FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Samir Toplak 

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Amar se sad smije i govori ja debila koju sve pricu nece popusiti, cuj cestitam igracima na odlicnoj utakmici i polusezoni. Sad smislja kako ce se popisati po navijacima na derbiju.
Nema ovdje hajra, ovo treba prestati pratiti, ugasiti ligu, klub, sve. Čuvajte zdravlje, **** ovo
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Da nije bilo igraca pod brojem 17 na terenu danas, druga prica bi se vodila a problemi ostali isti, svjesni ste toga?
Na skupstini cemo znati u kojem ce pravcu ici klub i cemu mozemo da se nadamo u buducnosti.
Od tjeranja nema nista, i prije smo tjerali pa nista dobili nismo.
Nakon prvog, petog, dvanaestog, i danasnjeg kola situacija je ista, para nemamo i cekamo skupstinu da se stvari promjene.
Podrska svima u klubu, mozda sam po nekima budala, ali u ovakvoj groznoj situaciji mi smo ispred dva kluba koji su financijski stabilni od nas a to malo tko spomene ovdje. Smetaju nam ovi odozgo jer igraju najbolji fudbal u historiji kad se bodovi uzmu u obzir.
Na skupstini cemo znati u kojem ce pravcu ici klub i cemu mozemo da se nadamo u buducnosti.
Od tjeranja nema nista, i prije smo tjerali pa nista dobili nismo.
Nakon prvog, petog, dvanaestog, i danasnjeg kola situacija je ista, para nemamo i cekamo skupstinu da se stvari promjene.
Podrska svima u klubu, mozda sam po nekima budala, ali u ovakvoj groznoj situaciji mi smo ispred dva kluba koji su financijski stabilni od nas a to malo tko spomene ovdje. Smetaju nam ovi odozgo jer igraju najbolji fudbal u historiji kad se bodovi uzmu u obzir.
Vico, moze li liga po pola?
Ispred njih smo bod ili najvise tri ne 20 bodova ispred.Opijum je napisao/la: ↑12 dec 2020, 17:03Podrska svima u klubu, mozda sam po nekima budala, ali u ovakvoj groznoj situaciji mi smo ispred dva kluba koji su financijski stabilni od nas a to malo tko spomene ovdje. Smetaju nam ovi odozgo jer igraju najbolji fudbal u historiji kad se bodovi uzmu u obzir.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Još niko nije dao ostavku? 
Stidite se svi!

Stidite se svi!
Šta je to Karačić ostvario u karijeri da bi se dovodio u vezu sa Željom?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Veselinović je mlađi od Bekrića 10 godina haman , jel tako.
Pogledajte samo onaj šut Veselog danas, kod rezultata 1-1, jedva lopta dođe do golmana
tuga i žalost od igraca.
A onda pogledajte šut Bekrije protiv Zrinjskog u 90-toj minuti, i to ljevicom.
I nije mi jasan Amar zašto svaku utakmicu forsira tu raspalu ojebinu, to mu zamjeram najviše kao treneru.. ako vec Mustafa nije u formi - šta fali da pruži šansu malom Gasalu, gori ne može biti nikako.
Pogledajte samo onaj šut Veselog danas, kod rezultata 1-1, jedva lopta dođe do golmana

A onda pogledajte šut Bekrije protiv Zrinjskog u 90-toj minuti, i to ljevicom.
I nije mi jasan Amar zašto svaku utakmicu forsira tu raspalu ojebinu, to mu zamjeram najviše kao treneru.. ako vec Mustafa nije u formi - šta fali da pruži šansu malom Gasalu, gori ne može biti nikako.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
AMARE ODLAZI
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 12 dec 2020, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Kako igra Siroki ove sezone pod njegovim vodstvom ako zanemaris onaj dio 2-3 sedmice kad je bilo sa koronom?
-
Treba vidjeti sa Edom Masinom da udje u klub, ionako je Zeljovac a vrti se oko tanove prcije...
Tan: pas koji laje, nije dobro pecen
- Merakk1921
- Kontakt:
Hvalite Juricica? Pa tek je danas iole normalnije odigro, ljudi ako se razumijete malo u fudbal, taj covjek nije za Želje, sve najbolje momku, Alispahica bih ostavio, Bekrica, mozda Sinisu, Muleta jer je iole mlad i Hajdara, Miletica, ostalo mogu dobit papire, jel realno nemaju kvaliteta nikakvog
Neka se stide svi oni koji bi tjerali Amara
Predložite i dovedite boljeg trenera, pa ga onda tjerajte... a necete naci takvog u našoj ligi.

Predložite i dovedite boljeg trenera, pa ga onda tjerajte... a necete naci takvog u našoj ligi.
Igra toplo hladno, bez pritiska, ništa posebno, pet bodova iza nas.
Naš plafon ove sezone je drugo mjesto, to svi moraju shvatiti, Sarajevo je prejako i ne znam koliko puta to trebam da napišem. Dugo vremena smo imali pristojan zaostatak za njima i neke utakmice smo odigrali iznad svojih mogućnosti, neke ispod.
Godinama sam pričao šta su nam uradili megamiks i njegova ekipa i šta nas čeka nakon njih. Sad sve to dolazi na naplatu, moraćemo se strpiti još neko vrijeme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U jednu ruku molim Boga da Amar ode,samo zbog ovih što ga tjeraju.Pa da dođe taj neko "bolji" i dokaže im da su pojeli g*vno tjerajući njega.
Pa da opet na Grbavici bude 300,400 ljudi na tekmama ko nekad,a ostali će početi pratiti Želju ponovo kada bude u modi opet.
Da se ogradim odma,ne branim ga,kriv jeste za par ovih kikseva,ali odgovorno tvrdim da mi trenutno boljeg ne možemo dovesti na klupu.
Pa da opet na Grbavici bude 300,400 ljudi na tekmama ko nekad,a ostali će početi pratiti Želju ponovo kada bude u modi opet.
Da se ogradim odma,ne branim ga,kriv jeste za par ovih kikseva,ali odgovorno tvrdim da mi trenutno boljeg ne možemo dovesti na klupu.
1921
Ruzna rijec je tjerati. Bar vecina gdje spadam i ja ga ne tjeram vec molim da sam odstupi zbog svog oca i prezimena jer nece biti bolje. Sezonu ipo je isto, sto bi bilo bolje odjednom? Sam neka ode i ne dozvoli da ga bilo ko proziva ako puste narod na tribine.
-
- Kontakt:
Ma pusti tu pricu da je torpedo prejak nas su pobjedili mladost i krupa
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Nema sigurno boljeg u našoj ligi.GBBP je napisao/la: ↑12 dec 2020, 17:12U jednu ruku molim Boga da Amar ode,samo zbog ovih što ga tjeraju.Pa da dođe taj neko "bolji" i dokaže im da su pojeli g*vno tjerajući njega.
A evo, neki kažu da bi Karačić bolje vodio ovu ekipu veterana Želje od Amara

Nadam se da je zayebancija.
A ko ga proziva ?LjoZee je napisao/la: ↑12 dec 2020, 17:14Ruzna rijec je tjerati. Bar vecina gdje spadam i ja ga ne tjeram vec molim da sam odstupi zbog svog oca i prezimena jer nece biti bolje. Sezonu ipo je isto, sto bi bilo bolje odjednom? Sam neka ode i ne dozvoli da ga bilo ko proziva ako puste narod na tribine.
Par forumaša anonimusa i zbog toga da napusti

Opet vi izvrcete. Karacica sam naveo jer se vidi koliki je gospodin. Nama treba neko ko nema emocije, ko bi bio svjestan svog zadatka i ogranicenja. Amar to nije jer on nece samo da bude trener. Ne zna i dokazalo se da ne zna dalje od trenerskog posla, a pokusava. I Bogicevic je u emisiji rekao sve vezano za to.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15, Lokomotifa, perodeformero, Sarajevskigigant1921 i 46 gostiju.