FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma sta se imas oglasiti,ti protiv ovakve splacine od ekipe da si pravi,da si Zeljo kojeg mi zelimo ne bi se ni doveo u situaciju da ti sudija svira ovo sto svira...svaka akcija ima reakciju i **** ga sad...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bekric zaigrao fino i nije vise **** pa je zakucan za klupu jer jbg mora nas trener od govana pravit pitu.
Sta bi sad dali za Jazvic Filipa
Sta bi sad dali za Jazvic Filipa

Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Jelić nas je yebo i u Banjaluci. Pravi onaj škutorski hinjavac. Mada, mi da imamo samo 5 profesionalnih igrača, ne bi ti ni on ništa mogao protiv ovakve Krupe.
Pogledaj ti tzv igrače i pogledaj im tehniku šuta. To je za jednog dobrog palijanja na sred Grbavice. Ne mogu da pogode gol iz 15 pokušaja sa vrha 16erca. Tragedija Boga mi.
Pogledaj ti tzv igrače i pogledaj im tehniku šuta. To je za jednog dobrog palijanja na sred Grbavice. Ne mogu da pogode gol iz 15 pokušaja sa vrha 16erca. Tragedija Boga mi.
Željezničar za život cijeli!
Pa to sam i pitao hoće li neko reći da nemamo adekvatan sastav nemamo igrače nemojte očekivat ništa jer vidite kakve **** od igrača imamo a ne bit će titula 2x ćeš zijaniti od Krupe,Sloboda ti u 93+ uzme bod,Široki te dobije,Mladost ti odnese 3 boda sa Grbavice da si dobio Slobodu,Mladost,2x Krupu sad bi bio na +3 a ovako si na -9 sigurno
mosa lošmi stićko tit-ula!
Kkava ba titula,pricam i dosadjujem vam vec 2 mjeseca ovdje,evropu ako uhvatimo trebalo je proslaviti ko titulu,pa imas 5 ekipa boljih i jacih od nas..to sa titulom je bilo zavaravanje i laganje..1921boy je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:41Pa to sam i pitao hoće li neko reći da nemamo adekvatan sastav nemamo igrače nemojte očekivat ništa jer vidite kakve **** od igrača imamo a ne bit će titula 2x ćeš zijaniti od Krupe,Sloboda ti u 93+ uzme bod,Široki te dobije,Mladost ti odnese 3 boda sa Grbavice da si dobio Slobodu,Mladost,2x Krupu sad bi bio na +3 a ovako si na -9 sigurno
I ovaj Bojo je picketina
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
E moj Amare i ti si skreno
Kako je meni žao ovih naših igrača, kakvi su ovo jadovi
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Nije nama sudija najveci krivac, ali ne moze crveni Milicevicu onom njihovom ne. Ne moze ovakav penal. Mi smo krivi, ali treba ukazati i na tudje greske.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
mi mozemo titulu jedino uzeti ako uletimo u Titovu u pitarske kancelarije i klepimo trofej sve ostalo hahahahahhahaha 
da se ne nasmijavamo bzvz
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Sa ovakvim propuhom od ekipe znalo se da ćemo ispasti iz utrke za titulu,kakva titula ..Evropa plafon
- MocMahale444
Sada ubacuje Hajrica.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
**** SE AMARE
Da je pametan momak da ne udje, svakako ce ga otjerati
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- plavousrcu
- Kontakt:
Samo luzeri se vade na sudjenje. Problem je u nama, nasoj kvaliteti. Da li smo mogli imati bolji igracki kadar uz besparica. To bi trebali diskutovati.