FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ne moze odbrana bez Lucasa, to treba da bude jasno Flicku. Jeb ali ga i Alaba i Musiala. Ne zasluzuje ni keca veceras.
Izgleda da je kolega @ BoixosNois1899 bio u pravu,
Flick polako gubi konce.
Sane izgleda kao promašaj. Kimmich je najbolji igrač u ekipi.
Flick polako gubi konce.
Sane izgleda kao promašaj. Kimmich je najbolji igrač u ekipi.
-
schickeria
- Kontakt:
Momčad je kao iscideni limun, želja i volja su tu međutim umor i prezasićenost su preveliki. Treba izgurati još ove dvije do kraja i onda da se momci toliko koliko regeneriraju i spremni nastave ruckrunde
Fali nam kreativnosti u fazi napada a u defenzivni smo ranjivi na kontre jer nema presinga kao prije. Svaki stil igre ima svoje prednosti i nedostatke. Nedostatak našeg je što previše prostora ostane iza leđa zadnje linije.
Nema veze, i dalje smo prvi, imamo 5+ u odnosu na bvb.
Leipzigu svaka čast ali ne vjerujem da mogu uzeti titulu
Fali nam kreativnosti u fazi napada a u defenzivni smo ranjivi na kontre jer nema presinga kao prije. Svaki stil igre ima svoje prednosti i nedostatke. Nedostatak našeg je što previše prostora ostane iza leđa zadnje linije.
Nema veze, i dalje smo prvi, imamo 5+ u odnosu na bvb.
Leipzigu svaka čast ali ne vjerujem da mogu uzeti titulu
Flick u Pep modu u zadnje vrijeme sa izmisljanjem tople vode u sredini, ovako ekipa nikad nece uci u formu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Potpuno promasena formacija ponovo sa Musialom na sredini koji ne moze igrati tu. Mijenja njega za Sanea a Goretzku za Tolissoa. I opet ostajemo na 4-1-4-1. Ne volim kada treneri pokazuju svoj ego i ne zele priznati da su u krivu. Dosta mi je bilo celave prevare jos trebam i ovog gledati sa svojim glupostima. Alonso ne moze drzati sam na 4-1-4-1 a da drzi Goretzka koji nije uopste takav tip veznjaka. Nije mogao ni Thiago tu formaciju sam iznijeti, ne bi mogao ni Kimmich. Jednostavno penicilin su kontre kad prodjes taj prvi red presinga. Ali ne mozes dokazati, nego on glavom kroz zid. Yebo li te Musiala i 4-1-4-1 da te yebo.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 12 dec 2020, 20:45, ukupno mijenjano 2 puta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Da se pametnije rotira bilo bi svježine, Muller mora igrati stalno, Alaba također, samo je pitanje čemu, hrpa igrača uopće nije koncentrirana na igru.
Slazem se sa vecinom. Mnogo rotacija utice i na igru i na formu igraca. Mozda nama to iugleda smijesno ali nema nista gore za igraca igrati utakmice sad od pocetka, sljedeca sa klupe i tako u krug.
To je gore nego da pocne sve sa klupe. A to nam se desava skoro sa 80% tima osim par igraca.
Mozda Flick i kompanija ima plan i vjerovatno znaju sza rade, ali zaboravljaju da kad se navijacima ogadi igrač, to postane psihicki tesko i za ekipu i onda dovodi do pada foeme.
Kako god, nadati se da znaju sta rade.
To je gore nego da pocne sve sa klupe. A to nam se desava skoro sa 80% tima osim par igraca.
Mozda Flick i kompanija ima plan i vjerovatno znaju sza rade, ali zaboravljaju da kad se navijacima ogadi igrač, to postane psihicki tesko i za ekipu i onda dovodi do pada foeme.
Kako god, nadati se da znaju sta rade.
Mia San Mia
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ovaj Kouassi izgleda od plastelina. Opet ista povreda, potrgao misic i nema ga 1 do 2 mjeseca. Goretzka isto zamijenjen zbog povrede.
I am not yet born; O hear me.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Pri presingu koji se igra u prvoj zoni, fali jedan osigurač ispred zadnje linije a to sigurno nije Musiala a ni Goretzka.
Zapravo mi i nemamo takvog igrača budući da Javi više nije u mogućnosti adekvatno odgovoriti toj poziciji.
Zbog toga bi Flick trebao malo opreznije igrati, računajući i to da igrače pomalo stiže i umor i ne mogu ispratiti taj tempo konstantne trke naprijed-nazad.
Bar ovih nekoliko utakmica pred pauzu igrati sa 2 igrača ispred štopera. Po meni možda dok se Kimmich ne vrati, Tolisso bi mogao biti key man.
Zapravo mi i nemamo takvog igrača budući da Javi više nije u mogućnosti adekvatno odgovoriti toj poziciji.
Zbog toga bi Flick trebao malo opreznije igrati, računajući i to da igrače pomalo stiže i umor i ne mogu ispratiti taj tempo konstantne trke naprijed-nazad.
Bar ovih nekoliko utakmica pred pauzu igrati sa 2 igrača ispred štopera. Po meni možda dok se Kimmich ne vrati, Tolisso bi mogao biti key man.
Jeste bilo loše i ima već materijala za blagu paniku(ne zbog ove utakmice nego zbog forme iz posljednjih nekoliko) ali treba pohvaliti i Union. Cijela sezona im prolazi ispod radara a fino se nose sa svima. I današnja taktika je bila pun pogodak i trebali su osvojiti sva 3 boda da im se napadači nisu igrali "heroja". Što se nas tiče, Kimmich je očito pola ekipe. Nije da nismo znali i ranije. Sredina terena ne postoji bez njega koju god kombinaciju isprobali jer Goretzka ne može sam. Bitno je samo izgurati još ovih par kola mada je skoro pa izvjesno da njegov povratak nećemo dočekati na prvom mjestu.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ovoj ekipi će idealno doći ova pauza od 19.12.do 03.01.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
To je realnost ove sezone zbog rasporeda, nijedna ekipa ne igra sjajno i razbija protivnike.Bundesliga je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:22Ovaj Kouassi izgleda od plastelina. Opet ista povreda, potrgao misic i nema ga 1 do 2 mjeseca. Goretzka isto zamijenjen zbog povrede.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ključni igrač je van forme, Lewandovski. Miler također, bekovi Sane, Gnabry katastrofa, Sane mene ponovo zabrinjava, Gnabry užas.
Sredina terena je očaj, konstantno prebacivanje dugih lopti na igrače koji nisu u formi i onog momenta ako neko uspije zadržati loptu prilaze Davis i Pavard i onda Union duplira to, pa lopta ide u sredinu pa Boatengu pa Alabi i onda on ganja Gnabrya dugom loptom, a Gnabry kao drogiran i u tome je i prošla utakmica. Formacija je većinom tekme izgledala 2-1-6 ili 2-0-7. Fali Thiago, fali Josua, pa fali i Toliso, ali ta sredina terena se nekako može pokriti ako su napadači u formi, nama su napadači vano forme skroz. Nedostaje one trke i u presingu se večeras kasnilo, nekako i discipline nedostaje. Treći kiks zaredom u Bundesligi. Bayern nije pobjedio 4 utakmice za redom ! Da li je Flick dugoročno rješenje za Bayern ?
Sredina terena je očaj, konstantno prebacivanje dugih lopti na igrače koji nisu u formi i onog momenta ako neko uspije zadržati loptu prilaze Davis i Pavard i onda Union duplira to, pa lopta ide u sredinu pa Boatengu pa Alabi i onda on ganja Gnabrya dugom loptom, a Gnabry kao drogiran i u tome je i prošla utakmica. Formacija je većinom tekme izgledala 2-1-6 ili 2-0-7. Fali Thiago, fali Josua, pa fali i Toliso, ali ta sredina terena se nekako može pokriti ako su napadači u formi, nama su napadači vano forme skroz. Nedostaje one trke i u presingu se večeras kasnilo, nekako i discipline nedostaje. Treći kiks zaredom u Bundesligi. Bayern nije pobjedio 4 utakmice za redom ! Da li je Flick dugoročno rješenje za Bayern ?
Zaboravio srijedu i pobjedu nad Lokomotivom
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Sve u svemu ova ekipa bez Kimmicha je potpuno druga ekipa , Goretzka je masina ali ne moze sam da drzi vezni red , potreban mu je jos jedan
Pa **** xabi Alonso sam nije mogao drzati vezni red pod pepom ,a ne goretzka koji nije ni taj tip igraca ..
Flick nek sad nesto eksperimentira sa ovim glupostima , a kad zatreba u završnoj fazi LP nek se vrati onome sto najbolje funkcionira 4231...
Pa **** xabi Alonso sam nije mogao drzati vezni red pod pepom ,a ne goretzka koji nije ni taj tip igraca ..
Flick nek sad nesto eksperimentira sa ovim glupostima , a kad zatreba u završnoj fazi LP nek se vrati onome sto najbolje funkcionira 4231...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
I bez Leona u srijedu izgleda. Jedva čekam da tema gori kad Roca opet ne bude u sastavu. 
41.21.1.
Sve ovo što se dešava prethodnih sedmica, odnosno 4 remija u 7 utakmica je tačno ona filozofija Hansija Flicka koja glasi: "Uspjeh nije u našem vlasništvu, nego ga samo iznajmljujemo, a najamninu svakodnevno otplaćujemo(da bi uspjeh zadržali)".
Situacija nije alarmantna, daleko od toga. U godinu dana smo pretrpjali 2 poraza, to treba da imamo na umu. Odlično smo odradili grupnu fazu LP i vješto smo izbjegli poraze u duelima protiv Lajpciga i Atletika. Još uvijek imam maksimalno povjerenje u stručni štab.
Zanimljiva je situacija kada se pogleda stanje u ligama petica, poprilično je čudnovato: Leverkusen prvi u Njemačkoj, Tottenham u Engleskoj, Sociedad u Španiji, Lille u Francuskoj i Milan u Italiji. Šta je zajedničko tim timovima: svi igraju Evropa Ligu, a znamo da se EL igra sa 50% snage u grupnoj fazi, pa nije ni strašno što smo ispustili ove sedmice prvo mjesto u BL, naravno pod uslovom da već sljedeće se vratimo na isto.
Situacija nije alarmantna, daleko od toga. U godinu dana smo pretrpjali 2 poraza, to treba da imamo na umu. Odlično smo odradili grupnu fazu LP i vješto smo izbjegli poraze u duelima protiv Lajpciga i Atletika. Još uvijek imam maksimalno povjerenje u stručni štab.
Zanimljiva je situacija kada se pogleda stanje u ligama petica, poprilično je čudnovato: Leverkusen prvi u Njemačkoj, Tottenham u Engleskoj, Sociedad u Španiji, Lille u Francuskoj i Milan u Italiji. Šta je zajedničko tim timovima: svi igraju Evropa Ligu, a znamo da se EL igra sa 50% snage u grupnoj fazi, pa nije ni strašno što smo ispustili ove sedmice prvo mjesto u BL, naravno pod uslovom da već sljedeće se vratimo na isto.
Ide Tolisso na 6ici ispred Coman, Gnabry, Müller i Sane
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.