FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nije Musiala kriv, ionako bi trebao igrat ina krilu umjesto Gnabrija, a u sredini Roca.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Znam zato sam i rekao da ga ne gledam na ovoj poziciji. Flick ponavlja greske sa njim na sredini i ovim pokusajem od formacije. A nemas veznjake za to trenutno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sve 5 samo živcira ovo povlađivanje igračima izvan forme, Pavarda na klupu i bok ima Richards ili Sarr itd.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Davies nije smio ponovo startati. A Alaba veze nema, odbija se, pada pred igracima i salje lose pasove.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakvi kriminalci u odbrani Aalaba, Boateng Pavard, ko je gori
Boa i Alaba komedija od stopera
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma daj mrs, pa gurnuo ga je debilu gledaj VAR.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 12 dec 2020, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa sutaj Lewat
Ide na penal 
Bezze Musialu gusi na CM/DM poziciji...ide keciga za Flicka na kraju.
Bezze Musialu gusi na CM/DM poziciji...ide keciga za Flicka na kraju.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Gnabry i Lewa sa svojim zicerima ustali na lijevu nogu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Da čujem hoce li opet pojedini napadati da sam prof trol ako ponovo ukažem na Flickove promašene postave i taktike, Musiala je talenat ali ne može drzati sredinu terena ni protiv tima iz 5.lige jer to nije njegova prirodna pozicija, užasno Flicku zamjeram sto ne stavlja Rocku, kakav je da je bolji je od Musiale u vezanom. Takodjer forsira sa Pavardom koji je totalno beskoristan igrač, kao i sa Alabom koji je teški krš od igrača.
Nije Mancini gurao Balotelli-a kao što to Flick radi na Musiali. Pusti momak u drugi tim, neka se tamo dokazuje. Jest zabio tri gola, ali momku je 17 godina i ima veće oscijalcije već naše košarkaška reprezentacija u 3/4.
Šta je sljedeće, da stavimo pet mladih igrača kao što to radi BvB, pa da primamo petarde? Odbrana nam je iz utakmicu u utakmicu daleko najslabija karika u ekipu. Boateng je propao, Alaba nije stoper, Hernandez nam na klupi, a listajte teme kada smo doveli Pavarda, rekao sam da je upitnog kvaliteta. Nije teško biti dobar ni u Francuskoj repki, ni Bayernu kada si okružen igračima najvećeg mogućeg kalibra. Sjetite se Oleguer Presasa u Barceloni. Nije lošiji od Oleguera, ali nije ni svjetska klasa, ni blizu. Rekaoh bih čak da je Hernandez mnogo bolji igrač od Pavarda.
Pojedini igrač totalno van forme, što je u neku ruku dobro, svakako nam je forma najpotrebnija na proljeće, kada počinje prava Liga prvaka. Sve do sada je bilo zagrijavanje.
Konstantne izmjene u ekipi rezultirati će oscilacijama nekih igrača. Sane-u trebaju tri-četiri utakmice u kontinuitetu da igra, a ne svaku drugu na klupi. Isto Gnarby, upao je u crnu rupu, neprepoznatljiv.
Šta je sljedeće, da stavimo pet mladih igrača kao što to radi BvB, pa da primamo petarde? Odbrana nam je iz utakmicu u utakmicu daleko najslabija karika u ekipu. Boateng je propao, Alaba nije stoper, Hernandez nam na klupi, a listajte teme kada smo doveli Pavarda, rekao sam da je upitnog kvaliteta. Nije teško biti dobar ni u Francuskoj repki, ni Bayernu kada si okružen igračima najvećeg mogućeg kalibra. Sjetite se Oleguer Presasa u Barceloni. Nije lošiji od Oleguera, ali nije ni svjetska klasa, ni blizu. Rekaoh bih čak da je Hernandez mnogo bolji igrač od Pavarda.
Pojedini igrač totalno van forme, što je u neku ruku dobro, svakako nam je forma najpotrebnija na proljeće, kada počinje prava Liga prvaka. Sve do sada je bilo zagrijavanje.
Konstantne izmjene u ekipi rezultirati će oscilacijama nekih igrača. Sane-u trebaju tri-četiri utakmice u kontinuitetu da igra, a ne svaku drugu na klupi. Isto Gnarby, upao je u crnu rupu, neprepoznatljiv.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma Flick se glupira sa Musialom. U malom nema 20 kila i on ce drzati sredinu. Jos je dosta losiji u pasu od Roce, Tolissoa, svakog veznjaka, pregled igre nema, mali se forsira na silu. Ono sto sam govorio otpocetka sezone.
Hajd sto ga forsira. Ali forsira ga na pogresnom mjestu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Previše grešaka u predaji lopte a i podatak da Union ima tri km više pretrčana govori da su izašli na teren preko neke stvari.
Kupiš Rocu i onda ga posadiš na klupu a guraš djete od 17g na njegovu poziciju kojem to nije prirodno mjesto.Forsiraš Alabu koji je 90% utakmica loš i koji povrh svega odlazi na kraju sezone.
Očigledno se gube u nekim stvarima.
Kupiš Rocu i onda ga posadiš na klupu a guraš djete od 17g na njegovu poziciju kojem to nije prirodno mjesto.Forsiraš Alabu koji je 90% utakmica loš i koji povrh svega odlazi na kraju sezone.
Očigledno se gube u nekim stvarima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Upravo si, konstantne izmjene su velika pometnja u ekipi to je svojevremeno radio i Gvardiola te nas je to koštalo još ponekog naslova Lige prvaka jer je ekipa sa tim konstantnim izmjenama gubila identitet koji je imala za vrijeme Heynckesa.isto se sad dešava Flicku, puno rotira, kombinuje u svemu tome čini mi se da se malo pogubio...Neutral je napisao/la: ↑12 dec 2020, 19:07Nije Mancini gurao Balotelli-a kao što to Flick radi na Musiali. Pusti momak u drugi tim, neka se tamo dokazuje. Jest zabio tri gola, ali momku je 17 godina i ima veće oscijalcije već naše košarkaška reprezentacija u 3/4.
-
Bundesliga
- Kontakt:
To jeste najgore. Ali mali bi realno trebao biti na klupi i to debelo u rotaciji, negdje sa Costom da dobija minute i to na krilu ili AMF-U. Nikako ovolika minutaza u timu kakav je Bayern.
Sreća pa zimska pauza je blizu, da se malo pregrupišemo i dohavizamo.
Daj da jednom vidim Hernandeza i Pavarda kako igraju zajedno na CB pozicijama ,
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.