Dobar je napisao/la: ↑12 dec 2020, 20:52Lutvo štene bio kad su zadnji put uzeli tituluSteven11 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 20:50Barem mu ker ispod nogu ne gladi jaja.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 20:46
Jel ovo dukserice dosle od Nike
Gledaj ti u cemu je sef strucnog staba na sluzbenoj pressici
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Merakk1921
- Kontakt:
Zip je napisao/la: ↑12 dec 2020, 20:54Nadam se da komsije gledaju u kakvom je stanju trenutno Celik, Sloboda... Prije nego se spuste na njihov nivo, nadam se da ce doci tobe. Jer Zelji nije mjesto u drugoj ligi, i nize.
Kao sto nije mjesto trenutno Celiku a i Slobodi dok je igrala.
Za zelju ima jos malo vremena, ne previse. Nadam se da ce reagovati na vrijeme.
[/quote
Prijatelju, Željo je previše velik da bi ispao u drugu ligu, to se nikad nece desiti i to svi dobro znate, stanje u klubu je katastrofalno, ali bili su i gori dani
Ne brinite kone,osveticemo vas u Krupi,nece vas vise nikad ovako silovati i vi jos zadovoljni na kraju,a jok...

Merakk1921 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 20:56Ni Celik ni Sloboda nisu mislili oa su zavrsili.Zip je napisao/la: ↑12 dec 2020, 20:54Nadam se da komsije gledaju u kakvom je stanju trenutno Celik, Sloboda... Prije nego se spuste na njihov nivo, nadam se da ce doci tobe. Jer Zelji nije mjesto u drugoj ligi, i nize.
[/quote
Prijatelju, Željo je previše velik da bi ispao u drugu ligu, to se nikad nece desiti i to svi dobro znate, stanje u klubu je katastrofalno, ali bili su i gori dani
Ako mislis da ce iko doci u zelju kad se zna da nemate para, grdno se varas.
Vi ako nesta ne promjenite, samo ce vam juniori igrati. A i tu ste donji izgleda.
Premija ce vam biti igrac Krupe.
- svrakino1921
- Kontakt:
Al kad sam vidio Rahmanovica i ostale one rezervne igrace pod dekama na zapadu
Ono je prekucavanje

Ono je prekucavanje

Eh, sad ide najduza pauza na svijetu.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Da nevidjeno u svijetu fudbala. Izgubilis te 2x od Krupe. Idi momak ko i tvoji ostali s ove teme i ne prosipaj sesvrakino1921 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:02Al kad sam vidio Rahmanovica i ostale one rezervne igrace pod dekama na zapadu
![]()
![]()
![]()
![]()
Ono je prekucavanje
![]()
![]()
![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovo je nas proizvod za fanshop, normalno je da trener reklamira te proizvode, a i igraci....ovo je duks sa pocetka sezone, dobro si se zaroviosvrakino1921 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 20:46
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Boga mi kone pokupise one igrace iz Celika ljetos, nije to dobar predznak bio,nimalo... 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bahati, bahati irfo.Vanja8 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 20:49Apsolutno,postovi godine...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:07Bahati, bahati irfo.
![]()

pasa moj uprati malo koga tu citiras ko je i sta je pa onda stavljaj u usta sve ostale. Kad vec pratis statistiku pogledaj prekrsaje i veceras reprizu lagano prije spavanja i nabroji mi i jedan grub start osim onog kod crvenog kartona kojeg smo svi osudili i koji je napravio momak od 19 godina.Steven11 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 20:42Pashoni je napisao/la: ↑12 dec 2020, 19:52Primjer normalnog i realnog komentara,od strane razumnog i pristojnog covjeka
Primjer kometara od strane maloumnog retarda kojem broj u imenu odgovara broju godina.Steven11 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 19:22
Mi smo odron.
Ostatak lige još veći odron.
I onda dolazi seljacka, mesarska ekipa iz Tuzle. Simin han su gospoda za ove krkane sto se fol loze da su čvrsta ekipa (citaj krkanska)
Treba cijepati drva, rezati stabla, sezona je sad, moze se fino zaraditi, ima poslova...Nije ni FK za svakoga.
Cestitke Sarajevu i svom normalnim Pitarima na jesenjoj titulu sretno u nastavku sezonu. Do iduceg videnja na Tusnju![]()
Sve andjeli...HElo je napisao/la: ↑12 dec 2020, 18:41Steta sto mu je nije polomioscudetto89 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 18:39Sta pricate drvosjece iz Tuzle, jeste za sibanja, ali malo probajte igrati fudbal, a ne samo gledati kako da nogu nekome slomite papci, pisam vam se u usta !!!!( cast pojedincima) !
Doktore, kad postavljaš dijagnoze, onda znas i sta je lijek za krkanluk? Ili ga nema u toj varoši?
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Koji odron za Europu legendo? Iz lige prvaka nas je izbacio sudija, jer je poništio čist gol, i nije nam dao penal. Po svim parametrima smo bili bolji. A u PLAY OFFu(gdje nema odron ekipa) smo ispali od seltika, koji je dao gol na odbicu, i to je sve to su uspjeli napraviti pred našim golom. Tako da nije ovo nikakav odron, ne trebaju tu neke velike promjene. Jos par dijelova i slagalica gotova.Sviuodbranu je napisao/la: ↑12 dec 2020, 19:30Nije uopste bila gruba utakmica, momak je u zaru borbe pregorio i to je to. Jedna premlada ekipa zeljna dokazivanja i rezultata.
Sarajevo jako za ovu ligu ali da se razumijemo za evrope ovo je odron. Fizicko stanje ekipe vidili smo protiv skota, 60 minuta i krepali (to je najveca boljka cijele lige).
Mora se pojacati ova ekipa sa 3 ili 4 igraca evropske klase za evropu ili ste zadovoljni nasom ligom. Mislim da se prije svega mora "vlasnik "odluciti.
Pobjedili ste danas, ali juniore, i to nasim greskama uglavnom. To za evrope nece valjat
A to za vas što kazes, da smo vas pobijedili vašim greškama, juniori ovo, ono. Sam si svjestan da smo nakon 2-0 i crvenog vratili u prvu brzinu. Odnosno odigrali kolko nam treba da dobijemo.
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 12 dec 2020, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kakvi, to bi podrazumjevalo da bukvalno otmu zelju od Amara, to se nece desit nikad, znaci da se organizuju navijaci protiv brke i da ga istjeraju iz kluba i skupstine, da se potvrde novi clanovi i promjeni statut a ovi da se izmaknu, apsolutno nema teorije da se to desi, a stize im 2,2 mil. duga, igraci imaju dugovanja, neki ce traziti papire mozda vec sad, ako fule bilo sta od dugovanja licenca baj-baj, a i za PL upitna, znaci sunovrat a za kormilom "najveci"Zip je napisao/la: ↑12 dec 2020, 20:54Nadam se da komsije gledaju u kakvom je stanju trenutno Celik, Sloboda... Prije nego se spuste na njihov nivo, nadam se da ce doci tobe. Jer Zelji nije mjesto u drugoj ligi, i nize.
Ovaj sto je otiso je bio jedini ovlasteni za placanja u klubu i generalno lik koji je pazio na legalnosti
Fuckin poezija

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Jesi stvarno ubjedjen u to? Ima li ovo igdje jos, sta misliš?svrakino1921 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 20:54E da ti znas kakvih akrepa ima u ovom prostoru sto vi nazivate press salaSteven11 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 20:50Barem mu ker ispod nogu ne gladi jaja.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 20:46
![]()
Taj ker je super

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
U pravu sifeniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:04Da nevidjeno u svijetu fudbala. Izgubilis te 2x od Krupe. Idi momak ko i tvoji ostali s ove teme i ne prosipaj sesvrakino1921 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 21:02Al kad sam vidio Rahmanovica i ostale one rezervne igrace pod dekama na zapadu
![]()
![]()
![]()
![]()
Ono je prekucavanje
![]()
![]()
![]()
![]()
Neviđeno
Ako si ikad bio na zapadu
Jedan od uslova da bi virus ovladao ljudskim organizmom je da bude hladno tom ljudskom organizmu
Znaci ne smijes dozvolit da ti bude hladno
Da ste ih stavili pod onu tendu pa hajd ili u onaj novinarski voz
Necu da idem sa teme
Jer klub za koji navijam je drugi na tabeli
Tjeraj ti nekog drugog
- Merakk1921
- Kontakt:
Ja opet ne razumijem ovo po d je bavanje hahahah, pa svi znaju da smo karne teske, ne desil' se promjena igracka totalno, ne gine nam 7-8 pozicija.. šteta, bolje bi bilo za prvenstvo da se bori neko i sa pitarima .. Cestitam na tituli, pobjedit cemo mi opet vas vjerovatno, al cemo 7 zavrsiti..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.