Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jos kad bi Tatar kad dodao Fanimu 

Da nema pandemije bilo bi zanimljivo dal bi navijači na grbavici prozivali amara. Po ovim socijalnim mrežama u velikoj mjeri su ga uzeli na zub, a do prije nekog vremena bio je nedodirljiv
nema potpisa
-
- Kontakt:
eto Hajduka, njih bi i Zeta išamarala 
edit: najseljačkiji klub na kugli zemaljskoj

edit: najseljačkiji klub na kugli zemaljskoj
Yebote, kako su nase sudije oni debili mrtvi...
Jel moguce da su dali 4 kartona Slobodi u ovoj utakmici? Pa nije makljaza ybte
Jel moguce da su dali 4 kartona Slobodi u ovoj utakmici? Pa nije makljaza ybte
- feniksptica
- Kontakt:
Al sto ovoliko kartona Slobodi..
Uglavnom najljespi detalj prvog poluvremena kad komentator rece na klupi se nalaze par omladinaca i nekoliko iskusnih igraca u vidu Mustenadagica i Jukica a oni 22 i 23 ggodine. Eh na to treba bit ponosan
Uglavnom najljespi detalj prvog poluvremena kad komentator rece na klupi se nalaze par omladinaca i nekoliko iskusnih igraca u vidu Mustenadagica i Jukica a oni 22 i 23 ggodine. Eh na to treba bit ponosan
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
U ovoj ligi ima jedan kvalitetan sudija, pa deset slobodnih mjesta, pa onda sudije lokalnog nivoa, koji su za Federalne lige
Pravi navijac razumije pravog navijaca drugog kluba.Ja sad mogu rahat cestitat komsijama titulu.To je to.
Hvala prijatelju, izdrzi u ove teske dane.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Cudi me da ova ekipa Sarajeva nije izborila makar grupnu fazu ako vec nisu mogli prezimit u LP.
🔴⚫️
Kmeee
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- feniksptica
- Kontakt:
Realnije je da pokusate zezati nekog vaseg nivoa. Olimpik i tako to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A koji je fazon pa Beganović nema broj na dresu? Vala mi baš ovo bezveze za PLBiH.
Inače, skroz bezveze utakmica kad se gleda sa strane. Sarajevo ne da Slobodi ništa, rutinski teće, Sloboda bez volje pretjerane.
Inače, skroz bezveze utakmica kad se gleda sa strane. Sarajevo ne da Slobodi ništa, rutinski teće, Sloboda bez volje pretjerane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.