Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

enobarca
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la enobarca » 28 dec 2010, 13:57

...cestitke na pobijedi...a ovo pajino za barcu necu ni komentarisati... :?

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 dec 2010, 14:00

Sir Matt je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: Arsenal pocinje da pokazuje zrelost i to mi je jako drago, sad ostaje zal za onim kiksevima kod kuce i zbog onog poraza na odl trafordu, ali ima vremena do kraja da se preuzme prvo mjesto, samo da se sad nastavi serija pobjeda.
Već sam nekoliko puta pročitao i stvarno mi nije jasno kako neko nakon jedne odigrane tekme protiv iole ozbiljnog protivnika može tvrditi da Arsenal pokazuje zrelost . To je isto kad bi rekao da su najbolji na svijetu jer su odigrali vjerovatno najbolju utakmicu ove sezone . Porazom od Uniteda , mnogi su krivili Wengera , Cesca , koganeviše da bi pobjedom poslije Chelsea krenula šuplja da su konačno kolegijalni , da su zreli i bla,bla . Zrela ekipa ti je United i to ti je primjer zrelosti i iskustva , i sad ako se Arsenalova zrelost može mjeriti sa zrelošću uniteda , radije ću se povući ....
Svi smo mi vjerovali u vodju i niko nije kritikovan osim nekih placenickih medija, jasno je ko dan da se jos gori debakl sprema smijesnom Unitedu jer nece ni njih sudije i sreca vjecno izvlaciti.

Dominacija je neminovnost!
Dio Arsenala

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 28 dec 2010, 14:22

-Paja je napisao/la: Svi smo mi vjerovali u vodju i niko nije kritikovan osim nekih placenickih medija, jasno je ko dan da se jos gori debakl sprema smijesnom Unitedu jer nece ni njih sudije i sreca vjecno izvlaciti.
A ti si nostradamus , ne ?
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 dec 2010, 14:25

Ja sam samo realan kao i uvijek, sta cu kad sam takav 8-)
Dio Arsenala

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 dec 2010, 14:31

Sir Matt je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: Arsenal pocinje da pokazuje zrelost i to mi je jako drago, sad ostaje zal za onim kiksevima kod kuce i zbog onog poraza na odl trafordu, ali ima vremena do kraja da se preuzme prvo mjesto, samo da se sad nastavi serija pobjeda.
Već sam nekoliko puta pročitao i stvarno mi nije jasno kako neko nakon jedne odigrane tekme protiv iole ozbiljnog protivnika može tvrditi da Arsenal pokazuje zrelost . To je isto kad bi rekao da su najbolji na svijetu jer su odigrali vjerovatno najbolju utakmicu ove sezone . Porazom od Uniteda , mnogi su krivili Wengera , Cesca , koganeviše da bi pobjedom poslije Chelsea krenula šuplja da su konačno kolegijalni , da su zreli i bla,bla . Zrela ekipa ti je United i to ti je primjer zrelosti i iskustva , i sad ako se Arsenalova zrelost može mjeriti sa zrelošću uniteda , radije ću se povući ....
Rekao sam da Arsenal pocinje da pokazuje zrelost i nisam tu zrelost mjerio sa onom koju ima United.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 28 dec 2010, 14:39

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 28 dec 2010, 14:46

-Paja je napisao/la:Ja sam samo realan kao i uvijek, sta cu kad sam takav 8-)
Što opet ne umanjuje činjenicu da si imao pogrešan upad sa LOL komentarom i da barkaš na wrong tree . Što se tiče stalnog seciranja postova gdje ne kažeš ništa osim da drkaš na Francusku paramparčad to je ostalo u dobi puberteta tako da i ne dajem neku veću pažnju .
U biti , znam da nisi toliko zaglupljen Arsenalom ali voliš biti mangup pa otud i ovakve vrste postova . ;)

Imaš pusu . ;)

Romario@
Pokazuje zrelost . Pobogu , o čem pričamo ovdje , to kad pomeneš za neki klub obično implicira na nekoliko utakmica gdje igraju sa tolikom dozom zrelosti a nikako ne može ući u domen zrelosti nakon što odigraš jednu taktičko-psihički dobru utakmicu . Trebao si reći da je Arsenal NAPOKON pokazao zrelost što bi imliciralo da se desilo prvi put što u biti i jeste tako .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 28 dec 2010, 14:52

[youtube][/youtube]
ova utakmica ce aBd biti prekretnica... neki kazu cska nije bio u formi, to je donekle tacno, ali kako je arsenal odigrao, nije uopste bilo bitno da li ce neki klub biti u formi, sa ovakvom igrom mozemo ipak skoro sve ekipe pobijediti...

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 28 dec 2010, 14:59

Dragi topniciji prije svega drago mi je da smo pobjedili u nekom od derbija.Mene lično raduje fenomenalna igra u odbrani.Jest da smo primili taj go,ali to ne umanjuje cinjenicu da smo ih u potpunosti nadigrali,a bogme i taktički nadmudrili.Đuro jedan on najboljih sinoć.Da smo ga imali protiv uniteda nikad nam onaj kinez ne bi dao onaj funjavi go glavom pored njega.To je sigurno.Kao što je neko već napisao pojeo je drogbu za rucak.Pa ono što su oni nama radili u zadnje vrijeme uzvratili smo im istom,ako ne i vecom mjerom.Nisu nam uspjeli u 90 minuta prici golu kako treba,osim tog gola ivanovica,i ono što su pokušavali bili su izblokirani njihovi pokušaji.
Primjecuje se da fabregas nije u onoj pravoj formi,ali kad to dođe na svoje mjesto onda cu se složiti sa pajinom konstatacijom da cemo se iživljavati nad protivnicima.Dijabi nam je mnogo nedostajao i to se vidjelo sinoć,njegove duge noge nam mnogo mogu biti od pomoći,samo što ga treba odviknuti da previše drži loptu kod sebe,odnoso mora se brže oslobađati je.

Realno,po meni bez obzira na 2 boda prednosti kluba iz mančastera u boljoj smo pozciji od njih,jer arsenal docekuje mančaster,man.siti i liverpul,a mančaster mora da odigra još 2 tekme za celzijem,i mislim da je đavolima bilo bolje da su igrali prošle sedmice protiv plavaca.Ipak nerealno je ocekivati da ce čelzi zadržati ovakvu formu do utakmice sa njima.Pored toga oni idu i liverpulu,dolaze nama,velika je o razlika u rasporedu.Mi od težih gostujucih utakmica imamo jos totenhem,a plus još što oni moraju totenhemu.

Sutra ništa osim pobjede ne dolazi u obzir

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 dec 2010, 15:07

Sir Matt je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Ja sam samo realan kao i uvijek, sta cu kad sam takav 8-)
Što opet ne umanjuje činjenicu da si imao pogrešan upad sa LOL komentarom i da barkaš na wrong tree . Što se tiče stalnog seciranja postova gdje ne kažeš ništa osim da drkaš na Francusku paramparčad to je ostalo u dobi puberteta tako da i ne dajem neku veću pažnju .
U biti , znam da nisi toliko zaglupljen Arsenalom ali voliš biti mangup pa otud i ovakve vrste postova . ;)

Imaš pusu . ;)

Romario@
Pokazuje zrelost . Pobogu , o čem pričamo ovdje , to kad pomeneš za neki klub obično implicira na nekoliko utakmica gdje igraju sa tolikom dozom zrelosti a nikako ne može ući u domen zrelosti nakon što odigraš jednu taktičko-psihički dobru utakmicu . Trebao si reći da je Arsenal NAPOKON pokazao zrelost što bi imliciralo da se desilo prvi put što u biti i jeste tako .
Nisam Gay!

Moji upadi nisu upadi nego objektivne konstatacije!

e2ze-Divna muzicka podloga za sve muzicke sladoksce.
Dio Arsenala

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 dec 2010, 15:12

Treba sad zaboraviti utakmicu sa Chelsijem bilo proslo vec sutra je novi mec a najjaca liga na svijetu zvana fudbalski NBA ili sluzbeno Premiership ne prasta opustanja, sigurno ce nas vodja poraditi na tome!

Hajmo sada malo zabave..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Dio Arsenala

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 28 dec 2010, 15:23

joj JET je zivotinja, on kao da ubaci ofinger kolika ima ramena jbt... onaj papucar XD isti bosco a ni Gunners nije nesto bolji, sve papucari..
Zadnja izmjena: e2_ze, dana/u 28 dec 2010, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 28 dec 2010, 15:25

Cestitam Arsenalu na pruzenoj partiji protiv chelsea, nisam navijac ni jednog tima ali onoo sto su prikazali u londonskom derbija stvarno zasluzuju pohvale.....Nadam se tituli...Pozz svim navijacima arsenala ;)

GunnerS
Kontakt:

Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 28 dec 2010, 15:29

Sigurno je da je moral ekipe porastao od sinošnje utakmice, a možda i više moral navijača ( geldam po sebi ) i sigurno je da ova ekipa ima velikog potencijala da bude prva kako u EPL-u tako i u LP ;)

Ma ko je ba papučar :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 28 dec 2010, 15:31

GunnerS je napisao/la:Sigurno je da je moral ekipe porastao od sinošnje utakmice, a možda i više moral navijača ( geldam po sebi ) i sigurno je da ova ekipa ima velikog potencijala da bude prva kako u EPL-u tako i u LP ;)

Ma ko je ba papučar :D
i ja tako mislim,stvanrno ste odigrali fantasticno...Samo da vam ne ode fabregas,ako vam ode bice to veliki hednikep za vasu ekipu.... Fabregas je izvrstan i kao kreator i kao realizator...nadam se da nece otici...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 dec 2010, 15:34

Mah, ako hoče nek ide, neće ga niko zadržavat. Volio bih da ostane al...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 28 dec 2010, 15:39

eh Gunners-u stari papucaru, stas desava se.. nego slijedecu moramo dobiti, inace ovaj trud protiv cska nista ne vrijedi, nasi su u sjajnoj formi, jos imaju samopouzdanja, i mislim da bi mogli dobiti wigana malo lakse nego uobicajno..

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 28 dec 2010, 15:41

Jeste hin utukli...
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 dec 2010, 16:56

E ljepote, prvo pogledam reprrizu sinoćnje utakmice na AS1 i odmah poslije nje još jedna repriza, Arsenal-Liverpool i to CC od prošle godine ja mislim, kad smo ih izbacili 2:1. Silvestre nam bio kapiten. slika :facepalm:

P.S. Ima li kakvih miševa na ovoj temi ?
slika :mrgreen:

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 28 dec 2010, 22:11

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... f-the-year malo se divite nasrijevim carolijama, fkt je momak najbolji

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []