Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Moram Krupi staviti nove cijene i Zelji nesto skinuti. 

Isto je to... Nula bodova je nula bodovafeniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:17Poseban selam Dejavu i Virto![]()
. Nije isto izgubit od Bresta, Celtica i 2x od Krupe

Jesam .Pored gola jedna prava sansa Juricic pored gola,golman domacih nije ni jednu odbranu imao ozbiljniju .Sreca im samo Krupa losa pa losa,da je neko sa boljom tranzicijom bio bila bi jos 2 gola domacih.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
e jest los i ovaj Radnik
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
E Bgm, sutrasnjom pobjedom protiv MDK prilazimo Zelji na 3 boda, bice interesantno na proljece 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
A ono što je cenat preko gola i pored stative otislo što je morao biti gol to ne brojiš?
Ne brojiš dodatno dodavanje koje je morao napraviti neko ne sjecam se ko i da ovaj samo prikuca loptu u gol.
Kao što rekoh nisi ni gledao.
Nebitno uglavnom ovo me nasmijalo kad sam procitao sad.
Zasluzena pobjeda Krupe iako je ono smijesan penal....udarila lopta Ikica u nogu i odbila se u ruku na samoj liniji kornera. Ko je kriv? Amar Osim!

Virto bi se javio, al je zauzet pregledavanjem snimka s tekme Budućnost - Celtic.feniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:17Poseban selam Dejavu i Virto![]()

Jaaaaavi seee pico crnogorska.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kada cestita svojim igracima pored ovakvog poraza,indirektno saopstava da je situacija u klubu na samom dnu, te da su igraci s obzirom na besparicu jedva igrali mec
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
Virtooooo...oo đeticu moj. Javi se da prozborimo koju o stanju u domacem fudbalu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Apsolutno ima i toga kome ce on zamjeriti?
Uposlenici do nedavno mjesecima nisu dobili platu dakle oni sto ciste i rade na stadionu.
Igraci ista stvar, i sad bi se on trebao praviti lud i kažnjavati ih jer su DRUGI NA TABELI iznad ljudi kojima klub fercera fantasticno vec godinama.
Ono u redu je biti navijaci i pljuvati jer je Sarajevo prvo, al' kad se odvojiš i gledaš neutralno ovi igraci zaslužuju njihovi podršku.
Da li su Igrači ŽljZnČr očistili svlačionicu???????
Želimo fotografije!!!!!!!????????
Želimo fotografije!!!!!!!????????
- FKS -
@Admir74
Javi se, nije ti prosla ona poruka
Javi se, nije ti prosla ona poruka

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ili racuna koji bi im bili krajnji dometi da su prosli strasni Makabi, inace klub koji je jaci od Celtica.skoroalen je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:34Virto bi se javio, al je zauzet pregledavanjem snimka s tekme Budućnost - Celtic.feniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2020, 15:17Poseban selam Dejavu i Virto![]()
![]()
Jaaaaavi seee pico crnogorska.![]()
![]()
![]()
![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne znam sta navijaci zelje hoce kad nemaju krila uopste i imaju odbranu sa kojom je celik ispao prosle godine, imate juricica finog napadaca i trojicu iskusnih staronja stilu, zeca i samira koji imaju upitnu zelju osim zadnjeg, ostali igraci za federalne
1239 stanovnika
Oni?
Nema šanse.
Šampioni u očišćenosti svlačionica. I to dokumentovano, foto člancima!!!!!
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 12 dec 2020, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.