FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- betrezengorbachev
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Govorili ublehasi kao i za Safeta.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 17:41Handzic vam je danas od boljih. Susic je Maradona, za mene najbolji igrac tehnicki od zavrsetka rata, onaj pritisak javnosti dok je bio u reprezentaciji je bio apsolutno nepotreban, definitvno ima kvalitet.
Fol Safetu Ciro nastimao ekipu sa kojom je otisao na SP 2014 a Ciro napustio repku 2009
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nek se malo digne i njemu samopouzdanje, nijr los vcs.
Susic i Djokanovic, ne zna se ko je bolji.
EDIN DŽEKO!!!
1946
YEBEM TE LISTICO
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Teren je tvrd dosta,ali mi igramo odlicno.Djokanovic mali je najveci talenat ikad iz Akademije.
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Disperadun
- Kontakt:
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo moram izdvojiti opet Đokanovića. Momak me razuvjerio totalno, nakon što sam krajem prošle ili početkom ovr sezone pisao da mi još nije to to. Kakvu konstantu ima, za momka koji je 2001. godište, to nije normalno. Vazda na visini zadatka, svugdje ga ima, o ostalim stvarima da ne pričam. Naklon do poda momčina, ispod milion on ne smije otići, kada bude vrijeme za to.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne pitajte kako sam znao.
Al kako igraju Tino i Andrej
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, Ammko99, Arma00, boki86, bordobijeli, Braachuka, cacken, dencho, DjaniTarik, Google Adsense [Bot], iliyaa8, Imamkarbarum, inzomni, itatabisine, J1897, Jet2Holiday, labostarmomosa, MaroonBjelave, miguelramos, MokraKifla, Napapijri, NazorUso, NebeskaSila96, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Pantelija, PingoFTW, Pitar6785, Posejdon, Proximic, rimljanin90, ristagrad, ronaldo99, Seher1921, selver79, strogoca, Velaxsa, VensanKasel, Zaboljesutra, ŠTA_JE i 458 gostiju.