FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Admir74
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Admir74 » 13 dec 2020, 10:35

Još se niko nije oglasio?

Ko je odgovoran za ovu bruku?

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 13 dec 2020, 10:52

Da li je Amarova plata 8.000 KM bruto ili 8.000 + porezi i doprinosi

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 13 dec 2020, 11:02

Napadac je napisao/la:
12 dec 2020, 23:59
Hvala ovoj finoj druzini koja zivi od Zeljeznicara sto su nas nabrukali kao niko do sada ISKRENE CESTITKE to sto ste vi napravili nije niko ****.
Amar Osim cestita igracima , molim Vas na CEMU
Amare ako si htjeo da ides nadam se da hoces ,jer Vi ste najuspijesnij trener u nasem klubu ali i covjek koji se NAJVISE isprovaljivao sa Zeljom.
Ljudi imamo ISPODPROSJECNU ekipu i za mene je drugo mjesto realna stvar , ne napada se titula sa Jamakom, Milicevicem, Bojom, Kosoricem , Subasicem i ostalom stokom koja je u svlacionici .
Amare ako imas OBRAZA otkaz , ne ostavka OTKAZ Vi ste birali ove vedete sto nas iz kolo u kolo prosipaju .
Bolje na kraju i peti da zavrsimo ali da sledece sezone imamo konture tima
Ovi sto brane Amara i igrace vodite ih kuci na rucak , na rostilj na kafu ako vec nisu kod Rahmanovica na derneku.
ZELJO je veci od svih nas pa i od gospodina Amara Osima
Igrači su odradili sve kako im je šef i zacrtao da odrade.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 13 dec 2020, 11:09

Ljudine jel se moglo spavat :kafa:
Cuva Bog Zelju svog!

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 13 dec 2020, 11:13

Oni su spavali svi. Samo navijači i bolesnici neće zadugo.
Smiriti me može samo velika i perspektivna dešavanja na Skupštini.

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 13 dec 2020, 11:13

ExBlueone je napisao/la:
13 dec 2020, 11:02
Napadac je napisao/la:
12 dec 2020, 23:59
Hvala ovoj finoj druzini koja zivi od Zeljeznicara sto su nas nabrukali kao niko do sada ISKRENE CESTITKE to sto ste vi napravili nije niko ****.
Amar Osim cestita igracima , molim Vas na CEMU
Amare ako si htjeo da ides nadam se da hoces ,jer Vi ste najuspijesnij trener u nasem klubu ali i covjek koji se NAJVISE isprovaljivao sa Zeljom.
Ljudi imamo ISPODPROSJECNU ekipu i za mene je drugo mjesto realna stvar , ne napada se titula sa Jamakom, Milicevicem, Bojom, Kosoricem , Subasicem i ostalom stokom koja je u svlacionici .
Amare ako imas OBRAZA otkaz , ne ostavka OTKAZ Vi ste birali ove vedete sto nas iz kolo u kolo prosipaju .
Bolje na kraju i peti da zavrsimo ali da sledece sezone imamo konture tima
Ovi sto brane Amara i igrace vodite ih kuci na rucak , na rostilj na kafu ako vec nisu kod Rahmanovica na derneku.
ZELJO je veci od svih nas pa i od gospodina Amara Osima
Igrači su odradili sve kako im je šef i zacrtao da odrade.
Zato im na kraju utakmice i cestita

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 dec 2020, 11:15

Dakle, Amar je trebao javno preko medija yebat familije svim igracima, oduzeti im plate i poruciti im da se kupe iz kluba :kafa: ima logike.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 13 dec 2020, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 dec 2020, 11:15

**** li vam sto majki svima šta ste mi od kluba uradili

Neću nikad u životu halalit ovo za stogodišnjicu šta nam se sve dešava i ovima sada i onima prošlima i pretprošlima i pretpreprošlima...Umjesto da su se stavili interesi sa strane i radi DOBROBITI kluba napravio zajednički plan da klub dočeka stogodišnjicu jaki ko armirani beton mi smo se vratili organizacijski u sredinu nultih.

Sad bih vas zaklo **** vam sve

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 dec 2020, 11:17

voltron30 je napisao/la:
13 dec 2020, 10:29
brig je napisao/la:
13 dec 2020, 09:01
Sorry na upadu
Jedno zapažanje

Vi u ekipi imate 3 igrača koja su prosla oml skolu Širokog. Juričić, Bojo i Miličević

Zanimljivo je da je svu trojicu Široki pustio. Osim ovog Juričića koji realno nije imao sreće jer su ga pratile teške ozljede.

No, niti jednog od igrača vi nemozete prodat realno. Oni su već 24-25 godina a ne pokazuju neke kvalitete. A Juričića sa takvom povijesti ozljeda sumnjam da će itko kupit. Čak ste uspjeli da Boju plaćate tj kupite. To je propala investicija umjesto da gurate svoje produkte koji su em mlađi em imate od njih danas/sutra trening kompenzacije itd

Miličević je posebna priča. Na posudbi. Nekvalitetan igrač. Nije mogao igrat ni u Varaždinu ni u 2. Hnl gdje je bio na posudbama. Da ne govorim Lokomotiva. Gdje ne igra ni Marković pored kojeg taj Miličević ni na tribini nije mogao bit dok je bio u Širokom. Jel bolje gurat juniora ili kadeta nekog tu pa nek igra i stjece minute
Da su bogdom ta trojica najveći problem. Juričić i Bojo (prije povrede) su se bar pokazali kao neka pojačanja, fazon je što smo mi doveli pola ekipe raspalog Čelika, tu je još par igrača koje niko neće pa ih mi dovedomo, dodaš još par koji su blizu 40-oj i onda se stvori upitnik kako smo uopste na drugoj poziciji.

Amaru za to skidam kapu, ali isto tako on je dovodio taj isti škart. Ako već nema para dovedi mlađe igrače.

A što se tiče juniora, Misimović je razbucao nekada najbolju omladinsku školu. Jednostavno nema nekog kvaliteta u omladincima, a i sto ima Amar im ne pruza priliku.
Nema kvaliteta. Ovaj mali kojeg svi strasno pljujemo kad je igrao za juniore prosle godine sprdao se. Danas kad vidimo njega na terenu, mozemo zamisliti ostale. Mene da se pita, gurao bih i po cijenu toga da smo sam na 7. mjestu i na minus 21. Ipak nama je izlaz u Evropu vazan zbog financija i onda ne mozes biti pametan. Mozes, mijenjaj Statut, privatizuj klub, pa nek se gazda odluci.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 dec 2020, 11:19

Mi smo jedna obična **** i suočimo se s realnošću nismo mi više nikakva radnička klasa i patetične priče o filozofiji kluba nit smo jedna porodica. Da jesmo sve ovo prešlo bi se preko nekih stvari i radilo šta se trebalo raditi, ovo se sve svodi samo na čekanje kikseva i jedne i druge strane i naslađivanje samo da bi se rekla ona rečenica koju prosječna bošnjačka lobanja najviše voli E JESAM VAM REKAO.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 13 dec 2020, 11:21

Na Zelju bi smo trebali gledati kao ne roditelja. Jer svi smo mi nekako Zeljina djeca. A svakakve djece imas. Imas i one koje ne paze roditelje,koji ih zanemaruju,rade protiv njih,pa cakni one najgore stvari. A ima i onih koji su susta suprotnost tome koji pomazu,i brinu se o njima. Pruzaju svu ljubav i paznju.
U zivotu treba biti realan,a realnost je ta da zbog par ego manijaka,izgubili su se manijaci i postali cisti egoisti koji time ruse sve oko sebe. Prave klanove,prave vjestacke sukobe cije rezultate svi polako vidimo.
Muka je citati mnoge ljude sta pisu ovdije.
Medjusobna optuzivanja,upiranjan prstom,nazivanje svakavim imenima,jer virimo iz guzica ego manijaka.
Ponasamo se ko prirodni neprijatelji.
Trebamo sjesti i malo razmilsiti otvoriti karte. Vidjetinko gdje grijesi i opet ponavljam kako mogu mnogi biti ravnodusni.
Ako cemo biti posteni i realni. Ovo sto smo dosad napravili je super ,kakvu ekipu imamo. Sto je najveca tuga mogli smo biti prvi da nismo izgubili 11 idiotakih bodova protiv 3 ispodprosjecne ekipe. Ali realnost je ta da si ti isto tako jedna prosjecna ekipa. I sad kad neko tu Amara proziva ,onda mislim da je blago receno fudbalski glupan. I ja tog covjekq po tom pitanju maksimalno postujem i nedam na njega.
Ali mjesta za prozivke ima sa drugih strana.
Ne mozes majstore sam ,niti si sposoban dano svemu vodis racuna.
Ipak Zeljo nije samo tvoj nego od sviju nas.
Ako vec furamo to nikom te nedamo. Sto je meni i ok,ali hajmo onda to nikom te nedamo da zivimo i da svako da svoj doprinos. Neko kroz kupljenu kartu,a neko kroz vodjenje kluba. Ali ko zna. Ostavimo se ega. **** mu ego mater vise ba.
Pa treba priznati da se pogrijsilo,ali da smo svi tu za svoj klub. Mene ubi ova ravnodusnost i ubleharenje. A najvise od svega me ubi,cinjenica da nama ne trebaju pitari,pored vlastitih supaka. Ono sto je Zeljina najjaca snaga bilamono nikom te nedamo,onaj inat,sad je nasa najslabija karika.
Ja ne mogu dat milion . Da imam dao bih. Ali mogu dati 10KM,100 KM...
Dao bi srce za Zelju.
Jel treba da nam Zeljo "umre" da bi smo dosli pameti. **** te onda tad da pomazemo. Treba biti tu kad je najpotrebnije.
Nije vakat za ovo sto admir74 najavljuje,vakat je da se mi kolektivno probudini i stanemoniza svog kluba.
Svi sve hocete,hocete titule,grupne faze niko kurcem da mrdne. Ne kazem da cu ja ili neko ovdije donjeti to. Ali hocemo svi.
Sto mora doci investitor. Sta fali ako se proda pomocni teren,ako ce se razraditi dobar plan ulaganja u ekipu i klub.
Ja sam licno misljenja da dodju kvalitetni ljudi u upravu i da se napravi plan. Da se proda taj pomocnia se ulozi 5 do 10 miliona u ekipu. Da se napravi pokusaj ulaska u grupne faze,da se zarade pare od Europe( sad ne znam kako ce biti placeno to novo takmicenje).Da se napravi ta akademija kao dugorocni plan.
Jer to je jedini nacin,ako se ne prodas nekom,ili ti neko ne bude finansijer( drzava i neki ludi navijac sa vlastitom firmom). Sto evo ocito da se kod nas ne moze desiti. Jer ne vidim da ce nekad kanton dat Zelji 10 milionama ne vidim ni da se nasi "jaki" navijaci bas otimaju da uloze u ekipu.
Ja ne razumijem kako smo postali ovako ravnodusni,ali kad uporedim ovo sad i ono od prije,kad pogledamo stadione,kad pogledam ljubav prema klubu.
Samo jedno znam,mi smo u vecem kurcu i besparici bili 96,97,imali drzavu protiv sebe. Jer sve relevantno i mocno je tada podrzavalo Sarajevo. Ali smo imali jedni druge,i pomeli ih da smo u narednih 15 godina osvojili 6 titula prvaka a oni 2.
A sada samo vjesto koriste nasu neslogu i medjusobna prepucavanja. Jer evo imaju duplo jacu ekipu od nas. A prvi su jer im mi to dozvoljavamo nasim idiotskim potezima i sranjima u koja smo se uvalili.
Neko ce raci da imaju bogatog vlasnika. Tacno je. Ali ako oni ne pocnu raditi ono sto rade Zvezda i Dinamo,a to su grupne faze. Brzo ce to splasnuti. Jer nema ekonomske racunice sto bi rekla Grospicka.
I **** njih.
Nego sta cemo mi sami sa sobom. To je veliko pitanje.
Vakat je za zajenistvo, a ne za idiotluke.
Ako vam ovo sa Ivicom Osimom od strane saveza,nije dokaz koliko smo postali za **** u ocima drugih,jer smo slabi,onda ne znam sta jos treba da nam se desi.
Gubimo identitet. Bili smo lokomotiva radne klase .A sad smo sinonim za lakocu i gubitnistvo.
Jel vakat dobi moji manijaci gdje god da ste.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 13 dec 2020, 11:21

braco je napisao/la:
13 dec 2020, 11:19
Mi smo jedna obična **** i suočimo se s realnošću nismo mi više nikakva radnička klasa i patetične priče o filozofiji kluba nit smo jedna porodica. Da jesmo sve ovo prešlo bi se preko nekih stvari i radilo šta se trebalo raditi, ovo se sve svodi samo na čekanje kikseva i jedne i druge strane i naslađivanje samo da bi se rekla ona rečenica koju prosječna bošnjačka lobanja najviše voli E JESAM VAM REKAO.
Nije da vam nismo govorili :rol: :rol:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 13 dec 2020, 11:21

Cijelu noć me glava boli zbog debila, evo ni jutros nije prestala...
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 dec 2020, 11:23

I nema izgovora ni za koga više pa makar da mi je ne znam ti ko u klubu, SVI STE KRIVI i ne može vam biti vadiona ni hiljadu epidemija, zemljotresa i požara da nas je pogodilo.
wolfie je napisao/la:
13 dec 2020, 11:21
braco je napisao/la:
13 dec 2020, 11:19
Nije da vam nismo govorili :rol: :rol:
A kojoj grupi to ja pripadam?

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 13 dec 2020, 11:27

Ja šta uradiše u 2 kola idioti ja još ne mogu da dođem sebi.
Željezničar za život cijeli!

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 13 dec 2020, 11:27

Moj braconi bas te fura na agresivu, nadovezujem se na ovo tvoje e jesam vam reko. :rol:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 13 dec 2020, 11:29

Ostavite nerviranje, tek će vam živci trebati za ono šta nas čeka u budućnosti.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 dec 2020, 11:31

Skrba Berjan Baljic Capljic Sabanhadzovic Cilic Bahtic Skoro Mihajlovic Bazdarevic Nimic.Aaaaajjjjjjjjjjjj kad ce ovo opet bit.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 13 dec 2020, 11:31

Dobro su se sjetili da sjednu više zajedno ovi razni... . Nemojte da đaba sjedite.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 dec 2020, 11:33

wolfie je napisao/la:
13 dec 2020, 11:27
Moj braconi bas te fura na agresivu, nadovezujem se na ovo tvoje e jesam vam reko. :rol:
Halali :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, ristagrad, ZeljeznicarUberAlles i 47 gostiju.