Joj yebem te ligo kad smo mi na drugom mjestu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Realno, s igracem manje na teskom gostovanju smo izvukli minimalni poraz. Stae bilo ba!? 
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- feniksptica
- Kontakt:
HAHAHAHAHAH a sad kad su gol q sad pokusavaju srozat ligu sto mogu vise. Kako vas nije stid bolan bolan
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ko jos prati ovo smece od lige?feniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:14HAHAHAHAHAH a sad kad su gol q sad pokusavaju srozat ligu sto mogu vise. Kako vas nije stid bolan bolan
- feniksptica
- Kontakt:
Pobjedniciwolfie je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:15Ko jos prati ovo smece od lige?feniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:14HAHAHAHAHAH a sad kad su gol q sad pokusavaju srozat ligu sto mogu vise. Kako vas nije stid bolan bolan![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Onaj govori kako vise niko ne prati zelju i da nase orcanje nikog ne dotice, ovaj govori kako je liga loss, treci kako ce sve ovo ono stici, cetvrti kako su svi protiv njih.... Itd itd..

Vidis da je mi onda ne pratimo.feniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:15Pobjedniciwolfie je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:15Ko jos prati ovo smece od lige?feniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:14HAHAHAHAHAH a sad kad su gol q sad pokusavaju srozat ligu sto mogu vise. Kako vas nije stid bolan bolan![]()
Yebiga, moj Zipe, treba znati prepoznati sarkazam.
vgm biće žestoka borba i za opstanak u ligi. Sad zasad Radnik je prvi kandidat za ispadanje
REalno smece od lige niko nikad nije igrao grupnu fazu nekog takmicenja porodice s djecom ne mogu doci na stadion zbog huligana kvalitet terena na mnogim stadionima je nula dakle ko još prati ovo smece od lige..feniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:15Pobjedniciwolfie je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:15Ko jos prati ovo smece od lige?feniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:14HAHAHAHAHAH a sad kad su gol q sad pokusavaju srozat ligu sto mogu vise. Kako vas nije stid bolan bolan![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Neka ba, nadigrali ste Sa jedno poluvrijeme, uspjesna sezona moze se reci za vas
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
wolfie je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:15Ko jos prati ovo smece od lige?feniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:14HAHAHAHAHAH a sad kad su gol q sad pokusavaju srozat ligu sto mogu vise. Kako vas nije stid bolan bolan![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I da ne zaboravimo, prvak se bira po nacionalnom kljucu. Hvala kolega.90minut je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:18REalno smece od lige niko nikad nije igrao grupnu fazu nekog takmicenja porodice s djecom ne mogu doci na stadion zbog huligana kvalitet terena na mnogim stadionima je nula dakle ko još prati ovo smece od lige..![]()
Forza Juventus!
A fakat kako ode Irfo sa foruma,kone potonuse...

Svake godine mora osvojiti neko iz 3 kljuca to sam zaboravio.wolfie je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:20I da ne zaboravimo, prvak se bira po nacionalnom kljucu. Hvala kolega.
Forza Juventus!
Doduše smanjili su na dva ovi iz saveza.
Loš je ovo osjecaj stvarno suosjecam se znam kako bi meni bilo.
- feniksptica
- Kontakt:
Stari pa ti za Zelju i Juve navijas. Teska godina.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- robertkosar
- Kontakt:
Čuj pobacajte se u Vrbas ne vraćajte se u Sarajevo hahahhah
Tobejarabbi
Tobejarabbi
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma sta ces brate, jednostavno se pomiris s tim da si limitiran i bude lakse nakon ovakvih stvari. Sljedeca godina je nasa.90minut je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:21Svake godine mora osvojiti neko iz 3 kljuca to sam zaboravio.
Doduše smanjili su na dva ovi iz saveza.
Loš je ovo osjecaj stvarno suosjecam se znam kako bi meni bilo.![]()
Meni ovaj najjaci
Da mi je u novoj godini docekat da Bakir Serbo da izjavu kod 1-0 za nas.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- feniksptica
- Kontakt:
Krupi da nema Zelje ispali bi. Sreca imaju jos jednu utakmicu s njima
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.