Svi smo mi AlfredAlfredNobel je napisao/la: ↑12 dec 2020, 18:01Meni je sad ovo mjera.. Prije svi odu na tekmu, ja sam na streamu, tema zjapi prazna, sam s sobom pišem.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Opet ista stvar ko protiv Borca
Repriza Vranjesovog gola
Repriza Vranjesovog gola
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Cuj hoce penal za ovo
Djokanovic je Cimirot 100% ne zna ga datit
Hodzic
Djokanovic je Cimirot 100% ne zna ga datit
Hodzic
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 12 dec 2020, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Kako sad Arena vraca usporeni, a kad Borac ima sumnjivu situaciju nema usporenog. Kakvi su ovo jadovi. Usput penala vidjelo nije, sve cisto.
U novi boj ...
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Djokanovic sta ovaj igra 
"Leteći" start otvorenim đonom na zglob Miličevića.
Mili probacio loptu iza ledja a ovaj ga srusi divljacki
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
EldanDemirovicHZ
- Kontakt:
Da hoce ući Rahman malo poželio sam ga malo one njegove poteze
Sad je pravi trenutak za četverostruku izmjenu. Izvest neke kojima prijeti suspenzija, izvadit ove malo jače igrače jer utakmica je riješena a ujedno dat priliku ovim što su manje igrali.
Davaj četverostruku izmjenu Vinko.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ovo sto radi Susic je poezija, svaka mu cast 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Denchi je napisao/la: ↑12 dec 2020, 18:02Mjenjas temu
Nisam mislio na Ahmeta samo ove sezone, nego i lani i kad smo uzeli duplu...stalno smo imali 5 strijelaca od kojih bi neko proradio kad jednog stane, Krle, Tatar, Rahman, itd.
To imas i kod Zrinjskog sada, Filipovica,Lastu,Ivanica, pa i Arezinu uz Bilbiju
Kod Borca Lukic,Vranjes,Ziljkic, Zakaric
To svako ima ko sklapa ekipu pravilno...
Samo što je Handžića već duže vrijeme stalo, nije to od skoro. Napadač je prvenstveno tu da zabija. Handžić jednostavno nije kvalitet za nas i to ti je. Samo se možemo nadati da će doći kvalitetan napadač sad u Januaru.
Poštujem te kao forumaša i u mnogim stvarima dijelimo mišljenje, ali brate mili ne možeš toliko braniti Handžića
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
"nedaj da igraju"
E jbm ti trenera i naselje iz kojeg dolazite
E jbm ti trenera i naselje iz kojeg dolazite
- PAULUS1234
- Kontakt:
Usto sam maksuz da napisem da trebamo bir 20 bod prvi
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 37 gostiju.