Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Šugavi tuzlaci u retrovizoru, a sad odmor.
-
- Kontakt:
neporaženi u šugavoj godini, svaka čast Pitari
-
- Kontakt:
Pasa meni nemoj prijetiti i porodicu dirati na to sam osjetljiv pravo, pogotovo na dijete toliko, mene nemoj citirati ubuduce hvala....
04.10.2009 !
Želim brz i uspješan povratak Slobode u 1 ligu federacije,za bolje i nisu realno.
Krkani tuzlanski. Papani jedni, jeste vala za Federalne..... Opet skinite tangice svom yebacu Svinjskom....
- feniksptica
- Kontakt:
Sloboda u prvu federalnu molim lijepo. Kakav uzas od navijaca
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- robertkosar
- Kontakt:
E je ovoga pomocnog trenera kao da je slobodanka pobjedila tri razlike
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pa to je otprilike minimalan poraz na Kosevu.robertkosar je napisao/la: ↑12 dec 2020, 18:57E je ovoga pomocnog trenera kao da je slobodanka pobjedila tri razlike

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Kakve sve komentare ostavljaju likovi koji se predstavljaju kao navijaci Sarajeva, kao da ih je neko iz rezervata pustio, cestitke Sarajevu na pobjedi i ocistite se od ovih intelektualnih pobačaja 

Zadnja izmjena: Izvanredni, dana/u 12 dec 2020, 19:04, ukupno mijenjano 2 puta.
- feniksptica
- Kontakt:
Ima li neporazenih novinariiii ??? Aaa ?? Kakve su svlacionice danas u Krupi bile ??? Je l Bekric i sad najbooolji ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fantastično Sarajevo pobjedom nad Slobodom okončalo 2020. godinu bez poraza
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cestitke FK Sarajevu i navijacima na jesenjoj tituli, Zasluzeno i ubjeljivo!!!
🔴⚫️
OK. Mozemo li sad na polusezoni ili moramo cekati kraj?feniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2020, 18:56Sloboda u prvu federalnu molim lijepo. Kakav uzas od navijaca
Jedan grad, jedna ljubav!
ŠAMPIONI

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Beduin
- Kontakt:
Divljacki start mladog Devedzica i zasluzen crveni i 3 tekme da odmara, makar. Ovakve nerezonske startove nikako ne volim, a i generalno smo danas igrali grublje i previse pametovali sudiji, umjesto da smo se posvetili nasoj igri.
Mi smo pogresno postavili formaciju, ja mrzim ovu sa 3 stopera, a vidilo se da smo neuigrani.
Cestitke Sarajevu na jesenjoj titulu, a moja Sloboda sad ima dovoljno vremena da rezimira ove utakmice i uvidi greske na vrijeme. Opstanak je svakako cilj ovoj mladoj ekipi.
Mi smo pogresno postavili formaciju, ja mrzim ovu sa 3 stopera, a vidilo se da smo neuigrani.
Cestitke Sarajevu na jesenjoj titulu, a moja Sloboda sad ima dovoljno vremena da rezimira ove utakmice i uvidi greske na vrijeme. Opstanak je svakako cilj ovoj mladoj ekipi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
jolicnikola je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:40Pitari, Manijaci i navijači svih ostalih klubova i repke, kad ste tužni, sjetite se vi tovara i gledajte ih, možda će vam biti lakše

Hvala ljudino!

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Rutinski odradjena polusezona. Da nismo kiksali nekoliko tekmi, odigravši neriješeno, imali bi petnaestak bodova prednosti.
Laganini.
Laganini.
-
- Kontakt:
jolicnikola je napisao/la: ↑12 dec 2020, 19:03jolicnikola je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:40Pitari, Manijaci i navijači svih ostalih klubova i repke, kad ste tužni, sjetite se vi tovara i gledajte ih, možda će vam biti lakše![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.