Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sudija je kriv
Kmeeeeeee
Kmeeeeeee
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- Chapman1886
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Penal vise nije nego jest. Gol cisto ponisten. Crveni cist, mada i za Krupu je bilo tu negdje. Zeljo nije zasluzio vise od boda.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Vjerujte mi da mi je zao sto se Zeljeznicar na ovaj nacin upoznao sa sudijom Jelicem. I ne, nije ovo orkestrirano sudjenje nego jednostavno covjek ne zna. Nazalost, ali je tako. Unakazio bas covjek svojim neznanjem.
Sto ne znaci da mi dusa nije ispunjena kada vidim Osima da ovako pjeni uprkos svim dusmanlucima koje nam je radio u proslim mandatima.
Selam
Sto ne znaci da mi dusa nije ispunjena kada vidim Osima da ovako pjeni uprkos svim dusmanlucima koje nam je radio u proslim mandatima.
Selam
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koji gol je ponisten cist?feniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:42Penal vise nije nego jest. Gol cisto ponisten. Crveni cist, mada i za Krupu je bilo tu negdje. Zeljo nije zasluzio vise od boda.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- robertkosar
- Kontakt:
Ma los je ovaj sudija haos, veze on blage nema.
Ja mislim da po ovim sadašnjim pravilima, nije penal ako te lopta prvo pogodi u neki dio tijela pa onda u ruku...Ali eto treba saslušati zvanicni info za ovo nakon meča. Mislim da Željo ostecen, nisam siguran 100 %.
Ali ne mijenja se činjenica da u dva meča Krupa dolazi u vodstvo sa istim brojem igrača.
Ali ne mijenja se činjenica da u dva meča Krupa dolazi u vodstvo sa istim brojem igrača.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ovaj levat je nama sudio prije par kola, balvan teški. Nema osjećaja za igru, sjecka sve živo, tačno pogled kad mu vidiš, znaš da je ubleha. Kakvi debili sve sude i uzimaju pare za to, ja bih u zemlju propao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Merakk1921
- Kontakt:
Ja ne razumijem po d j ebavanja ova hahahah, pa 90% navijaca libo racku za ovo sve, odavno je to tako, srefa pa nema publike doso bi nas70
- feniksptica
- Kontakt:
Haj majketi jos jednom procitaj. Slovo po slovo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:43Koji gol je ponisten cist?feniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:42Penal vise nije nego jest. Gol cisto ponisten. Crveni cist, mada i za Krupu je bilo tu negdje. Zeljo nije zasluzio vise od boda.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Chapman1886
- Kontakt:
Ja mislim da je on nama protiv Veleza sudio, debil mrtvi, kakve glupsoti je sviro, uzas.
- robertkosar
- Kontakt:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Steven11 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 14:44Ja mislim da po ovim sadašnjim pravilima, nije penal ako te lopta prvo pogodi u neki dio tijela pa onda u ruku...Ali eto treba saslušati zvanicni info za ovo nakon meča. Mislim da Željo ostecen, nisam siguran 100 %.
Prema zadnjoj dopuni pravila upravo tako piše, ne znam za situaciju nisam vidio ni gledao. Nadam se da Arena nece osakatiti pregled, pa da vidimo svi zajedno..
Ti si naša ljubav jedina!
Nije penal za Krupu, nije crveni za Miličevića, crveni je za Krupu. Kmeeeeeeeee
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
HOPA CUPA IGRA KRUPA!!!
Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.