Al Blackburn baš ne briljira, naveo sam par momenata.
http://www.soccerway.com/matches/2010/1 ... head2head/
Zadnjih 10 godina, PL
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Znači, da prepisujemo samo te historijske omjerejacky09 je napisao/la:2008. WBA - Blackburn 2:2
2006. WBA - Blackburn 2:0
2005. WBA - Blackburn 1:1
2002. WBA - Blackburn 0:2
![]()
To su zadnje 4 utakmice u kojima je WBA bio domaćin.
Monkey je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHA joj neznalice majko mojaalfarouqaminu je napisao/la:teskoAnalitico je napisao/la:Danas Arsneal kec u glavu, cak i u hendikepu..Chelsea se mnogo provlaci ove sezone ali mislim da ce veceras nastradati protiv mlade i dinamicne ekipe Arsenala koja je prepuna osvete i zelje da skida skalp "velikima"....Tako kolege moje Arsenal 1/1, h1, Arsenal dobija oba poluvremena, Arsenal daje 3 ili vise golova...sve su to dobre oklade.....Pregazit ce ih Wegnerovi puleni....tesko da ce arsenal dobiti chelsea
![]()
![]()
Aferim!adis.p je napisao/la:Haloo @Monkey ti si ovdje novi i treba da se prilagodjavas ostalim forumasima a, ne da se svi tebi prilagodjavaju....Na maltene svaku imas kontra komentar.....Otvaras neke nove teme na podfurumu kladionica i gotovo si forumasi kritikuju tu temu a jedino ti pametan i ides kontra svih ovdje....Ako mislis da si najpametniji, to ostavi za sebe, a ostale clanove ostavi na miru i misim da ovdje nisu potrebni tvoji suvisni komentari......
Blackburnnikad_izvini je napisao/la:Znači, da prepisujemo samo te historijske omjerejacky09 je napisao/la:2008. WBA - Blackburn 2:2
![]()
To su zadnje 4 utakmice u kojima je WBA bio domaćin.Imal ono, atmosfera u klubu, ovaj otišao, onaj povrijeđen, ovi bolji nego što su bili tih godina, bla, bla
Pa vidim da raspravljate o nekakvim utakmicama pa sam zato postao to..nikad_izvini je napisao/la:Znači, da prepisujemo samo te historijske omjerejacky09 je napisao/la:2008. WBA - Blackburn 2:2
![]()
To su zadnje 4 utakmice u kojima je WBA bio domaćin.Imal ono, atmosfera u klubu, ovaj otišao, onaj povrijeđen, ovi bolji nego što su bili tih godina, bla, bla
Jle može objašnjenje Teramo BrindisiMonkey je napisao/la: Za kvotu 3.36 ti se ne isplati kockati sa golovima. Pogotovo prvi par. Sutra je jasko jednostavno pogoditi kvotu 3, odigrati Cibona - Partizan 2/2 @ 2.10, Miami kec i Teramo kec protiv Brindisia @ 1.55. Ukupni koeficijent je kao i tvoj, ja ću na ovo uplatiti od 4 glave dobitka tj. nekih 120 KM.
Khmjacky09 je napisao/la:Pa vidim da raspravljate o nekakvim utakmicama pa sam zato postao to..nikad_izvini je napisao/la:Znači, da prepisujemo samo te historijske omjerejacky09 je napisao/la:2008. WBA - Blackburn 2:2
![]()
Ozljede:
http://www.betinf.com/england_injured.htm
Atmosfera:
Pogledaj zadnje rezultate.
Tranferi:
Malo više prati nogomet.
Kako ti kažeš.nikad_izvini je napisao/la:Danas sma uzeo više nego ti za mjesec dana
9 za poluvrijeme...trebalo bi to preko bitimandraX je napisao/la:koliko je ubacio ovaj Jackson dosad?
Dobar listić zaista...Willy je napisao/la:Man. City - Aston Villa **SP** 1 1.65
Cibona - Partizan **SP** 2 1.85
Tottenham - Newcastle 1 1.50
Cleveland - Orlando 2 1.30
Indiana - Boston 2 1.45
San Antonio - LA Lakers 1 1.65
Stoke - Fulham (-3+) 1 1.65
Leeds - Portsmouth 1 1.85
kvota: 43.471
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.