FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa bit cemo iskreno pa reci da nisu nista uradili losije vec su napravili jedan krug i opet dosli na isto. Sad nema pet poraza u nizu, ali ih ima 5 u polusezonu i to tri sramotna. Dva hajde i nekako s obzirom na to kako su se odvijale situacije, okolnosti. I zato sam rekao da nama ce biti samo bolje i bez Senada i bez Amara jer nam se obija o glavu njihovo ponasanje, tvrdoglavost, neka drskost. Nije dobro kad ti mislis da mozes sta hoces i dokle hoces.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zašto neko ne podnese ostavku?
Ljudi moji, kad shvatite da je ovo ekipa 4 ili 5 ekipa po kvalitetu, on da ce vam biti lakše. Ekipa u kojoj igraju Kosorić, Stevanović, Miličević, Blažević, Veselinović, Lendrić i ostale vucibatine - nema pravo da se nada nekim titulama i slicno. Nema pravo !
Ocito da sami sebe nafuravamo na neke neralne stvari.
Kad se dovede 5-6 pravih igraca, po 2 u svakoj liniji, pravih pojcanaja (a ne prinova iz raspalog Čelika) onda se možemo nafuravati na neke titule.
Kad se dovede 5-6 pravih igraca, po 2 u svakoj liniji, pravih pojcanaja (a ne prinova iz raspalog Čelika) onda se možemo nafuravati na neke titule.
druze nismo izgubili od ekipe koja je u prve 4 po kvaliteti u ligi, nego od fenjerasa. Cak i da smo 5-6 po kvaliteti ova utakmica se morala dobiti. Kao i ona na Grbavici. Kraj price!let3 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:45Ljudi moji, kad shvatite da je ovo ekipa 4 ili 5 ekipa po kvalitetu, on da ce vam biti lakše. Ekipa u kojoj igraju Kosorić, Stevanović, Miličević, Blažević, Veselinović, Lendrić i ostale vucibatine - nema pravo da se nada nekim titulama i slicno. Nema pravo !
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne mozes ti raji objasniti. Konta raja da smo mi Juventus u Italiju, a meni sin zavrsio prvi i jos uvijek ne zna sta je titula na Grbavici. Mi smo u teskoj situaciji sto finansije diktiraju. Imamo priliku promijeniti Statut, klub privatizovati i onda dobrim radom ocekivati za par godina nesto. Ovako cemo samo iz sezone u sezonu biti losiji.let3 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:45Ljudi moji, kad shvatite da je ovo ekipa 4 ili 5 ekipa po kvalitetu, on da ce vam biti lakše. Ekipa u kojoj igraju Kosorić, Stevanović, Miličević, Blažević, Veselinović, Lendrić i ostale vucibatine - nema pravo da se nada nekim titula i slicno. Nema pravo !
DOSTA JE BILO.
Sastanak u klubu još večeras organizovati i skontajte se šta ćete sa sobom, a skupštinu što prije, ne čekati nikakve februare
VRIJEME JE ZA MLAĐEG TRENERA. AMARU OSIMU HVALA ZA SVE DOSADAŠNJE TITULE. DOVĐENJA!!!
Nista nek se ne sastaju samo nek potvrde svi da daju ostavke i da se to objavi na zvanicnoj najkasnije do sutra da se ne gubi vrijeme.
-
- Kontakt:
Postoje li neke naznake da ce doci do ozbiljnih promjena do skupstine ili u prazno piskaramo i ulazimo ovakvi nikakvi u sljedecu sezonu ?
Zadnja izmjena: elevenblues, dana/u 12 dec 2020, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Druže, mi imamo i previše bodova na kontu. Ne razumijem kako smo drugi na tabeli. Zapravo, pretpostavka je da su Zrinjski, Borac, Široki žestoko chokirali ove sezone, to jest imali više kikseva nego mi. To je jedino realno objašnjenje.TMovac je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:48druze nismo izgubili od ekipe koja je u prve 4 po kvaliteti u ligi, nego od fenjerasa. Cak i da smo 5-6 po kvaliteti ova utakmica se morala dobiti. Kao i ona na Grbavici. Kraj price!let3 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 16:45Ljudi moji, kad shvatite da je ovo ekipa 4 ili 5 ekipa po kvalitetu, on da ce vam biti lakše. Ekipa u kojoj igraju Kosorić, Stevanović, Miličević, Blažević, Veselinović, Lendrić i ostale vucibatine - nema pravo da se nada nekim titulama i slicno. Nema pravo !
Kakva nam je ekipa i kako igramo, mi apsolutno ne zaslužujemo ovakav plasman na tabeli !
Pogledaj nam samo odbranu i sve ce ti biti jasno. Bolju odbranu ima Krupa. Svaku utakmicu prvi prime gol, al svaku... i svaku utakmicu prime bar 2 komada.
Pa ne može to biti slucajno ili nesreća

I šta onda?
Doći će neki drugi kojima ćemo isto psovati nakon 2 kiksa i tako u krug.
Mada je pitanje da li bi iko došao na ovako užarenu stolicu..
1921
Ni snijeg još pao nije a -9
Moram biti iskren i priznati da me A O impresionirao svojom genijalnom postavkom u posljednje dvije utakmice.
Mogli bismo na proljeće mnogima pomrsiti račune.
Mogli bismo na proljeće mnogima pomrsiti račune.
Nisam čitao prethodne stranice, jesu li počeli o privatizaciji i investitoru?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne trazim ja ishitreno da se ide jer smo izgubili ovu. Uzmes u obzir sve i jedino logicno je da odu svi. Komplet strucni stab i UO. Niste ispunili ocekivanja, zzz. Verglati ovako nazor, a nece biti bolje ni sa igrom ni sa rezultatima nema smisla. Igra ce sljedece polusezone biti ista kao prethodne dvije godine tj. na isti princip primis gol, vracaj se, ne vracaj, ovi ce isto nastaviti bez nekih konkretnijih poteza bila pandemija ili ne i eto. Pauza je duga i odmah poceti sa promjenama.
Imaš li neki konkretan prijedlog za novog trenera?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Iskreno, Karacic iz Sirokog ili taj fazon.