stoooogeronimo je napisao/la:
Evo i Kaisera u jednom intervju-u http://www.welt.de/sport/fussball/bunde ... eiger.html
Za razliku od mene i torrenteS-a, naš Franz još nemRe dobro da procjeni Krafta.
ako ne dovedu nojera, tu je kraft, covjek koji je dosta stabilniji od renzinga. kraj price
inace, franc je jos jedan ishlapljeli u redu. njega je takodjer pregazilo vrijeme samo sto kajzer ima ime.
eto, dali su mu da reklamira vopi i palamudi na skayu da se jedno takvo ime ne potuca po mjesnim zajednicama i dangubi po pemzionerskim klubovima.
ne, nemam visoko misljenje o ´fudbaleru francu´, pogotovo nemam o ´treneru i selektoru francu´.
moram ponoviti i to da je ostanak svajnija najveci flop sezone
s tim su syebali kroosa, syebace alabu koji je, po meni, najveci talenat u zadnjih 10 godina.
da, prijatelji, ovo je istina i kao takva mora izaci na vidjelo. naravno, potreban je hrabar koji ce to iznjeti a to sam ja - forumski doajen i najveci fudbalski znalac pod kapom nebeskom.
svaka fudbalska nacija ima neku zvijezdu kojom se dici kao sto su xavi ili iniesta u spaniji, runi, lampard ili gerard u engleskoj, ronaldo i mesi u portugalu odnosno argentini... njemacka nikada, ama bas nikada nije imala nesto slicno peleu, maradoni, ronaldu, krojfu..., ali su morali imati ´konja za trku´. u novije vrijeme tu ulogu preuzima balak, onomad kajzer. znate li kakvih je igraca onomad hodalo dunjalukom
bayern bi konacno mogao sastaviti ekipu od virtuoza, samo da nije te glupe politike koju vode oni koji su ubjedjeni da je balak, odnosno svajni, svjetska klasa.
morao je doci jedan holandez koji ce i pored stalnih kritika gurati mladog anonimusa mulera. naravno, malac to vraca visestruko noseci njemacku reprezentaciju do treceg mjesta na sp-u na kojem biva najbolji strijelac, da, od amatera do najboljeg strijelca sp-a.bio je od onih koji su nosili bayern do finala lp-a.
nastavlja se...