"Dva žuta kartona u derbiju i toliko zagrljaja i razgovora između članova dva kluba nakon utakmice... To je derbi? Frustriran sam! Moraš pronaći način da pobijediš u jednoj nogometnoj utakmici", rekao je Keane nakon slabašne predstave na Teatru snova.
Ma to je Roy, legenda igre, i prljav i prgav al zato je derbi bio derbi.
"Dva žuta kartona u derbiju i toliko zagrljaja i razgovora između članova dva kluba nakon utakmice... To je derbi? Frustriran sam! Moraš pronaći način da pobijediš u jednoj nogometnoj utakmici", rekao je Keane nakon slabašne predstave na Teatru snova.
Ma to je Roy, legenda igre, i prljav i prgav al zato je derbi bio derbi.
Ko čeka, taj i dočeka
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ole sa utakmicom manje samo dva boda iza Lamparda. Jednog se tjera, drugom se tetoši i daje titula pretenda za naslov.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ole sa utakmicom manje samo dva boda iza Lamparda. Jednog se tjera, drugom se tetoši i daje titula pretenda za naslov.
Ne tjera se ole zbog bodovnog stanja.
Znam, al' volim da ga branim ponekad u zadnje vrijeme
Lijepo je vidjeti da i druge ekipe polako stižu Liverpool po broju primljenih golova
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma razvali jucer oba, takve asistencije odavno nisam vidio.
A sad bez zayebancije al zadnje 3 utakmice oba su odigrali poprilicno slabo za svoje standarde.
Umor, sta li?
KDB ima los sut. Juce je mogao zabiti 2 3 gola da nije gadjao imaginarnu publiku na tribinama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.