Ti zivis u zabludi da ja imam bilo kakve idole, al neda mi se ubjedjivati.. Ti klub gledas kroz Amara i to je porazavajuce za tebe.. Koja je trenutna strategija, imamo li jasne planove? Sta radimo po pitanju oporavka od te stete koju su nanijeli ti prethodnici, ako vec u njih upiremo prstom?Opijum je napisao/la: ↑12 dec 2020, 18:00Dobro pitanje, klub na temeljima statuta kakav je nas, bazira se na prodaji mladih igraca koji iz omladinskog pogona idu u prvi tim pa se prodaju. Koliko smo takvih prodaja imali u periodu kad je sportski klub bio privatna firma na čelu sa tvojim idolima?MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 dec 2020, 17:44Pa sto ne napunise malo kasu u ove dvije godine? Imaju li ikakvog plana, ikakvu strategiju kako dalje..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pročepit će negdje.
Vidi se iz stanja u kojem smo sad i u kojem smo bili 2018. ko ispasta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Puno posla za ljude iz uprave tokom zime, a jos vise za Amara da priprema ma kavke one bile ove igrace dozove da nam europa ne dođe u pitanje.
Mjau !
sve isto ,preslikana mantra bgm...dopizdilo mi Ljoze vise ovo sve nemam snage ni da se natezem..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Zbog koga ispašta?Sigurno ne zbog navijaca i forumaša.Svaki navijac Zelje je nezadovoljan i igrom i rezultatom i stanjem u klubu samo pušikurci pojedinaca su zadovoljni i pitari sa njima.Samo bezkicmenjaci kojima nozni nokti vire iz Amarovog dupeta mogu reci da je ovo ok.Hebe mi se i za Amara i za sve druge,zao mi samo Zelje.Ovo je zlocin šta se radi od kluba koji naredne godine slavi 100 godina postojanja.
Ispasta i zbog navijaca jer im se daju krila opravdavajuci sve i svasta.
Je li po vama bilo regularno suđenje,ali iskreno?
Ne mogu da vjerujem da niko to nije prokomentarisao,pa da se pitarima onako sudilo ko nama danas,popadali bi svi portali.
Ne mogu da vjerujem da niko to nije prokomentarisao,pa da se pitarima onako sudilo ko nama danas,popadali bi svi portali.
1921
Pa isto kao i oni prosli, kao u ostalom i svaka garnitura ljudi koji vode klub nema nikakvog sistema. Nemas plana, nemas vizije kako zelis da klub izgleda. Evo da sad postavimo pitanje sta je uopste cilj svega ovoga?
Da li je to osvajanje trofeja?
Nije, jer eto svi se slazu da je ekipa goli ****, a neki eto kazu i da je jeftina ekipa.
Da li je onda cilj da se vracaju dugovi i da se klub finansijski stabilizuje?
Nije ni to, jer ne vracamo nikakve dugove nego pravimo nove, igracima dugujemo plate, a nista se ne radi da se navuku pare.
Da li je onda cilj da se prodajom mladih igraca namaknu sredstva?
Ne. Imamo mozda i najstariju ekipu u ligi, nemas ni jednog igraca kojeg mozes prodati za neku pristojnu cifru. Mladi igraci nam sluze samo da popune broj u zapisniku i da bi mogli uopste igrati utakmicu.
Da li se radi nesto da se popravi taj unisteni omladinski pogon?
Apsolutno nista, dapace.
Da li je omladinski pogon zaista tako unisten?
Ne bih rekao, evo imamo nekoliko mladih igraca koji bi trebali imati prostora u ovakvoj situaciji, ali nama igra Subasic, a ne Gasal koji je odigrao jednu utakmicu i to odlicno. Najtalentovaniji omladinac Durakovic mislim da nije jos dobio sansu, iako nam u veznom redu znaju zaigrati stoperi Miletic i Vrhovac.
Gospodo, kuda plovi ovaj brod?
Evo jos koja sedmica i ulazimo u godinu u kojoj nas klub stavi 100 godina postojanja
Trebala je to biti nasa godina, godina u kojoj cemo svi zajedno biti ponosni na sve sto je iza nas, nisu sto samo pobjede, ima tu i poraza, onih velikih i teskih, ali i porazi su sastavni dio sporta i zivota opcenito. Trebali smo slaviti, zezati se, uzivati, pa ko ga **** na kraju i ne osvojili titulu i ne plasirali se u grupne faze necega, ali biti ono sto smo trebali biti oduvijek. Ovako ulazimo u svecanu godinu bez glave i repa, nemamo nikakvu ideju sta se desava, ni ko vodi klub, ni kamo, podljenjeni navijaci, klub manje bitan...
Da li je to osvajanje trofeja?
Nije, jer eto svi se slazu da je ekipa goli ****, a neki eto kazu i da je jeftina ekipa.
Da li je onda cilj da se vracaju dugovi i da se klub finansijski stabilizuje?
Nije ni to, jer ne vracamo nikakve dugove nego pravimo nove, igracima dugujemo plate, a nista se ne radi da se navuku pare.
Da li je onda cilj da se prodajom mladih igraca namaknu sredstva?
Ne. Imamo mozda i najstariju ekipu u ligi, nemas ni jednog igraca kojeg mozes prodati za neku pristojnu cifru. Mladi igraci nam sluze samo da popune broj u zapisniku i da bi mogli uopste igrati utakmicu.
Da li se radi nesto da se popravi taj unisteni omladinski pogon?
Apsolutno nista, dapace.
Da li je omladinski pogon zaista tako unisten?
Ne bih rekao, evo imamo nekoliko mladih igraca koji bi trebali imati prostora u ovakvoj situaciji, ali nama igra Subasic, a ne Gasal koji je odigrao jednu utakmicu i to odlicno. Najtalentovaniji omladinac Durakovic mislim da nije jos dobio sansu, iako nam u veznom redu znaju zaigrati stoperi Miletic i Vrhovac.
Gospodo, kuda plovi ovaj brod?
Evo jos koja sedmica i ulazimo u godinu u kojoj nas klub stavi 100 godina postojanja

Trebala je to biti nasa godina, godina u kojoj cemo svi zajedno biti ponosni na sve sto je iza nas, nisu sto samo pobjede, ima tu i poraza, onih velikih i teskih, ali i porazi su sastavni dio sporta i zivota opcenito. Trebali smo slaviti, zezati se, uzivati, pa ko ga **** na kraju i ne osvojili titulu i ne plasirali se u grupne faze necega, ali biti ono sto smo trebali biti oduvijek. Ovako ulazimo u svecanu godinu bez glave i repa, nemamo nikakvu ideju sta se desava, ni ko vodi klub, ni kamo, podljenjeni navijaci, klub manje bitan...
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
ma tko god uzdize obojicu treba ga nabiti sa noge na nogu neka naprave fk amar i fk senad i nadju se tamo prepucavati obojica su svukla klub u raku odakle nas ni dove od reisa nece izvuci
obje strane koje su zasluzne za ovo na godisnjicu neka puse racku

obje strane koje su zasluzne za ovo na godisnjicu neka puse racku

-
- Kontakt:
Treba im cestitati sto su napadali sa igracem manje. Kad se premije budu dijelile 6 premija dat svakom ko je danas igrao. Zasluzili su momci, naklon do poda. HeRoJi
Ironicansam
Ironicansam
Ma na stranu sve,ali ono od danas nije normalno šta je frajer uradio.
Čuj ono penal haha
Hajd crveni možda i jeste,ali je isto tako i onaj start nad Veselinovićem isto crveni karton.
1921
Nemojte se vrijedjati pls. Moram onda brisati postove.
Ljudi dragi da ne napdate ovog mojamalenkost,mozda ne znate o kome se radi,izvorni nick Hadzialagic ,pisao je tamo u vremena Megamixa i najvise istog kritikovao ,jer se ovdje provlaci da je lobotomac a nije pa nek raja zna....
Kana brate evo nam i Hadzialagica ovdje
Kana brate evo nam i Hadzialagica ovdje

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nisi mi dao odgovor, ako si radio nesto kontra tri godine u tom segmentu ne mozes ocekivati da za jedan dan sve popravis, nije igrica niti privatna firma kao sto su prethodnici mislili. Uzmi ove trenere, posalji ih nek traze drugi posao, daj druge mladje, vise ce meda dati, znaju poslat mejl, kao da se radi o radu na nekoj mašini ili o skladištenju u hali.MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 dec 2020, 18:05Ti zivis u zabludi da ja imam bilo kakve idole, al neda mi se ubjedjivati.. Ti klub gledas kroz Amara i to je porazavajuce za tebe.. Koja je trenutna strategija, imamo li jasne planove? Sta radimo po pitanju oporavka od te stete koju su nanijeli ti prethodnici, ako vec u njih upiremo prstom?Opijum je napisao/la: ↑12 dec 2020, 18:00Dobro pitanje, klub na temeljima statuta kakav je nas, bazira se na prodaji mladih igraca koji iz omladinskog pogona idu u prvi tim pa se prodaju. Koliko smo takvih prodaja imali u periodu kad je sportski klub bio privatna firma na čelu sa tvojim idolima?MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 dec 2020, 17:44
Pa sto ne napunise malo kasu u ove dvije godine? Imaju li ikakvog plana, ikakvu strategiju kako dalje..
Nisam ja uposlenik kluba pa da ti znam dati odgovore, ti isto dijete, i takodjer Amar nije Željo, ne znam uopce cemu ta druga recenica.
Vico, moze li liga po pola?
Ispaštaju samo lobotomci, a mi što navijamo za Želju se raspravljamo kao i uvijek. Oni bi najradije vratili vrijeme unazad i izbrisali višegodišnje brukanje kada su branili kult najvećeg neprijatelja Želje u istoriji.
Prodali se megamiksu za pet maraka i titulu moderatora na lobotomiji.
Prodali se megamiksu za pet maraka i titulu moderatora na lobotomiji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ne napadaju ga ljudi nego Kana.Svi mi koji citamo vidimo bez ikakvog razloga.delinjo je napisao/la: ↑12 dec 2020, 18:27Ljudi dragi da ne napdate ovog mojamalenkost,mozda ne znate o kome se radi,izvorni nick Hadzialagic ,pisao je tamo u vremena Megamixa i najvise istog kritikovao ,jer se ovdje provlaci da je lobotomac a nije pa nek raja zna....
Kana brate evo nam i Hadzialagica ovdje![]()
-
- Kontakt:
Ako ne svrsavas na poraze od Krupe i jer gledss u ledja nikad boljem Sarajevo, lobotomac si po automatizmu.delinjo je napisao/la: ↑12 dec 2020, 18:27Ljudi dragi da ne napdate ovog mojamalenkost,mozda ne znate o kome se radi,izvorni nick Hadzialagic ,pisao je tamo u vremena Megamixa i najvise istog kritikovao ,jer se ovdje provlaci da je lobotomac a nije pa nek raja zna....
Kana brate evo nam i Hadzialagica ovdje![]()
Uvijek sam za podrsku klubu, dok trsje borba.
Ali kad dodje vrijeeme promjena, onda treba kritikovat.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, drzgemboadislic i 35 gostiju.