FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

elevenblues
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elevenblues » 12 dec 2020, 15:29

plavousrcu je napisao/la:
12 dec 2020, 15:15
elevenblues je napisao/la:
12 dec 2020, 15:12
Amarova izjava je realna.
Tacno je da je igracki kadar slab, limitiran, da se duguje igracima, tako da je stanje na tabeli otprilike realno.

Samo sto Amar zaboravlja da je direktno kriv za ovu dubiozu u kojoj je klub, al vec je bilo kasno kad se odlucio presaltati samo u ulogu trenera, posljedice “puca” su velike i ako se ne pojavi neka Zeljina budala s parama da ovo izvuce, odosmo mi u jarak.
Zasto je on kriv? Zato sto su plate 50 posto manje nego kada je dosao. Imas neki budzet prema kojem stvaras ekipu. On je kriv zato sto je pogresno procijenio Subasica, Milicevica...bilo je boljih mladih igraca da se dovedu.
Jesam ja doveo Selimovica, Ustamujica, ostatak ekipe, ispotpisivao i ispisao se po klubu, doveo poltrone i klimace glavama a otjerao najjacu administraciju, pa tako UO i NO nemaju nikakve funkcije vise, na Skupstini se kriju izvjestaji, ispusilo se pola miliona zbog uplatnice, stalo se sa gradnjom, ma kakvom gradnjom stalo se sa odrzavanjem postojece imovine itd..
Odavno se ova prica svodi na Misimovica kojeg sad Amarovi poltroni nicim izazvani spominju, covjek je historija i nikad se vratit nece, sta su se usrali koji klinac, isto je bilo i u periodu Misimovicevih gresaka i tvrdoglavosti, poltroni ga brane i ne bave se realnim problemima.

Amar je izvukao maksimum iz ove ekipe, bodovno je to sasvim dobro s ovim kadrom, ali sam je kriv sto je klub u situaciji u kakvoj jeste i sto ima ove invalide.

Nadam se da ce klub naci ljude, naci model da se pare namaknu (ne prodajom imovine), uz dobre igrace, Amara u onom trenerskom prostoru (ni cm van njega) mi se imamo cemu nadati, ovako je sve za qrac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2020, 15:30

1921boy je napisao/la:
12 dec 2020, 15:24
Jedino rješenje po meni u ovom trenutku je Vukotić Vedran + Osim (ali da se Amar pita samo za sportski segment znači samo teren i igrači ništa drugo) ili Vedran + neko treći.
Samo neko kao Vukotic i neko treci. Mi moramo gledati da klub ide dalje. Nije bilo ni logicno da Amar nakon Slobode, Sirokog da ostavku, ali sada vec jeste. Nije tu samo pola godine pa da kazem da je malo i da treba jos pustiti. Dvije sezone gubimo prednost za prvim mjestom dovoljno da trazimo promjene. Mi smo titulu izgubili i to plus na utakmicama kao Krupa, Mladost. Mora neko odgovarati. Ne moze ovo proci sa "idemo dalje" od strane Uprave, Amara, NO.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 dec 2020, 15:30

Ma ja volim Amara ali i on ovo hendla samo reda radi,situacija jeste teska,igracki kadar jeste **** ali jebote ovo ne vodi nigdje svakako...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 dec 2020, 15:31

let3 je napisao/la:
12 dec 2020, 15:25
Opijum je napisao/la:
12 dec 2020, 15:18
Vidi miseva sto su iz rupa izasli haha, pa bjedo bjedna mrš u rajlovac pa tamo tjerajte kako ste naucili. Mozda drugi jesu slijepi al nisam i ja, zna se tko se krije iza ovih postova. Imali ste nevjerovatnu podrsku sviju, para na gomili, sve ste spiskali, srozali klub do najnizih grana, neprijatelji svima, itd. Nemamo para, pogresan vakat, a drugi na tabeli, imali para pa opet bili drugi na tabeli, koja je razlika ja ne kontam moze li mi tko reci?
Ide skupstina i na njoj se moraju stvari promjeniti inace nema od nas nista.
:thumbup:
Odlicno napisano. Ne treba se miseviža paznja posvecivati. Imamo problem, finansije su kljucni. Nema para vise na guzove. Zato je kljucno klub privatizovati.

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 12 dec 2020, 15:32

Nadam se da ni Misimovic ni Osim vise nece biti blizu kluba
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2020, 15:33

A ovo sto su se potukli na obraz neka im je kako se ponasaju. U svlacionicu i oci povadite izmedju sebe. Kad skinete taj dres onda se ponasajte kako vam je klincu cejf.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 dec 2020, 15:33

delinjo je napisao/la:
12 dec 2020, 14:55
Vidim li samo jednog u klubu od ovih trenutnih,od igraca do uprave ,samo jednog znaci treba ga nasamarati ...

:D
Zbilja oli uciniti to teniser.
Druze jel ovo sta novo, mi 0 a jos uz to nas savez i sudije taslace.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 12 dec 2020, 15:35

12 dec 2020, 15:31
let3 je napisao/la:
Opijum je napisao/la:
12 dec 2020, 15:18
Vidi miseva sto su iz rupa izasli haha, pa bjedo bjedna mrš u rajlovac pa tamo tjerajte kako ste naucili. Mozda drugi jesu slijepi al nisam i ja, zna se tko se krije iza ovih postova. Imali ste nevjerovatnu podrsku sviju, para na gomili, sve ste spiskali, srozali klub do najnizih grana, neprijatelji svima, itd. Nemamo para, pogresan vakat, a drugi na tabeli, imali para pa opet bili drugi na tabeli, koja je razlika ja ne kontam moze li mi tko reci?
Ide skupstina i na njoj se moraju stvari promjeniti inace nema od nas nista.
Odlicno napisano. Ne treba se miseviža paznja posvecivati. Imamo problem, finansije su kljucni. Nema para vise na guzove. Zato je kljucno klub privatizovati.
tko ce ga privatizovati ovi ne mogu namaci redovne plate a ne sta vise ja bi radije ugasio klub nego dao ovima da prodaju imovinu il privatizuju ga jer su nesposobni

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 dec 2020, 15:35

12 dec 2020, 15:29
12 dec 2020, 15:15
12 dec 2020, 15:12
Amarova izjava je realna.
Tacno je da je igracki kadar slab, limitiran, da se duguje igracima, tako da je stanje na tabeli otprilike realno.

Samo sto Amar zaboravlja da je direktno kriv za ovu dubiozu u kojoj je klub, al vec je bilo kasno kad se odlucio presaltati samo u ulogu trenera, posljedice “puca” su velike i ako se ne pojavi neka Zeljina budala s parama da ovo izvuce, odosmo mi u jarak.
Zasto je on kriv? Zato sto su plate 50 posto manje nego kada je dosao. Imas neki budzet prema kojem stvaras ekipu. On je kriv zato sto je pogresno procijenio Subasica, Milicevica...bilo je boljih mladih igraca da se dovedu.
Jesam ja doveo Selimovica, Ustamujica, ostatak ekipe, ispotpisivao i ispisao se po klubu, doveo poltrone i klimace glavama a otjerao najjacu administraciju, pa tako UO i NO nemaju nikakve funkcije vise, na Skupstini se kriju izvjestaji, ispusilo se pola miliona zbog uplatnice, stalo se sa gradnjom, ma kakvom gradnjom stalo se sa odrzavanjem postojece imovine itd..
Odavno se ova prica svodi na Misimovica kojeg sad Amarovi poltroni nicim izazvani spominju, covjek je historija i nikad se vratit nece, sta su se usrali koji klinac, isto je bilo i u periodu Misimovicevih gresaka i tvrdoglavosti, poltroni ga brane i ne bave se realnim problemima.

Amar je izvukao maksimum iz ove ekipe, bodovno je to sasvim dobro s ovim kadrom, ali sam je kriv sto je klub u situaciji u kakvoj jeste i sto ima ove invalide.

Nadam se da ce klub naci ljude, naci model da se pare namaknu (ne prodajom imovine), uz dobre igrace, Amara u onom trenerskom prostoru (ni cm van njega) mi se imamo cemu nadati, ovako je sve za qrac.
Reci da se Amar pisa po klubu i traziti nastavak diskusije govori o tebi i slicnim.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 dec 2020, 15:35

PlavaOfanziva je napisao/la:
12 dec 2020, 15:32
Nek se udruze :kafa:

Sve se ovo ranije govorilo nego par pobjeda nekima vratilo nadu pa sefta realnosti.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 dec 2020, 15:36

Kakav je prevarant ovaj Kosoric,lafo ulizivanje navijacima stalo mu pa kao tucnjavu neku pocinje,picka ti materina nabij se nogom iz ovog kluba ,**** ti sve
VOLIM ZELJEZNICAR!!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 dec 2020, 15:38

Robust je napisao/la:
12 dec 2020, 15:35
12 dec 2020, 15:31
let3 je napisao/la:

tko ce ga privatizovati ovi ne mogu namaci redovne plate a ne sta vise ja bi radije ugasio klub nego dao ovima da prodaju imovinu il privatizuju ga jer su nesposobni
Ako promijenimo Statut, otvorimo neku javnu raspravu o privatizaciji, pozovemo eventualne ulagace iz BiH i svijeta, pronaci ce se covjek koji uz dobrog i jakog Zelju vidi i svoju korist, prije svega financijsku.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 12 dec 2020, 15:39

al meni onaj sut veselinovica dodje kao sumiranje svega sto se desava u ekipi i klubu jadno zalosno i mlitavo :roll: :roll:

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 12 dec 2020, 15:39

LjoZee je napisao/la:
12 dec 2020, 15:30
1921boy je napisao/la:
Jedino rješenje po meni u ovom trenutku je Vukotić Vedran + Osim (ali da se Amar pita samo za sportski segment znači samo teren i igrači ništa drugo) ili Vedran + neko treći.
Samo neko kao Vukotic i neko treci. Mi moramo gledati da klub ide dalje. Nije bilo ni logicno da Amar nakon Slobode, Sirokog da ostavku, ali sada vec jeste. Nije tu samo pola godine pa da kazem da je malo i da treba jos pustiti. Dvije sezone gubimo prednost za prvim mjestom dovoljno da trazimo promjene. Mi smo titulu izgubili i to plus na utakmicama kao Krupa, Mladost. Mora neko odgovarati. Ne moze ovo proci sa "idemo dalje" od strane Uprave, Amara, NO.
Brate postujem tvoje misljenje ali fulas opasno.Nema od tjeranja nista (tjerali smo 20 godina i nista dobili nismo)do zadnjeg dana sam bio da Amar/ Miske i prosla uprava budu zajedno ali ega jednog/drugog su nas doveli do ovoga da smo postali mrtvi luzeri :roll: da Amar nije vodao psa okolo i da je spustio ego hladno bi dvije Titule uzeli (u onoj euforiji i svemu) niko nam nebi mogao nista. Propustili smo priliku da se izdignemo i pusimo godinama.Vrijeme je da se Svi promjenimo od navijaca,Amara ,sposobnih Zeljovaca (svi moramo se ukljuciti i gurati klub ) naci model po kojem klub treba funkcuonisati i svi dati podrsku.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 12 dec 2020, 15:40

LjoZee je napisao/la:
1921boy je napisao/la:
Nadam se da će se ova trojica udružiti i na skupštini preuzeti "vruć" krompir u ruke
Ja bih vratio Edisa za trenera i onda polahko kad smo mogli trpitit 10 godina bez titule mozemo jos 2 godine napraviti ekipu kvalitetnu i onda napasti
a zato stabilizirati klub

Al definitivno nekim igračima ne dopustiti da odu na odmor,odmah uručiti ispisnice bez veze zauzimaju mjesto osloboditi plate nekih igrača tipa Veselinović,Kosorić,A.Zec i još par igrača koji ionako nemaju nikakvu ulogu u igri
Erminu se zahvaliti dosta je bilo i toga ubire platu a nikakvog doprinosa nema igra jednu pet ga nema
Štiliću oduzeti kapitensku malo ga spustiti na zemlju previse se on uzdigao u zadnje vrijeme treba ga malo spustiti na zemlju
Radije ću gledati Gasala,Šehića,Durakovića koji će ginuti nego ove koji nisu ni za šta već samo da uzmu pare a koga boli k za klub

slika
slika
slika
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 12 dec 2020, 15:44, ukupno mijenjano 2 puta.
mosa lošmi stićko tit-ula!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 dec 2020, 15:41

KANA je napisao/la:
12 dec 2020, 15:39
LjoZee je napisao/la:
1921boy je napisao/la:
Brate postujem tvoje misljenje ali fulas opasno.Nema od tjeranja nista (tjerali smo 20 godina i nista dobili nismo)do zadnjeg dana sam bio da Amar/ Miske i prosla uprava budu zajedno ali ega jednog/drugog su nas doveli do ovoga da smo postali mrtvi luzeri :roll: da Amar nije vodao psa okolo i da je spustio ego hladno bi dvije Titule uzeli (u onoj euforiji i svemu) niko nam nebi mogao nista. Propustili smo priliku da se izdignemo i pusimo godinama.Vrijeme je da se Svi promjenimo od navijaca,Amara ,sposobnih Zeljovaca (svi moramo se ukljuciti i gurati klub ) naci model po kojem klub treba funkcuonisati i svi dati podrsku.
Sta ttrebam iu dalje da se uzdam u Sinisu i Veselog ????
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 dec 2020, 15:42

Prva koju nisam gledo i vidim bolje sto nisam.Ovim se armija navijaca smanjuje Zeljo ima igrace koji ga nevole nego su tu da odrade 2 sata tekme i pomalo potrce po terenu tj Zeljo im dodje da odrazavaju kondiciju i da se malo zajebavaju.Normalno zajebavaju i nas jer neznaju kako je izac u mahalu nakov ovih blamaza.Odose na pauzu nemoraju se ni vracat ali hoce jos ce nam bit gore jer kome kod bude falila plata tuzice nas.Dakle kuku nama svama.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 12 dec 2020, 15:43

PlavaOfanziva je napisao/la:
12 dec 2020, 15:32
Oporavak kluba!

Izvanredni
Kontakt:

Post Postao/la Izvanredni » 12 dec 2020, 15:43

Ne znam sta navijaci zelje hoce kad nemaju krila uopste i imaju odbranu sa kojom je celik ispao prosle godine, imate juricica finog napadaca i trojicu iskusnih staronja stilu, zeca i samira koji imaju upitnu zelju osim zadnjeg, ostali igraci za federalne

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 dec 2020, 15:43

KANA je napisao/la:
12 dec 2020, 15:39

Amar/ Miske i prosla uprava budu zajedno ali ega jednog/drugog su nas doveli do ovoga da smo postali luzeri
Ovo je jedina istina. :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.