Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

feniksptica
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la feniksptica » 12 dec 2020, 20:15

Mi kad smo tjerali covjeka koji je pokusao biti vecii od kluba smijali se i sprdali nas. A gledaj ih sad, jad i cemer. Selam za Virtu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 12 dec 2020, 20:16

Sviuodbranu je napisao/la:
12 dec 2020, 19:44
Beduin je napisao/la:
12 dec 2020, 19:38
Joj ko sve prati fudbal i komentarise, j3bo vas hljeb maloljetnicki.
Ovaj forumski imbecil uvjerio sebe da je propustena kontra Sarajeva dijelila ih od rezultata 6:0. Pa j3bo te grob glupi, de makar malo prati fudbal, a ne piskaraj samo da bi glup ispadao.

Onaj govori "pogibljeni startovi", a jedan start bio i svo smo to osudili, nerezonski i neiskusno bilo. Spomenite i onaj fair play na Kosevu prije par godina protiv Slobode. Ali poznati ste pojedinci kao fer forumasi, kao i klub vam, hhh.

Kako god, Sarajevo zasluzeno 1. na tabeli u sretno im u nastavku sezone.
Mozda je mislio 6 komada u dvije utakmice, ko fol to oni nesto :D
Zaboravio da su prije par godina od Slobode dobili haman 9 komada u sezoni (racunajuci i kup)

Ti bas volis na volej, zaboravljas da vas redovno taslačimo na Tušnju, a na Koševu ligašku pobjedu nemate od 1981. kad ti nisi bio ni rodjen, jedina godina gdje ste bili bolji od nas je ona sa Azmirom 2016. i to je to.
Inače utakmica u potpunosti iskontrolisana od ekipe Sarajeva, idemo na plus 9 u odnosu na ove sto "sigurno" ove godine osvajaju :urnebes:

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 12 dec 2020, 20:21

Osttribine je napisao/la:
12 dec 2020, 20:16
Beduin je napisao/la:
12 dec 2020, 19:38
Joj ko sve prati fudbal i komentarise, j3bo vas hljeb maloljetnicki.
Ovaj forumski imbecil uvjerio sebe da je propustena kontra Sarajeva dijelila ih od rezultata 6:0. Pa j3bo te grob glupi, de makar malo prati fudbal, a ne piskaraj samo da bi glup ispadao.

Onaj govori "pogibljeni startovi", a jedan start bio i svo smo to osudili, nerezonski i neiskusno bilo. Spomenite i onaj fair play na Kosevu prije par godina protiv Slobode. Ali poznati ste pojedinci kao fer forumasi, kao i klub vam, hhh.

Kako god, Sarajevo zasluzeno 1. na tabeli u sretno im u nastavku sezone.
Zaboravio da su prije par godina od Slobode dobili haman 9 komada u sezoni (racunajuci i kup)

Ti bas volis na volej, zaboravljas da vas redovno taslačimo na Tušnju, a na Koševu ligašku pobjedu nemate od 1981. kad ti nisi bio ni rodjen, jedina godina gdje ste bili bolji od nas je ona sa Azmirom 2016. i to je to.
Inače utakmica u potpunosti iskontrolisana od ekipe Sarajeva, idemo na plus 9 u odnosu na ove sto "sigurno" ove godine osvajaju :urnebes:
Govorim o ovom debilu koji potencira da smo mogli u 2 utakmice primiti 6 komada, pa ga podsjecam na neke stvari. Cime na volej.
Niko ne spori kvalitet Sarajeva ali sam napisao gore da je ovo slabo za evrope koliko god bilo dovoljno za BiH ligu. Sarajevo treba pojacanja ako misli rasti. Jer ako nekoga vidim sa potencijalom za evropski iskoran to je Sarajevo. Ali promjene su neophodne.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 12 dec 2020, 20:28

12 dec 2020, 20:21

Govorim o ovom debilu koji potencira da smo mogli u 2 utakmice primiti 6 komada, pa ga podsjecam na neke stvari. Cime na volej.
Niko ne spori kvalitet Sarajeva ali sam napisao gore da je ovo slabo za evrope koliko god bilo dovoljno za BiH ligu. Sarajevo treba pojacanja ako misli rasti. Jer ako nekoga vidim sa potencijalom za evropski iskoran to je Sarajevo. Ali promjene su neophodne.
Pa ovim, kao fol oni nesto, a mogli nam haman 9 utrpati u jednoj sezoni, a sta bi da ste na nasem mjestu, one sezone kada ste igrali dobar fudbal i razvaljivali Zelju i Sarajevo nije se moglo opstati od vas na forumu, kao nabijali šatro komplekse, pa sta bi onda nama rekli, kao sto rekoh mi malo malo na Tusnju pobijedimo, cak u poslednjih 5 tekmi imamo 4 pobjede, dok vi ligasku na Kosevu cekate 40 godina, u medjuvremenu imate onu 0:3 u kupu pobjedu. Sto se Evrope tice, slazem se da je ovo malo ako se misle te famozne grupne faze napadati, treba nam par pojacanja u rangu TSS kad je u formi. Vidjecemo, pred nama je, prvo treba osvojiti titulu ove lige, a na dobrom smo putu da to ponovimo treci put zaredom.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 12 dec 2020, 20:29

Stručnjak pobjegao na vrijeme. :bih:
irfo je napisao/la:
23 avg 2020, 10:40
Prvi na tabeli i dalje, jedino nam je blizu Siroki koji nam je jedini konkurent ove sezone, za sve ostale u ligi smo dimenzija visa :bih:
Idemo uzeti tu titulu :bih:
irfo je napisao/la:
23 avg 2020, 10:53

Ja od pocetka govorim da nam je samo Siroki konkurent, trenutna tablica to i pokazuje, a vidjecemo jos kroz koje kolo kad se odvoje ova dva kluba na tabeli
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 12 dec 2020, 20:29

HElo je napisao/la:
12 dec 2020, 18:41
scudetto89 je napisao/la:
12 dec 2020, 18:39
Sta pricate drvosjece iz Tuzle, jeste za sibanja, ali malo probajte igrati fudbal, a ne samo gledati kako da nogu nekome slomite papci, pisam vam se u usta !!!!( cast pojedincima) !
Steta sto mu je nije polomio
Nek je tebi slomi, kretenu.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 dec 2020, 20:33

12 dec 2020, 20:28
12 dec 2020, 20:21

Pa ovim, kao fol oni nesto, a mogli nam haman 9 utrpati u jednoj sezoni, a sta bi da ste na nasem mjestu, one sezone kada ste igrali dobar fudbal i razvaljivali Zelju i Sarajevo nije se moglo opstati od vas na forumu, kao nabijali šatro komplekse, pa sta bi onda nama rekli, kao sto rekoh mi malo malo na Tusnju pobijedimo, cak u poslednjih 5 tekmi imamo 4 pobjede, dok vi ligasku na Kosevu cekate 40 godina, u medjuvremenu imate onu 0:3 u kupu pobjedu. Sto se Evrope tice, slazem se da je ovo malo ako se misle te famozne grupne faze napadati, treba nam par pojacanja u rangu TSS kad je u formi. Vidjecemo, pred nama je, prvo treba osvojiti titulu ove lige, a na dobrom smo putu da to ponovimo treci put zaredom.
Ma normala da cete nas dobijati kad sve veci, kvalitetniji i uredjeniji tim od Slobode, ne samo ovih zadnjih par sezona.
Meni u glavu ne ulazi onakvo pacersko igranje Slobode protiv Zrinjskog (narocito u Mostaru), protiv Sirokog i odigramo neki remi i nelose katkad, ali ovi prvi necuveno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 12 dec 2020, 20:40

Denchi je napisao/la:
12 dec 2020, 19:59
Laki je malo nervozan :D

slika
:urnebes: :urnebes:
Sa sport 1 foruma
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 dec 2020, 20:41

Da je s neba, bitna je poenta.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 12 dec 2020, 20:42

Pashoni je napisao/la:
12 dec 2020, 19:52
Beli98 je napisao/la:
12 dec 2020, 19:22
Čestitke Slobodi na borbenoj tekmi. Meni lično jako drag klub. Volio bih da u budućnosti budete konkurent našem Sarajevu za titulu. To sigurno zaslužujete. Nadam se da ćete fino posložiti ekipicu i napasti evropicu. :wave:5
Primjer normalnog i realnog komentara,od strane razumnog i pristojnog covjeka
Steven11 je napisao/la:
HElo je napisao/la:
12 dec 2020, 19:16

vi ste odron a ostatak lige jos veci kakva klasa kakvi kurci
Mi smo odron.

Ostatak lige još veći odron.

I onda dolazi seljacka, mesarska ekipa iz Tuzle. Simin han su gospoda za ove krkane sto se fol loze da su čvrsta ekipa (citaj krkanska)

Treba cijepati drva, rezati stabla, sezona je sad, moze se fino zaraditi, ima poslova...Nije ni FK za svakoga.
Primjer kometara od strane maloumnog retarda kojem broj u imenu odgovara broju godina.

Cestitke Sarajevu i svom normalnim Pitarima na jesenjoj titulu sretno u nastavku sezonu. Do iduceg videnja na Tusnju :salut: :bih:
HElo je napisao/la:
Sta pricate drvosjece iz Tuzle, jeste za sibanja, ali malo probajte igrati fudbal, a ne samo gledati kako da nogu nekome slomite papci, pisam vam se u usta !!!!( cast pojedincima) !
Sve andjeli...

Doktore, kad postavljaš dijagnoze, onda znas i sta je lijek za krkanluk? Ili ga nema u toj varoši?
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 dec 2020, 20:43

svrakino1921 je napisao/la:
12 dec 2020, 20:40
Denchi je napisao/la:
12 dec 2020, 19:59
Laki je malo nervozan :D

slika
:urnebes: :urnebes:
Sa sport 1 foruma
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Od jedne seke s protokola
Ali nije Denchi levat da prvi postavi :D

A naravno poenta je da ako zavrsite sezonu uopste slavit cete ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 12 dec 2020, 20:46

slika

Jel ovo dukserice dosle od Nike
Gledaj ti u cemu je sef strucnog staba na sluzbenoj pressici
:wtf:

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 12 dec 2020, 20:48

Steven11 je napisao/la:
12 dec 2020, 20:42
Pashoni je napisao/la:
12 dec 2020, 19:52
Beli98 je napisao/la:
Čestitke Slobodi na borbenoj tekmi. Meni lično jako drag klub. Volio bih da u budućnosti budete konkurent našem Sarajevu za titulu. To sigurno zaslužujete. Nadam se da ćete fino posložiti ekipicu i napasti evropicu. :wave:5
Primjer normalnog i realnog komentara,od strane razumnog i pristojnog covjeka
Steven11 je napisao/la:

Mi smo odron.

Ostatak lige još veći odron.

I onda dolazi seljacka, mesarska ekipa iz Tuzle. Simin han su gospoda za ove krkane sto se fol loze da su čvrsta ekipa (citaj krkanska)

Treba cijepati drva, rezati stabla, sezona je sad, moze se fino zaraditi, ima poslova...Nije ni FK za svakoga.
Primjer kometara od strane maloumnog retarda kojem broj u imenu odgovara broju godina.

Cestitke Sarajevu i svom normalnim Pitarima na jesenjoj titulu sretno u nastavku sezonu. Do iduceg videnja na Tusnju :salut: :bih:
HElo je napisao/la:
Sve andjeli...

Doktore, kad postavljaš dijagnoze, onda znas i sta je lijek za krkanluk? Ili ga nema u toj varoši?
EDIT: Nek mi ovih par finih Tuzlaka oprosti na komentarima. Stoke ima svugdje, malo čovjeka ponese...'Sto mu, kaže' nije polomio nogu' Krkan je krkan, moze živjeti u
Parizu al je krkan.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 dec 2020, 20:49

HordasOdMalena je napisao/la:
12 dec 2020, 20:29
irfo je napisao/la:
Prvi na tabeli i dalje, jedino nam je blizu Siroki koji nam je jedini konkurent ove sezone, za sve ostale u ligi smo dimenzija visa :bih:
irfo je napisao/la:

Ja od pocetka govorim da nam je samo Siroki konkurent, trenutna tablica to i pokazuje, a vidjecemo jos kroz koje kolo kad se odvoje ova dva kluba na tabeli
Apsolutno,postovi godine... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 12 dec 2020, 20:50

12 dec 2020, 20:46
slika

Barem mu ker ispod nogu ne gladi jaja.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 12 dec 2020, 20:51

slika

Ne igra dukserica
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 12 dec 2020, 20:52

Steven11 je napisao/la:
12 dec 2020, 20:50
slika

Lutvo štene bio kad su zadnji put uzeli titulu

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 dec 2020, 20:53

Vanja8 je napisao/la:
12 dec 2020, 20:49
HordasOdMalena je napisao/la:
12 dec 2020, 20:29
irfo je napisao/la:
irfo je napisao/la:

Apsolutno,postovi godine... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Nek se vrti 😂
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 12 dec 2020, 20:54

Steven11 je napisao/la:
12 dec 2020, 20:50
slika

E da ti znas kakvih akrepa ima u ovom prostoru sto vi nazivate press sala
Taj ker je super

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 dec 2020, 20:54

Nadam se da komsije gledaju u kakvom je stanju trenutno Celik, Sloboda... Prije nego se spuste na njihov nivo, nadam se da ce doci tobe. Jer Zelji nije mjesto u drugoj ligi, i nize.
Kao sto nije mjesto trenutno Celiku a i Slobodi dok je igrala.

Za zelju ima jos malo vremena, ne previse. Nadam se da ce reagovati na vrijeme.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.