Zasto je on kriv? Zato sto su plate 50 posto manje nego kada je dosao. Imas neki budzet prema kojem stvaras ekipu. On je kriv zato sto je pogresno procijenio Subasica, Milicevica...bilo je boljih mladih igraca da se dovedu.elevenblues je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:12Amarova izjava je realna.
Tacno je da je igracki kadar slab, limitiran, da se duguje igracima, tako da je stanje na tabeli otprilike realno.
Samo sto Amar zaboravlja da je direktno kriv za ovu dubiozu u kojoj je klub, al vec je bilo kasno kad se odlucio presaltati samo u ulogu trenera, posljedice “puca” su velike i ako se ne pojavi neka Zeljina budala s parama da ovo izvuce, odosmo mi u jarak.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
I hvala kapitenu sto se ocistio od kartona.. Gdje ce njegove noge na plastiku..
Pročepit će negdje.
Klub je svakako bio u rasulu kad je preuzet od strane trenutne uprave, nema veze što smo mi bili generali sponzor Ziratu, nema veze što su povučena sva sredstva iz kluba, ali važno je napisati Amare odlazi!
**** vas Senad Misimović, bolje da se ugasimo nego da nas taj kloc, lopov, debil vodi
**** vas Senad Misimović, bolje da se ugasimo nego da nas taj kloc, lopov, debil vodi
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ovaj klub ce ici naprijed samo kad u njemu ne bude ni Senad ni niko njegov ni Amar koliko god to ruzno zvucalo za drugog navedenog. Surovo, ali istinito. Daj nove ljude i da krenemo dalje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vidi miseva sto su iz rupa izasli haha, pa bjedo bjedna mrš u rajlovac pa tamo tjerajte kako ste naucili. Mozda drugi jesu slijepi al nisam i ja, zna se tko se krije iza ovih postova. Imali ste nevjerovatnu podrsku sviju, para na gomili, sve ste spiskali, srozali klub do najnizih grana, neprijatelji svima, itd. Nemamo para, pogresan vakat, a drugi na tabeli, imali para pa opet bili drugi na tabeli, koja je razlika ja ne kontam moze li mi tko reci?
Ide skupstina i na njoj se moraju stvari promjeniti inace nema od nas nista.
Vico, moze li liga po pola?
- plavousrcu
- Kontakt:
Nece se Zeljo nikad ugasiti. Samo cemo biti klub kao sto smo bili u okvirima Juge. Slucajno titula, slucajno u Evropu i to je to. Treba se navici ili kampanju pokrenuti za privatizaciju. Ja sam srcem i dusom za drugu opciju. Ne mogu se naviknuti da komsije cirkusaju s nama.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:15U iduce 3-4 godine (ako ne dodje jak investitor) veca nam je sansa da se ugasimo nego za titulu
-
- Kontakt:
Ne treba nam privatizacija da dobijemo Mladost i Krupu..plavousrcu je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:19Nece se Zeljo nikad ugasiti. Samo cemo biti klub kao sto smo bili u okvirima Juge. Slucajno titula, slucajno u Evropu i to je to. Treba se navici ili kampanju pokrenuti za privatizaciju. Ja sam srcem i dusom za drugu opciju. Ne mogu se naviknuti da komsije cirkusaju s nama.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:15U iduce 3-4 godine (ako ne dodje jak investitor) veca nam je sansa da se ugasimo nego za titulu
Pročepit će negdje.
ODLAZITE SVI.
SKUPŠTINA, AMAR, STRUČNI ŠTAB I 70% IGRAČA MRŠ IZ SVETINJE !
NAVIJAČI MORAJU BITI SVJESNI DA SAMO PRODAJA KLUBA NAS MOŽE ODRŽATI.
SKUPŠTINA, AMAR, STRUČNI ŠTAB I 70% IGRAČA MRŠ IZ SVETINJE !
NAVIJAČI MORAJU BITI SVJESNI DA SAMO PRODAJA KLUBA NAS MOŽE ODRŽATI.
Osim je očito teški hajvan a još veći su ovi iz uprave, čuj možemo biti zadovoljni polusezonom 5 poraza nanizali i pobeđuju nas sela dan te yebo. 

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 12 dec 2020, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Naravno da treba,jer jedna seljacina kao sto je Musija ima vise kesa i zive love nego nas klub..MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:20Ne treba nam privatizacija da dobijemo Mladost i Krupu..plavousrcu je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:19Nece se Zeljo nikad ugasiti. Samo cemo biti klub kao sto smo bili u okvirima Juge. Slucajno titula, slucajno u Evropu i to je to. Treba se navici ili kampanju pokrenuti za privatizaciju. Ja sam srcem i dusom za drugu opciju. Ne mogu se naviknuti da komsije cirkusaju s nama.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:15U iduce 3-4 godine (ako ne dodje jak investitor) veca nam je sansa da se ugasimo nego za titulu
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nece se nikad ugasiti, ali moramo se poceti slagati unutra. Daj ljude kao sto je Vukotic, daj trenera kao Karacic iz Sirokog. Kreni dalje, a ne ovako losu atmosferu cini jos losijom zbog odnosa dva covjeka. Probalo sa Senadom ne ide, sa Amarom ne ide. Daj sad da idemo dalje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jedino rješenje po meni u ovom trenutku je Vukotić Vedran + Osim (ali da se Amar pita samo za sportski segment znači samo teren i igrači ništa drugo) ili Vedran + neko treći.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Opijum je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:18Vidi miseva sto su iz rupa izasli haha, pa bjedo bjedna mrš u rajlovac pa tamo tjerajte kako ste naucili. Mozda drugi jesu slijepi al nisam i ja, zna se tko se krije iza ovih postova. Imali ste nevjerovatnu podrsku sviju, para na gomili, sve ste spiskali, srozali klub do najnizih grana, neprijatelji svima, itd. Nemamo para, pogresan vakat, a drugi na tabeli, imali para pa opet bili drugi na tabeli, koja je razlika ja ne kontam moze li mi tko reci?

To se kod Krcmarevica il skijaša nije moglo desiti, jel da majstore rajlovački?MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:16I hvala kapitenu sto se ocistio od kartona.. Gdje ce njegove noge na plastiku..
Da ti ga je privatnik firme doveo u njegov vakat ne bi tu priču pričao. De nam objasni kako ostade ona nula na racunu i jos duzni svima i svakome pošto vidim da znas?
Vico, moze li liga po pola?
Amarova izjava je šuplja priča.elevenblues je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:12Amarova izjava je realna.
Tacno je da je igracki kadar slab, limitiran, da se duguje igracima, tako da je stanje na tabeli otprilike realno.
Samo sto Amar zaboravlja da je direktno kriv za ovu dubiozu u kojoj je klub, al vec je bilo kasno kad se odlucio presaltati samo u ulogu trenera, posljedice “puca” su velike i ako se ne pojavi neka Zeljina budala s parama da ovo izvuce, odosmo mi u jarak.
U 19 kola od Mladosti, Krupe i Slobode smo izgubili 11 bodova, a od svi ostalih 10. Dakle to nema veze sa slabim igračkim kadrom i limitiranošću. Šta bi moglo drugo biti u pitanju ...

-
- Kontakt:
svaka prica od Amara da je kadar ovakav onakav i svako pranje njega za ovu njesru u kojoj se nalazimo je malo reci bezobrazna dvije godine se trpe neke njegove nelogicne odluke nek se uozbilji il nek ide na odmor ne treba nam Amar kojeg libo racku za sve
Trenutno korisnika/ca: addebisi, CentarsutNaClanak921, edinedin, lakilone, Lewy21, Mamba21, nebeskasila, NebeskaSila96 i 135 gostiju.