boy je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:24Psujem ja i sta,boli me **** i za Amara i za Senada mene interesuje Željo samo ali onaj koji pobjeđuje i osvaja titule a ovaj to nije definitivnoChapman1886 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:21psuju asimu,amarovu majku,a kmeče što je savez šutnuo ivicu![]()

NE IGRAJTE SE SA IMENOM IVICE OSIMA,OSIM AKO STE ŽELJOVAV TAD MU SKRHAJTE SVE NA KAMARU

Samo Sloboda | COYG
Ybte, pa ocigledan penal... Ne moze ni sudija presutiti ovaj penal.
Cist gol poniste, i da nije ovde penal svirao pa bilo bi previse.
Jel ovo Osim nece biti na klupi protiv Sarajeva?
Jel mu ovo treci zuti bio?
Cist gol poniste, i da nije ovde penal svirao pa bilo bi previse.
Jel ovo Osim nece biti na klupi protiv Sarajeva?
Jel mu ovo treci zuti bio?
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sudija nije podlegao pritiscima gostujuće ekipe 

Amar i Ivica jesu Željovci i Amar nam je donio toliko titula ali sa ocem ne može u istu rečenicuChapman1886 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:32Šta me briga za ta vaša preseravanja,samo kažem da sze licemjeri nešto se bunitr za ophođenje saveza prema ivici a psujete mu sve1921boy je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:24Psujem ja i sta,boli me **** i za Amara i za Senada mene interesuje Željo samo ali onaj koji pobjeđuje i osvaja titule a ovaj to nije definitivnoChapman1886 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:21psuju asimu,amarovu majku,a kmeče što je savez šutnuo ivicu![]()
![]()
![]()
![]()
NE IGRAJTE SE SA IMENOM IVICE OSIMA,OSIM AKO STE ŽELJOVAV TAD MU SKRHAJTE SVE NA KAMARU![]()
Rodjeni su pitarske picke!
- feniksptica
- Kontakt:
To su ti maniri A. Osima. Pa sudija dragi psuje ti mater i svi cuju i ti mu ne smijes crveni pokazati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Chapman1886
- Kontakt:
Jel peljkan ovaj u plavom dresu,pravo su dobri,igraju ko bajern!!!
Samo Sloboda | COYG
- feniksptica
- Kontakt:
Uglavnom. Krupa pusti Borcu i dobije protekciju sudijsku u nekim narednim mecevima. Zeljo tu naletio ni kriv ni duzan
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sve strucnjak do strucnjaka.
Lopta se od noge odbila i pogodila ruku.
Ovo se prema novim pravilima nesvira kao najstroza kazna.
Dakle, Željo je ostecen, penal nije bio!
Lopta se od noge odbila i pogodila ruku.
Ovo se prema novim pravilima nesvira kao najstroza kazna.
Dakle, Željo je ostecen, penal nije bio!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ne treba još ništa unaprijed govoriti, Krupa je dovoljno slaba da izgubi i sad ovaj meč....Sačekat ćemo kraj. Ako Željo sad zaista izgubi a mi dobijemo Slobodu, i odemo na +9 , mislim da ni Amar sam vise neće vjerovati u čudo. No moramo i mi svoj posao odradit, neće biti lako sa Slobodom.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Iskreno, takva sorta navijaca je najveca sramota bilo kojeg kluba.1921boy je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:33Amar i Ivica jesu Željovci i Amar nam je donio toliko titula ali sa ocem ne može u istu rečenicuChapman1886 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:32Šta me briga za ta vaša preseravanja,samo kažem da sze licemjeri nešto se bunitr za ophođenje saveza prema ivici a psujete mu sve![]()
![]()
![]()
NE IGRAJTE SE SA IMENOM IVICE OSIMA,OSIM AKO STE ŽELJOVAV TAD MU SKRHAJTE SVE NA KAMARU![]()
Nije u soldima sveee
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
A šta je sa tim poništenim golom, je li bio ofsajd ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.