FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 13 dec 2020, 11:51

collector je napisao/la:
13 dec 2020, 11:11
@Vanja8 brat :bow:

Samo principijelno i podrska za ljude koji rade punom parom, bez suvisnih komentara i eksponiranja, svi mi emocije imamo, ali oni se nalaze na takvim funkcijama da se istim ne smiju voditi i moraju gledati dobrobit kluba i vuci poteze koji se nekad ni navijacima nece svidjeti, ali zato su tu postavljeni od strane vlasnika upravljackih prava i rade vrhunski posao i omogucili su nam veliku radost zadnjih sezona, rastemo iz dana u dan... Sve pohvale administraciji na celu sa Sabrinom, sportskom direktoru, strucnom stabu i svim igracima i da uvijek budu svi ovako stalozeni... Nase je da navijamo i bodrimo, a klub je u dobrim rukama...
Tako je brat,vjera u ljude, vjera u nase momke, ali niko nije iznad Svetinje niti ce kad biti...

Hvala Namu sto ne pravi instant ekipu,vec stvara projekt evropskog kluba, ne geografski vec sportski koji pokazuje da nedostaje samo iskorak u grupna takmicenja,a ni to nije toliko daleko vise ... :salut:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 dec 2020, 11:57

ledesma je napisao/la:
13 dec 2020, 09:34
Kakav je mali Dal? Zna li neko nesto vise?
Upao u lose drustvo :D

slika
NEMA NAZAD

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 dec 2020, 11:57

Ma znam sve @bordobijeli, nego mi je simpaticno kako 2 SDA glasaca vec skacu na Mandica, nije covjek ni usao u kancelariju, a general im se sjetio stadiona mjesec pred izbore. Valjda je Emir bar naucio razliku između Srđana Mandica i Puhala! :rol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 dec 2020, 12:01

amypitar je napisao/la:
13 dec 2020, 11:20
Dovesti dobrog stopera, napadača i desnog beka ,i titulu rješavamo u ova tri derbija.
Ali bas vrhunski moraju bit odmah da upadnu u prvih 11

Nista dogodine i cekanje, instant klase, injekcija kvalitete u ekipu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 dec 2020, 12:04

SaNa je napisao/la:
13 dec 2020, 11:34
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
13 dec 2020, 11:28
amypitar je napisao/la:
Dovesti dobrog stopera, napadača i desnog beka ,i titulu rješavamo u ova tri derbija.
Po meni, puno je potrebniji lijevi bek, ocigledno se brzo zaboravilo na fenomenalnog Mirka, vratit ce se on jos jaci...
Realnost je i da Mirko treba imati kvalitetnu zamjenu, što nema..
Treba se onda rijesiti jednog/dvojice.Koliko znam i Sabanovic se vraca u drugom dijelu? Oremus,Hodzic,Sabanovic ,Hebibovic. Puno za jedno mjesto.

Vise je lijevo potrebna zamjena.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 13 dec 2020, 12:11

Prebaciti Hodzica lijevo, uz Salcina koji je takodjer vec igrao na toj poziciji, i necemo biti u problemima do kraja sezone. Sve pare usmjeriti na vrhunskog stopera i napadaca.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 dec 2020, 12:12

joker90 je napisao/la:
13 dec 2020, 11:57
Ma znam sve @bordobijeli, nego mi je simpaticno kako 2 SDA glasaca vec skacu na Mandica, nije covjek ni usao u kancelariju, a general im se sjetio stadiona mjesec pred izbore. Valjda je Emir bar naucio razliku između Srđana Mandica i Puhala! :rol:
Ako Mandic da kosevo po uslovima FKS kao sto su obecali ja mu skidam kapu. Ja sam napisao da treba to biti jedan od prioriteta na pauzi, dug je to proces papirologije, preuzimanja, pa kad to završiš onda ide najtezi dio ulaganje novca u rekonstrukciju. A brzo ce juli i Europske utakmice. Kad su oni politicari znali iskakati iz pasteta pred izbore i obecavati zasto mi nebi trazili ono sto su obecali. KOSEVO SARAJEVU

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 dec 2020, 12:14

joker90 je napisao/la:
13 dec 2020, 11:57
Bar imam dostojanstvo priznati gresku za razliku od nAkih parazita.

Glasac nisam jos od 98. tako da mozes sa tom pricom svirati znas vec kome. To se obrati onih 270 hiljada, a ne meni.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 dec 2020, 12:15

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
13 dec 2020, 11:28
amypitar je napisao/la:
Po meni, puno je potrebniji lijevi bek, ocigledno se brzo zaboravilo na fenomenalnog Mirka, vratit ce se on jos jaci...
Nije se zaboravilo Mirko je vrh na beku. Ali vjerovatno je mislio nekog kao backup Mirku, jer Hodzic, Dusan i Sabanovic kad se vrati ne mogu Mirku kopacke čistiti.

Po mom nekom mišljenju prioritet:
Napadac kapitalac (ova rijec @Alfreda iritira zato je stavljam uvijek)

Onda potraziti ako to finansije dopustaju stopera kapitalca i imaš u svim linijama po jednog kapitalca. U sredini je to Tino vec.

Bekove onda potraziti zamjene Mirku i Pidri.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 dec 2020, 12:17

Momci moji, nemojte se sekirati. Ovdje smo svi bordo braca i SDA glasaci, a i normalni ljudi. Bice to dobro oko stadiona.
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 dec 2020, 12:17

Sezonu bez remija ne bi imala ekipa sastavljena od najboljih pojedinaca na svijetu, a kamoli mi, koji još imamo par rupa i igrača koji ne mogu bit dio evropskog Sarajeva. Ovaj rezultat je odličan i čestitke svima koji su učestvovali u tom, od igrača, stručnog štaba, uprave, pa do nas navijača koji smo indirektno pomagali kupovinom proizvoda iz fanshopa.

Dupovac je načinio upgrade u karijeri, i od najboljeg trećeg štopera u ligi postao najbolji drugi štoper, skoro pa rame uz rame Miličeviću, za kojeg mirne duše mogu reći da je nainteligentniji štoper u poslijeratnoj historiji Sarajeva. Profesorski prilazi svakoj tekmi, savršeno čita igru, zna povuć loptu, zna proigrat igrača... Savršenstvo. Takođe, Oremuš je daleko najbolji desni bek u zadnjih 10 godina. Nikad nam desna strana nije djelovala sigurnije.
Što se veze tiče, ništa ne treba dirat. Prvi izbor Đokanović - Tino, drugi Adukor - Pejović. Đokanović i Tino su za klasu bolji od svih tandema zadnjih veznih u zadnje tri titule (Oremuš - Gavrić, Stanojević - Crepulja, Cimirot - Radovac). Ovaj tandem Adukor - Pejović je komotno rame uz rame sa tandemom Miloš - Crepulja, a to je bio vezni red koji je pojeo sezonu 18/19, tako da smo tu mirni.
Zajednički faktor u zadnje tri sezone je duo Rahmanović - Tatar, i to su već igrači koji su prekucali ovu ligu. Alternative na AMFu su Dal, Zinedin i Salčin, za kojeg se nadam da će dobit ofanzivniju ulogu u idučoj polusezoni (barem na krilu). Za Dala vjerujem da će bit babaroga, sjetite se Hodžića kako je djecu pravio svakoj odbrani lige, a prošao je istu akademiju kao Dal. Zinedina bi najbolje bilo gurnut nekom na posudbu. I dalje vjerujem da u njemu ima kuveta. Jukić isto, dobar je za rezervnog krila. Treba uzet u obzir da se na ljeto vraća Resić, za kojeg itekako ima mjesta.
Što se napada tiče, riječi su suvišne.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 13 dec 2020, 12:27

emir79 je napisao/la:
13 dec 2020, 11:47
Ajnadžić je dobio nogu jer nije shvatio ozbiljno situaciju sa stadionom. Bude li Mandić na isti način shvatio stadion, te izradi navijače i njemu slijedi noga. Jednostavno i prosto.

Naravno da je Mandić iskoristio glupost Ajnadžića u predizbornu kampanju, jer nakon uslovljavanja kluba bivseg nacelnika je Mandić odmah poceo sa pricom o Sarajevu i postavljanje slike sa Papetom na vlastitom profilu.

Ima sansu, na njemu je.
Jesi ti konacno preplak’o poraz djenerala i sda?
PSPHM

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 13 dec 2020, 12:31

extazy je napisao/la:
13 dec 2020, 06:28
AlfredNobel je napisao/la:
13 dec 2020, 03:28

Promjene u marketingu nisu odraz protesta, jer dotične likove je bolio qurac za marketing, tu su bili radi Husrefa. Niko nije došao da protestuje, jer je eto marketing bio u qurcu i zato što je Instagram bio neaktivan. Nešto čisto sumnjam da se uvela 'Bordo sedmica' zbog tih protesta.

I nije istina da ste tu bili zbog generalnih mana i mušica Uprave, već isključivo zbog Husrefa. Te priče i šupljake možeš nekom drugom prosipati. Oni protesti, šaranja, transparenti, vrijeđanja i ostali vid ataka je bio isključivo zbog njega. Debili se nafurali nešto, hoće oni da ruše, a danas slave te iste ljude kojima su prije godinu psovali najmilije i zvali ih svakakvim imenima.
Ne mozes nikako Debilima nazvati ljude, koji su krv ostavili za grb kluba i hordi, zna se ko je bio na ovim protestima, tu je bio dio ljudi koji su napravili Horde Zla, oni debili sigurno nisu, a debilom nazivas i moju blisku familiju, koja je takodjer ucestvovala u stvaranju navijacke scene. Naravno da imaju pravo da slave, odbranili su ovaj grb, a odbranili su i ovaj grad, to su navijaci Sarajva. Nemojte mi Megamixova, Osimovaca i Misketovaca, mi smo svi navijaca Sarajva.

Pa prvi dan kad je dosla direktorica, odma sam reko sta ce ova "futa" ? To ti je balkanski mentalitet, danas te pljuju, sutra te slave. Direktorica je pogazila sve sumnje sto sam u nju imao.
Tu futu je postavio Nam, koji se za sve pita i ona radi kako on nacrta.
Moglo je čitavo Sarajevo izadji na proteste, nista se ne bi promijenilo dok Nam ne bi rekao ok.
Navijači su da navijaju, a vlasnik, koji je love napravio u životu ko pola Sarajeva, da kaže ili da ili ne.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 13 dec 2020, 12:31

:opaopa: :opaopa: ,ludilooooo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 dec 2020, 12:33

JohnKeynes97 je napisao/la:
13 dec 2020, 12:27
emir79 je napisao/la:
13 dec 2020, 11:47
Ajnadžić je dobio nogu jer nije shvatio ozbiljno situaciju sa stadionom. Bude li Mandić na isti način shvatio stadion, te izradi navijače i njemu slijedi noga. Jednostavno i prosto.

Naravno da je Mandić iskoristio glupost Ajnadžića u predizbornu kampanju, jer nakon uslovljavanja kluba bivseg nacelnika je Mandić odmah poceo sa pricom o Sarajevu i postavljanje slike sa Papetom na vlastitom profilu.

Ima sansu, na njemu je.
Jesi ti konacno preplak’o poraz djenerala i sda?
Jok ja, pišaj ga.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 dec 2020, 12:37

Da se nikad ne zaboravi i opominjati buduce generacije kako te ''vlastite legende'' mogu unistit i sve sjebati za licni interes. Kad kazu jel moramo. Pa moramo ! I uvijek cemo to potencirati... Ja jos nisam procitao izvinjenje za Vinka i Eldina..a bas se pogotovo ovom drugom sve pisalo. Bujrum ljudi, pokazite cast i ljudskost

Dje napadac yebo fameliju
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 dec 2020, 12:43

Gledaj Nobela i Škore u delirijumu sinoc ko da su sami oni licno nakucali ovih plus 9 a ne pobjegli s foruma kad je bilo najteze :mrgreen:
You are someone else I am still right here

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 13 dec 2020, 12:43

Tek sad sam presao sve od sinoc, i bas mi je drago da jos neki forumasi nisu zaboravili kakve je stvari prije godinu dana pisao jedan forumas i sta je sve govorio o Vinku.
Inace, sezona, nevjerovatno zaista. Imao sam samo 3-4 utakmice gdje sam se nervirao, od nekih 25-26 utakmica, sto je super. Svaka cast igracima, strucnom stabu, Vinku i upravi. The Invincibles!!!!!
PSPHM

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 dec 2020, 12:49

fera je napisao/la:
13 dec 2020, 12:43
Gledaj Nobela i Škore u delirijumu sinoc ko da su sami oni licno nakucali ovih plus 9 a ne pobjegli s foruma kad je bilo najteze :mrgreen:
Ima i te fera :D
Ovi dezerteri vazda najglasniji :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 dec 2020, 12:58

Najveci dusman kluba je Husref Musemic.

Svi oni koji su stali uz njega a ne uz klub ne smatram ozbiljnim niti njihovo radovanje ovim rezultatima kao istinsko radovanje. Kiselo je to vase radovanje. Zalim vas, jer ste stavili jednu osobu iznad kluba. A ponosan na osobe koji su izdrzale sve vase napade, da bi danas imali ovo sto imamo.

Uprava FKS :bih: sve pohvale sto niste pali pod pritisak

NAM :bih: ljudina

Al ovo nista nebi bilo bez TANA.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, Google Adsense [Bot], napoleon72, VolimoSarajevo i 66 gostiju.