Jesam ja doveo Selimovica, Ustamujica, ostatak ekipe, ispotpisivao i ispisao se po klubu, doveo poltrone i klimace glavama a otjerao najjacu administraciju, pa tako UO i NO nemaju nikakve funkcije vise, na Skupstini se kriju izvjestaji, ispusilo se pola miliona zbog uplatnice, stalo se sa gradnjom, ma kakvom gradnjom stalo se sa odrzavanjem postojece imovine itd..plavousrcu je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:15Zasto je on kriv? Zato sto su plate 50 posto manje nego kada je dosao. Imas neki budzet prema kojem stvaras ekipu. On je kriv zato sto je pogresno procijenio Subasica, Milicevica...bilo je boljih mladih igraca da se dovedu.elevenblues je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:12Amarova izjava je realna.
Tacno je da je igracki kadar slab, limitiran, da se duguje igracima, tako da je stanje na tabeli otprilike realno.
Samo sto Amar zaboravlja da je direktno kriv za ovu dubiozu u kojoj je klub, al vec je bilo kasno kad se odlucio presaltati samo u ulogu trenera, posljedice “puca” su velike i ako se ne pojavi neka Zeljina budala s parama da ovo izvuce, odosmo mi u jarak.
Odavno se ova prica svodi na Misimovica kojeg sad Amarovi poltroni nicim izazvani spominju, covjek je historija i nikad se vratit nece, sta su se usrali koji klinac, isto je bilo i u periodu Misimovicevih gresaka i tvrdoglavosti, poltroni ga brane i ne bave se realnim problemima.
Amar je izvukao maksimum iz ove ekipe, bodovno je to sasvim dobro s ovim kadrom, ali sam je kriv sto je klub u situaciji u kakvoj jeste i sto ima ove invalide.
Nadam se da ce klub naci ljude, naci model da se pare namaknu (ne prodajom imovine), uz dobre igrace, Amara u onom trenerskom prostoru (ni cm van njega) mi se imamo cemu nadati, ovako je sve za qrac.