Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Padovan
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Padovan » 27 dec 2010, 02:56

armageddon666 je napisao/la:Kakav Juventus to je propali klub ,Italijanska Seria i nije bas za njega,da mu noge polome.
Pa Juventus kad se samo vratio iz druge lige igrao se sa Reala na Bernabeu (Alex Del Piero ću samo reći, pametnom dosta :) ) , šta onda reći za Real, koji prima petarde. Doveli Murinja i uzdigli se, čuvaj da ne bih ponovo plakali, jel igrate protiv Pjanića.

Džeko je zaslužio ovu nagradu, sretno kralju i nadam se da ćeš preći u Seriu A ili Premier Ligu.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 dec 2010, 08:43

juventus 0244 je napisao/la:
armageddon666 je napisao/la:Kakav Juventus to je propali klub ,Italijanska Seria i nije bas za njega,da mu noge polome.
Pa Juventus kad se samo vratio iz druge lige igrao se sa Reala na Bernabeu (Alex Del Piero ću samo reći, pametnom dosta :) ) , šta onda reći za Real, koji prima petarde. Doveli Murinja i uzdigli se, čuvaj da ne bih ponovo plakali, jel igrate protiv Pjanića.

Džeko je zaslužio ovu nagradu, sretno kralju i nadam se da ćeš preći u Seriu A ili Premier Ligu.
:mrgreen: Džeko hoce u Italiju, samo neki ne kontaju, sto on hoce tamo da ide, a toliko liga propala cccc :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 27 dec 2010, 12:00

Dzeko majstor, sasvim zasluzeno, cestitke od srca uz zelju da se maknes iz tog Wolfsburga u 2011. godini, sto prije to bolje...Muka mi te vise gledati u tom zelenom vaserskom dresu....

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 27 dec 2010, 19:34

Benzema na izlaznim vratima Reala,sto znaci da je Dzeko blizi Madridu..vidjecmeo sta ce biti,ali ce se brzo znati.. mozda do nove godine. Ubjedjen sam da ce Dzeko napustiti Wolfsburg u januaru,jer nema niti jednog razloga da ga zadrze obzirom da ne mogu u Evropu,a opstanak ce valjda izboriti i bez njega! Po meni Real i Mancester jedini imaju novac da ga odmah dovedu,dok drugi klubovi moraju uz novac dati i kojeg igraca..

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 dec 2010, 02:08

Mislim da je Dzeko jako blizu Mancestera,to bi bilo sjajno za njegovu karijeru! samo da napokon ode iz malog Wolfsburga..
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 28 dec 2010, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 28 dec 2010, 02:23

JuveSissoko je napisao/la:

:mrgreen: Džeko hoce u Italiju, samo neki ne kontaju, sto on hoce tamo da ide, a toliko liga propala cccc :mrgreen:
Real bar nije prodavao utakmice i namjestao...Cao !
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 dec 2010, 02:40

armageddon666 je napisao/la:Real bar nije prodavao utakmice i namjestao...Cao !
Bože sačuvaj, kakvih ljudi ima pa jel tebi neko prvi šta rekao. Prvi provociraš i kad dobiješ šta tražiš onda ti krivo. Okani se Juventusa, znam da ti je krivo što čovjek želi u Seriu A, ali šta ćeš ne moraš se sad ubiti ili druge ljude po forumu vrijeđati.

A ovo za namještanje, nije vrijeme ni mjesto da ja tebi ovdje objašnjavam.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 dec 2010, 08:13

kako te nije sramota to reci, Real je predak svih namjestanja, pa i Kup Sampiona su namjestali , procitaj malo istoriju Reala s druge strane osim madridskih izvora, zaviri u eru Franca, pa ces znat malo vise o svom voljenom klubu ako ,ccc , politka vam ja za ledjima cijeli zivot, sta ste sve radili Barseloni, a da na govorim da vas drzava finansira cijelu istoriju, da nema drzave i budzetskih para davno bi bili u rangu Malage, eto da ti vako direktno kazem kad lijepo izazivas i prcas, da budemo 1:1 :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 dec 2010, 08:32

kako te nije sramota to reci, Real je predak svih namjestanja, pa i Kup Sampiona su namjestali , procitaj malo istoriju Reala s druge strane osim madridskih izvora, zaviri u eru Franca, pa ces znat malo vise o svom voljenom klubu ako ,ccc , politka vam ja za ledjima cijeli zivot, sta ste sve radili Barseloni, a da na govorim da vas drzava finansira cijelu istoriju, da nema drzave i budzetskih para davno bi bili u rangu Malage, eto da ti vako direktno kazem kad lijepo izazivas i prcas, da budemo 1:1 :mrgreen:
Nek si mu rekao bilo je krajnje vrijeme da mu ti nisi rekao ja bi mu jos ostrije odgovorio,vjerovatno bi tada prestao navijati za rEAL ;) :lol:

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... mands.html

Edin to Eastlands! Manchester City closing in on £30m January move for long-term target Dzeko

Manchester City were last night in talks with Edin Dzeko’s agent over the fine details of a £30million transfer from German club Wolfsburg.

Sportsmail understands that Wolfsburg have finally been persuaded to talk over a deal that would include a down payment of €35m (£30m) as well as some performance-related add-ons.

The deal is not yet set in stone and cannot be completed until the transfer window opens next week across Europe.

However, the fact that Dzeko’s agent — recently a guest of City at the Manchester derby — has travelled to England for talks is indicative of how confident City are of completing what is likely be the biggest transfer of January.

City tried all last summer to sign the giant Bosnian striker but were thwarted by the huge fee placed on his head by the Bundesliga club that is owned by car giants Volkswagen.

Indeed, as recently as last week, City were being told they would have to pay £38m for him.

However, City coach Roberto Mancini has implored the board at Eastlands to do all they can to sign a player he feels could make the difference between winning the Barclays Premier League and finishing in the top four.

What is helping Mancini’s cause is the fact that Dzeko himself has made it clear he wants to come to City. As Sportsmail revealed before Christmas, he took the extraordinary step of writing to City confirming his interest back in August.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 dec 2010, 11:22

As Sportsmail revealed before Christmas, he took the extraordinary step of writing to City confirming his interest back in August.
A to je laz, koju je Dzeko sam dementovao kao glupost.
A ovi se jos hvale tom informacijom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 dec 2010, 14:26

Konacno Dzeko odlazi iz Wolfsburga..super sto ide u Englesku,to je liga rodjena za njega..Mancester C. je trenutno mozda i najbogatiji klub na svijetu,ima velike sanse da bude prvak Engleske..bilo bi extra da potpise za njih,uostalom kao i za bilo koji klub u najjacoj ligi na svijetu! sretno Edine!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 dec 2010, 14:32

Daily Mail je za nijansu bolji od The Suna. Tako da ne mora bit istina, ali nadajmo se da jest. Mrzim City iz dna duse, ali zasluzio je Dzeko bolji klub i vise para.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 28 dec 2010, 14:34

E ako je istina, vala je izabrao "veliki" klub :roll:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 28 dec 2010, 14:36

nevjernik je napisao/la:E ako je istina, vala je izabrao "veliki" klub :roll:
Najveći, boli ga briga, i ja i ti i svi mi bi vjerovatno izabrali City da smo na njegovom mjestu...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 28 dec 2010, 14:39

armageddon666 je napisao/la:

:lol: pa u zadnje dvije godine kolko ga pratiš, možda i nije

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 dec 2010, 15:24

Mancester C. ima sjajnu ekipu,gledao sam ih u nedjelju u gostujucoj pobjedi od 3:1,sjajni Tevez je skoro sam pobjedio goste..Dzeko ce imati odlicne saigrace,vrhunski tim,i imat ce sve uslove za maximalno napredovanje..Engleska liga je najbolja na svijetu,Mancester C. najbogatiji klub na svijetu..imaju odlican stadion,vrhunsku atmosferu..sve u svemu pravi potez Dzeke! samo se ceka pocetak naredne sedmice i da konacno potpise ugovor,zasluzio je to svojim igrama definitivno! ovo je velika stvar i za reprezentaciju BIH!! opet kazem,samo da potpise,da se nesto ne izkomplikuje..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 28 dec 2010, 16:16

bosnas_ je napisao/la:Mancester C. ima sjajnu ekipu,gledao sam ih u nedjelju u gostujucoj pobjedi od 3:1,sjajni Tevez je skoro sam pobjedio goste..Dzeko ce imati odlicne saigrace,vrhunski tim,i imat ce sve uslove za maximalno napredovanje..Engleska liga je najbolja na svijetu,Mancester C. najbogatiji klub na svijetu..imaju odlican stadion,vrhunsku atmosferu..sve u svemu pravi potez Dzeke! samo se ceka pocetak naredne sedmice i da konacno potpise ugovor,zasluzio je to svojim igrama definitivno! ovo je velika stvar i za reprezentaciju BIH!! opet kazem,samo da potpise,da se nesto ne izkomplikuje..

To on potpisao :?: :? :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 dec 2010, 17:09

trac: Džeko je veoma veoma blizu(pregovara oko ugovora) Man City-a, izvor: ljudi koji "rade" za Man City , eh , cekamo da vidimo imal sta od traca , za koji dan cemo vidjet :mrgreen: :mrgreen:

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 28 dec 2010, 18:04

Ja mislim da će Džeko ostati u Njemačkoj do ljeta. On želi v Italiju tako da ga ne vidim u Cityju.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 dec 2010, 18:13

Uwe Rösler, bivsi igrac Citya, sad kaze na norveskoj televiziji da zna da je City poslao ponudu, i da ce Wolfsburg vjerovatno prihvatit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, TheTruth34 i 19 gostiju.