Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Muka je i njemu od zivota.Starkelja mrtvi ,trol u tim godinama.Gluho bilo.Idi golubove hrani .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Teška situacija za željezničar, mislim da ni najgori pesimisti nisu mogli predvidjeti kako će na kraju izaći ova transformacija sa Misimovica i "njegovih" na Amara i "njegove".SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:25Pa nije blesav da sebi kalja ugled. Vidio sa čime ima posla i pedala.
nema potpisa
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Opušteno samo, dok oni skontaju ko im je najveći neprijatelj kluba, do tada će biti ko Čelik. Veće će prijatelje naći na Koševu nego u Makijatu i Tuborgu.Admir_Sa je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:28Teška situacija za željezničar, mislim da ni najgori pesimisti nisu mogli predvidjeti kako će na kraju izaći ova transformacija sa Misimovica i "njegovih" na Amara i "njegove".SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:25Pa nije blesav da sebi kalja ugled. Vidio sa čime ima posla i pedala.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- feniksptica
- Kontakt:
A samo sam ceko kako ce ovaj otkaz opravdati i okrenuti u Amaraovu korist i uspjeli su nekako
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne dao Bog ovdje sta reci protiv Osima, a da si navijac Zeljeznicara. "Izvukao je maksimum, nemamo para, igraci su **** nije on". Jel se ko zapito sto nemamo para? Salcinovic toliki dug haman halalio Celiku a Osim sve uradio da dodje na kormilo kluba. Svaka mu cast na svim trofejima i hvala mu od srca ali ovaj klub ce sa njim na celu kluba uvijek biti nekakva ekipica iz Bosne kakva je bila i uvijek. Kada je ligu mogla osvajati najmanje losa ekipa u BiH onda je valjao, realno. Sad kada imas Sarajevo koje nije "najmanje lose" vec lici na ozbiljan tim u usponu koji nesto vrijedi, trebaju i nama promjene. Ne moramo se cak ni privatizovati, ali dovesti ljude koji ce popraviti imidz kluba, a ne drzati Osima sa kojim malo ko vise zeli imati posla. Cestitam titulu komsama!!
Ajd sto imamo ovih 9 bodova prednosti, ajd i sto nemamo poraza al sto mi je drago kad nam kone vec cestitaju titulu pola godine prije kraja iste, e to se zove ubijanje u glavu.
Hvala drage komsije, ponosni smo sto je doslo takvo vrijeme da nam cestitate titulu u Decembru.
Znaci, kad ti dusa kluba odustane od kluba i rezultata znas da im pomoci nema.
Hvala drage komsije, ponosni smo sto je doslo takvo vrijeme da nam cestitate titulu u Decembru.
CeStItam kOnaMa tiTuLu
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Merakk1921
- Kontakt:
Zip je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:57Ajd sto imamo ovih 9 bodova prednosti, ajd i sto nemamo poraza al sto mi je drago kad nam kone vec cestitaju titulu pola godine prije kraja iste, e to se zove ubijanje u glavu.
Nemojte zaboraviti, nedavno su vasi igraci jeli hrenovke i nigdje rezultata .. Mislim da Želju cekaju bolji dani, jer gore ne može.. Bolje bi bilo i za ligu i za sve vala da smo tu negdje i da se borimo, al ovako cemo vas mi karat na derbiju al vi na kraju cete 12-13 bodEva biti ispred i toliko o ovoj sezoni.. Evropa ne donosi nikome puno, jer znamo da je u pola manji budget, toliko
-
- Kontakt:
Realan i iskren komentar. Negdje pred početak sezone zapao si mi za oko svojim nekim postovima, mislio sam da si "najgori od sve djece" . Ali na kraju ti ispade ljudina za razliku od nekih tvojih kolega sa tribine.farrys je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:51Ne dao Bog ovdje sta reci protiv Osima, a da si navijac Zeljeznicara. "Izvukao je maksimum, nemamo para, igraci su **** nije on". Jel se ko zapito sto nemamo para? Salcinovic toliki dug haman halalio Celiku a Osim sve uradio da dodje na kormilo kluba. Svaka mu cast na svim trofejima i hvala mu od srca ali ovaj klub ce sa njim na celu kluba uvijek biti nekakva ekipica iz Bosne kakva je bila i uvijek. Kada je ligu mogla osvajati najmanje losa ekipa u BiH onda je valjao, realno. Sad kada imas Sarajevo koje nije "najmanje lose" vec lici na ozbiljan tim u usponu koji nesto vrijedi, trebaju i nama promjene. Ne moramo se cak ni privatizovati, ali dovesti ljude koji ce popraviti imidz kluba, a ne drzati Osima sa kojim malo ko vise zeli imati posla. Cestitam titulu komsama!!
Merakk1921 je napisao/la: ↑12 dec 2020, 23:54Zip je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:57Ajd sto imamo ovih 9 bodova prednosti, ajd i sto nemamo poraza al sto mi je drago kad nam kone vec cestitaju titulu pola godine prije kraja iste, e to se zove ubijanje u glavu.
Nemojte zaboraviti, nedavno su vasi igraci jeli hrenovke i nigdje rezultata .. Mislim da Želju cekaju bolji dani, jer gore ne može.. Bolje bi bilo i za ligu i za sve vala da smo tu negdje i da se borimo, al ovako cemo vas mi karat na derbiju al vi na kraju cete 12-13 bodEva biti ispred i toliko o ovoj sezoni.. Evropa ne donosi nikome puno, jer znamo da je u pola manji budget, toliko

Tebra, zadnjih pet derbija smo dobili mi dva, vi dva i bio je jedan remi. Vrati se u realnost malo, znam da su vam one dvije pobjede najveci uspjeh u zadnjih 8 godina, ali ohladi malo.
"Neki su nakon 5-6 pobjeda odmah bili sampioni svemira".
-Amar Osim
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
I meni fkt bez zajebancije. Još ova slika Amara.. ne znam
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Činjenica je da bi bilo koji drugi trener sa ovim Željom sada bio 6-7 na tabeli, ali sam ubijeđen da Željo organizacijski ne bi bio ovako loš. Forumu ** se prišiva da su misketovci i protiv Amara, što nije tačno. Čitam i njih, i oni su samo protiv toga da se Amar pita više od zelenog terena. Sad da vam Husić dođe, 95% bi vas svŕšavalo. A nisu svjesni da on ne ulaže u klub, nego troši na igrače, što je bitna razlika. Ulaganje je kada prvo klub staviš na zdrave noge, bez repova, dugova i uplitanja raznih mešetara. Simpatizeri Želje će uvijek prije izabrati instant uspjeh nego ovo navedeno i da imaju sistem koji ide korak po korak. I onda im čudno kad nakon ho-ruka imaju šamaranje evo 8 godina. Za vas, tako nečujno, ste ovog čovjeka digli na nivo iznad kluba pa vam sve to dolazi na naplatu, a ima ih još koji žive te osimovske iluzije. A ovo boldirano je poenta svega i pogodak u srž, i samo u ovim okolnostima Amarova ho-ruk politika donosi rezultat.farrys je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:51Ne dao Bog ovdje sta reci protiv Osima, a da si navijac Zeljeznicara. "Izvukao je maksimum, nemamo para, igraci su **** nije on". Jel se ko zapito sto nemamo para? Salcinovic toliki dug haman halalio Celiku a Osim sve uradio da dodje na kormilo kluba. Svaka mu cast na svim trofejima i hvala mu od srca ali ovaj klub ce sa njim na celu kluba uvijek biti nekakva ekipica iz Bosne kakva je bila i uvijek. Kada je ligu mogla osvajati najmanje losa ekipa u BiH onda je valjao, realno. Sad kada imas Sarajevo koje nije "najmanje lose" vec lici na ozbiljan tim u usponu koji nesto vrijedi, trebaju i nama promjene. Ne moramo se cak ni privatizovati, ali dovesti ljude koji ce popraviti imidz kluba, a ne drzati Osima sa kojim malo ko vise zeli imati posla. Cestitam titulu komsama!!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Meni nije dabogda se ugasili
Nemoj da se gase. Neka ih na 4. mjestu vjecno.
- FKS -
Ja sam misljenja da je bolje ove godine biti deseti, pa za godinu-dvije biti prvi, nego vjecito se vucarati i na kraju drugi zavrsiti. Sto se tice Husica, on pumpa plate igracima koji bi trebali igrati ispod 2000 km. Tako da te "transfer-bombe" iz Tuzle su smijesne. Sto se tice BiH lige, samo Jagodic i Husic dalje ruke od Zelje!SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 00:24Činjenica je da bi bilo koji drugi trener sa ovim Željom sada bio 6-7 na tabeli, ali sam ubijeđen da Željo organizacijski ne bi bio ovako loš. Forumu ** se prišiva da su misketovci i protiv Amara, što nije tačno. Čitam i njih, i oni su samo protiv toga da se Amar pita više od zelenog terena. Sad da vam Husić dođe, 95% bi vas svŕšavalo. A nisu svjesni da on ne ulaže u klub, nego troši na igrače, što je bitna razlika. Ulaganje je kada prvo klub staviš na zdrave noge, bez repova, dugova i uplitanja raznih mešetara. Simpatizeri Želje će uvijek prije izabrati instant uspjeh nego ovo navedeno i da imaju sistem koji ide korak po korak. I onda im čudno kad nakon ho-ruka imaju šamaranje evo 8 godina. Za vas, tako nečujno, ste ovog čovjeka digli na nivo iznad kluba pa vam sve to dolazi na naplatu, a ima ih još koji žive te osimovske iluzije. A ovo boldirano je poenta svega i pogodak u srž, i samo u ovim okolnostima Amarova ho-ruk politika donosi rezultat.farrys je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:51Ne dao Bog ovdje sta reci protiv Osima, a da si navijac Zeljeznicara. "Izvukao je maksimum, nemamo para, igraci su **** nije on". Jel se ko zapito sto nemamo para? Salcinovic toliki dug haman halalio Celiku a Osim sve uradio da dodje na kormilo kluba. Svaka mu cast na svim trofejima i hvala mu od srca ali ovaj klub ce sa njim na celu kluba uvijek biti nekakva ekipica iz Bosne kakva je bila i uvijek. Kada je ligu mogla osvajati najmanje losa ekipa u BiH onda je valjao, realno. Sad kada imas Sarajevo koje nije "najmanje lose" vec lici na ozbiljan tim u usponu koji nesto vrijedi, trebaju i nama promjene. Ne moramo se cak ni privatizovati, ali dovesti ljude koji ce popraviti imidz kluba, a ne drzati Osima sa kojim malo ko vise zeli imati posla. Cestitam titulu komsama!!
Svi smo nekako optimisti na startnu sezone, nebitno za koga da navijas, a realno i jeste bilo dobro krenulo i sa igrom i sa rezultatima. Al kada se sada nakon polusezone saberu utisci treba biti posten i reci kako jeste. Neki jos vjeruju da cemo mi uzeti derbi pa ce Sarajevo izgubiti od Zrinjskog i Sirokog, il makar se negdje okliznuti. Ja evo kazem da nece, eventualno negdje od te tri utakmice da remi bude, ili izgubi. Al to sto sanjaju pojedini nasi, od toga nema nista.ajdohordas je napisao/la: ↑12 dec 2020, 23:59Realan i iskren komentar. Negdje pred početak sezone zapao si mi za oko svojim nekim postovima, mislio sam da si "najgori od sve djece" . Ali na kraju ti ispade ljudina za razliku od nekih tvojih kolega sa tribine.farrys je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:51Ne dao Bog ovdje sta reci protiv Osima, a da si navijac Zeljeznicara. "Izvukao je maksimum, nemamo para, igraci su **** nije on". Jel se ko zapito sto nemamo para? Salcinovic toliki dug haman halalio Celiku a Osim sve uradio da dodje na kormilo kluba. Svaka mu cast na svim trofejima i hvala mu od srca ali ovaj klub ce sa njim na celu kluba uvijek biti nekakva ekipica iz Bosne kakva je bila i uvijek. Kada je ligu mogla osvajati najmanje losa ekipa u BiH onda je valjao, realno. Sad kada imas Sarajevo koje nije "najmanje lose" vec lici na ozbiljan tim u usponu koji nesto vrijedi, trebaju i nama promjene. Ne moramo se cak ni privatizovati, ali dovesti ljude koji ce popraviti imidz kluba, a ne drzati Osima sa kojim malo ko vise zeli imati posla. Cestitam titulu komsama!!
Pa bio je sastanak misimovic-amar gdje se kao pokušalo prvom administracija i organizacija drugom teren i ekipa, al je Amar zahtijevao da se svi povuku i tako je propao taj pokušaj. Zato mi nije jasno kako sad odjednom nemaju ekipu, i ovo je uspjeh, financijski problemi i tako to. Ja još nisam čitao da neki drugi klub premijer ligi muku muči sa parama, a sviju je korona pogodila. I ova ostavka direktora potvrdjuje tezu da je danas teško raditi u željezničaru.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 00:24Činjenica je da bi bilo koji drugi trener sa ovim Željom sada bio 6-7 na tabeli, ali sam ubijeđen da Željo organizacijski ne bi bio ovako loš. Forumu ** se prišiva da su misketovci i protiv Amara, što nije tačno. Čitam i njih, i oni su samo protiv toga da se Amar pita više od zelenog terena. Sad da vam Husić dođe, 95% bi vas svŕšavalo. A nisu svjesni da on ne ulaže u klub, nego troši na igrače, što je bitna razlika. Ulaganje je kada prvo klub staviš na zdrave noge, bez repova, dugova i uplitanja raznih mešetara. Simpatizeri Želje će uvijek prije izabrati instant uspjeh nego ovo navedeno i da imaju sistem koji ide korak po korak. I onda im čudno kad nakon ho-ruka imaju šamaranje evo 8 godina. Za vas, tako nečujno, ste ovog čovjeka digli na nivo iznad kluba pa vam sve to dolazi na naplatu, a ima ih još koji žive te osimovske iluzije. A ovo boldirano je poenta svega i pogodak u srž, i samo u ovim okolnostima Amarova ho-ruk politika donosi rezultat.farrys je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:51Ne dao Bog ovdje sta reci protiv Osima, a da si navijac Zeljeznicara. "Izvukao je maksimum, nemamo para, igraci su **** nije on". Jel se ko zapito sto nemamo para? Salcinovic toliki dug haman halalio Celiku a Osim sve uradio da dodje na kormilo kluba. Svaka mu cast na svim trofejima i hvala mu od srca ali ovaj klub ce sa njim na celu kluba uvijek biti nekakva ekipica iz Bosne kakva je bila i uvijek. Kada je ligu mogla osvajati najmanje losa ekipa u BiH onda je valjao, realno. Sad kada imas Sarajevo koje nije "najmanje lose" vec lici na ozbiljan tim u usponu koji nesto vrijedi, trebaju i nama promjene. Ne moramo se cak ni privatizovati, ali dovesti ljude koji ce popraviti imidz kluba, a ne drzati Osima sa kojim malo ko vise zeli imati posla. Cestitam titulu komsama!!
nema potpisa
Enis prva liga momak eto dokle je doslo kad on Enisa mora vrijedjatAdmir_Sa je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:28Teška situacija za željezničar, mislim da ni najgori pesimisti nisu mogli predvidjeti kako će na kraju izaći ova transformacija sa Misimovica i "njegovih" na Amara i "njegove".SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑12 dec 2020, 22:25Pa nije blesav da sebi kalja ugled. Vidio sa čime ima posla i pedala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.