FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

farrys
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la farrys » 13 dec 2020, 11:33

Bolje bi bilo da Amar proda sve igrace koji nesto vrijede, Ikic i Juricic konkretn, pa i Hajdara makar za 50k da uvalimo. Da probamo makar dobiti licencu za Premijer ligu. A omladince staviti umjesto njih.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 13 dec 2020, 11:37

Bez zezancije , vas je dotukla ova korona , sa publikom bi finansije se koliko toliko pokrivale , ovako sve nizbrdo , drugo kako ste one titule dvije dobijene izgubili to ni sad ne kontam ... Samo ne treba ici iz krajnosti u krajnost , dan danas se prica onaj kiks od krupe Petrovica a Osim prosle godine od Veleza , al ove godine Mladost gostuje on prica o Izraelcima i bas se vidjelo da je podcijenio Mladost od tad je krenulo nizbrdo a do tada igrali ste ko Brazil 2002 -ge

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 13 dec 2020, 11:38

Ne proziva niko Amara kako vodi ekipu. Svi znamo da smo karine, ali sam je doveo sve te igrace. Prodao sta se moglo, otjerao opet sta se moglo i evo gdje smo sad. Sta kad danas sutra ode Amar? Ostavit ce u amanet ove invalide sljedecem treneru kao onda Dini i Adzemu pa nek njima raja **** mater.
Ne mozes kralju sve sam nisi Slavko Petrovic.
Cuva Bog Zelju svog!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 13 dec 2020, 11:42

Ma ja ovoj grupi levata ne vjerujem ni da dobiju 4:0 pitare a onda pitari osvoje 1-2 boda u ostale dvije utakmice uz nase pobjede.
Nemamo mi igraca da potegne naprijed jako u kontinuitetu 2-3 utakmice. Jucer Veselinovic ima prostor ispred sebe 20-25 m, polukontra. Osvoji taj prostor, pruzi beku loptu ovaj odma vrati nazad golmanu -usere sve sto je debil veseli uradio.
Izvodimo korner zadnja minuta, ovi nervozni sudija ih opominje izvodjenje traje minutu i oni vrate loptu na centar i popije levat drugi zuti.
Sto je najgore taj levat je najvise ucestvovao u nasoj igri.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 13 dec 2020, 11:47

farrys je napisao/la:
13 dec 2020, 11:33
Bolje bi bilo da Amar proda sve igrace koji nesto vrijede, Ikic i Juricic konkretn, pa i Hajdara makar za 50k da uvalimo. Da probamo makar dobiti licencu za Premijer ligu. A omladince staviti umjesto njih.
Ako ima interesovanja i za jednog igrača mi to moramo iskoristiti i prodati ih. Priliva novca u klub nema, ovo je jedini način da nekako dodjemo do nekakvih para. Samim time ćemo i rasteretiti budžet i otvoriti vrata juniorima.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 13 dec 2020, 11:49

BarbareZeljin je napisao/la:
13 dec 2020, 11:21
Na Zelju bi smo trebali gledati kao ne roditelja. Jer svi smo mi nekako Zeljina djeca. A svakakve djece imas. Imas i one koje ne paze roditelje,koji ih zanemaruju,rade protiv njih,pa cakni one najgore stvari. A ima i onih koji su susta suprotnost tome koji pomazu,i brinu se o njima. Pruzaju svu ljubav i paznju.
U zivotu treba biti realan,a realnost je ta da zbog par ego manijaka,izgubili su se manijaci i postali cisti egoisti koji time ruse sve oko sebe. Prave klanove,prave vjestacke sukobe cije rezultate svi polako vidimo.
Muka je citati mnoge ljude sta pisu ovdije.
Medjusobna optuzivanja,upiranjan prstom,nazivanje svakavim imenima,jer virimo iz guzica ego manijaka.
Ponasamo se ko prirodni neprijatelji.
Trebamo sjesti i malo razmilsiti otvoriti karte. Vidjetinko gdje grijesi i opet ponavljam kako mogu mnogi biti ravnodusni.
Ako cemo biti posteni i realni. Ovo sto smo dosad napravili je super ,kakvu ekipu imamo. Sto je najveca tuga mogli smo biti prvi da nismo izgubili 11 idiotakih bodova protiv 3 ispodprosjecne ekipe. Ali realnost je ta da si ti isto tako jedna prosjecna ekipa. I sad kad neko tu Amara proziva ,onda mislim da je blago receno fudbalski glupan. I ja tog covjekq po tom pitanju maksimalno postujem i nedam na njega.
Ali mjesta za prozivke ima sa drugih strana.
Ne mozes majstore sam ,niti si sposoban dano svemu vodis racuna.
Ipak Zeljo nije samo tvoj nego od sviju nas.
Ako vec furamo to nikom te nedamo. Sto je meni i ok,ali hajmo onda to nikom te nedamo da zivimo i da svako da svoj doprinos. Neko kroz kupljenu kartu,a neko kroz vodjenje kluba. Ali ko zna. Ostavimo se ega. **** mu ego mater vise ba.
Pa treba priznati da se pogrijsilo,ali da smo svi tu za svoj klub. Mene ubi ova ravnodusnost i ubleharenje. A najvise od svega me ubi,cinjenica da nama ne trebaju pitari,pored vlastitih supaka. Ono sto je Zeljina najjaca snaga bilamono nikom te nedamo,onaj inat,sad je nasa najslabija karika.
Ja ne mogu dat milion . Da imam dao bih. Ali mogu dati 10KM,100 KM...
Dao bi srce za Zelju.
Jel treba da nam Zeljo "umre" da bi smo dosli pameti. **** te onda tad da pomazemo. Treba biti tu kad je najpotrebnije.
Nije vakat za ovo sto admir74 najavljuje,vakat je da se mi kolektivno probudini i stanemoniza svog kluba.
Svi sve hocete,hocete titule,grupne faze niko kurcem da mrdne. Ne kazem da cu ja ili neko ovdije donjeti to. Ali hocemo svi.
Sto mora doci investitor. Sta fali ako se proda pomocni teren,ako ce se razraditi dobar plan ulaganja u ekipu i klub.
Ja sam licno misljenja da dodju kvalitetni ljudi u upravu i da se napravi plan. Da se proda taj pomocnia se ulozi 5 do 10 miliona u ekipu. Da se napravi pokusaj ulaska u grupne faze,da se zarade pare od Europe( sad ne znam kako ce biti placeno to novo takmicenje).Da se napravi ta akademija kao dugorocni plan.
Jer to je jedini nacin,ako se ne prodas nekom,ili ti neko ne bude finansijer( drzava i neki ludi navijac sa vlastitom firmom). Sto evo ocito da se kod nas ne moze desiti. Jer ne vidim da ce nekad kanton dat Zelji 10 milionama ne vidim ni da se nasi "jaki" navijaci bas otimaju da uloze u ekipu.
Ja ne razumijem kako smo postali ovako ravnodusni,ali kad uporedim ovo sad i ono od prije,kad pogledamo stadione,kad pogledam ljubav prema klubu.
Samo jedno znam,mi smo u vecem kurcu i besparici bili 96,97,imali drzavu protiv sebe. Jer sve relevantno i mocno je tada podrzavalo Sarajevo. Ali smo imali jedni druge,i pomeli ih da smo u narednih 15 godina osvojili 6 titula prvaka a oni 2.
A sada samo vjesto koriste nasu neslogu i medjusobna prepucavanja. Jer evo imaju duplo jacu ekipu od nas. A prvi su jer im mi to dozvoljavamo nasim idiotskim potezima i sranjima u koja smo se uvalili.
Neko ce raci da imaju bogatog vlasnika. Tacno je. Ali ako oni ne pocnu raditi ono sto rade Zvezda i Dinamo,a to su grupne faze. Brzo ce to splasnuti. Jer nema ekonomske racunice sto bi rekla Grospicka.
I **** njih.
Nego sta cemo mi sami sa sobom. To je veliko pitanje.
Vakat je za zajenistvo, a ne za idiotluke.
Ako vam ovo sa Ivicom Osimom od strane saveza,nije dokaz koliko smo postali za **** u ocima drugih,jer smo slabi,onda ne znam sta jos treba da nam se desi.
Gubimo identitet. Bili smo lokomotiva radne klase .A sad smo sinonim za lakocu i gubitnistvo.
Jel vakat dobi moji manijaci gdje god da ste.
Moj barba milion posto si upravu ali pogledaj kakvi smo mi smecari od ljudi :roll: dvije sedmice nakon pobjede protiv Svinjskog gdje je taj Amar bio bog( jer sa limitiranom ekipom ganja nikad jace Sarajevo dodjemo do smetljara koji veze nema) I koji zeli da opljacka klub ,kolika mu je plata itd :facepalm: cak se priziiva Mulalic . Godinu dana je Isla prica da Djubur hoce da opljacka klub a do zadnje sekunde svog zivota je bio uz Zelju. Mi smo bruka I sramota od ljudi generalno I mene cudi Kako uopste imamo ljudi koji zele bilo sta da pokusajju.Prosle godine smo igrali najljepsi fudbal (tom svemirksom Sarajevu smo 8 komada zabili u dvije tekme)

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 13 dec 2020, 11:57

Možemo mi pisati kilometarske postove pune emocija od istine se ne može pobjeći. A istina je ta da u klubu nema pet ljudi da se bavi njim. Kakvi planovi, kakva ujedinjenja, daj da u narednih pet godina preživimo bez ispadanja u prvu ligu federacije i da se u tom periodu konsolidujemo. Za mene bi to bio veliki uspjeh.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 dec 2020, 12:00

Krupa nas 2 put dobila, pa ne vjerujem matere mi. Ekipa koja je 30 golova primila ove sezone je od nas primila 1 gol u 2 meča. Evo ibretom se ibretim. I s ovakvim igračima kakve mi imamo moraš dobit Krupu lagano.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 dec 2020, 12:03

Na kvalitet ni Amar ni niko nek mi se ne izvlaci za poraze od Krupe i Mladosti. Nemamo mi perfektan tim i svi smo mi toga svjesni, ali imamo tim koji mora pobijediti Mladost i Krupu makar sa jednim golom razlike. Sto nismo nek odgovara neko zaduzen za to. Izvlaciti se na financije i teske uvjete u tim utakmicama nema smisla i laze svako ko kaze da je to razlog. Najgore je kad covjek nema nikakav osjecaj krivice, kad konta "bilo proslo, idemo dalje" sta god se desilo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 dec 2020, 12:05

Odgovorno tvrdim da bi imali više koristi na krilima da igraju Kulašin i Gasal nego Veseli, Mujezinović, Subašić i Asim. A posebna je priča da smo s ovom četvoricom majstora na krilnim pozicijama ušli u sezonu u kojoj nam je stogodišnjica. Baš dobra zajebancija.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 13 dec 2020, 12:07

Ovo nije obiicna sezona za nas.Ovo je sezona u kojoj slavimo 100 godina postojanja.Svi smo ocekivali titulu a ne ovu bruku.Cestitati igracima jucer na odigranoj utakmici i odigranoj poluusezoni je šprdnja sa navijacima i šprdnja sa klubom.Svi koji se šprdaju sa klubom i navijacima treba da se nose u 3pm i što dalje od Grbavice.

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 13 dec 2020, 12:17

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 13 dec 2020, 12:25

Znači pobriso sam sve sportske aplikacije, neću više da čujem ni o kakvoj tekmi a kamoli da pogledam do starta drugog dijela.
Tek taj dan kad bude tekma ću da vidim informacije šta je bilo na skupštini, ko je potpiso ko je raskino..yebali su mi nanu naninu od prve utakmice sa MDK. Znaci konstantno mi guze normalan zivot.
Yebem li vam nimet sto jedete pic.ke salabajzerske.

Lijep pozdrav raja volim vas
Željezničar za život cijeli!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 13 dec 2020, 12:28

WOLF20 je napisao/la:
12 dec 2020, 23:04
1921boy je napisao/la:
12 dec 2020, 23:00
Kako se prica sa jedne strane ce bit Vukotic i Gredic koji ce iznijeti zajednicki plan poslovanja i funkcionisanja kluba a sa druge strane će i Džindo iznijeti svoje misljenje i plan funkcionisanja
Zna li se kad bi to moglo biti?
Vjerovatno na skupstini osim ako se ne sazove prijevremeno nego sto je planirano
mosa lošmi stićko tit-ula!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 13 dec 2020, 12:32

1921ba je napisao/la:
13 dec 2020, 12:17
Bravo momčine!!! Vi ste Željezničar

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 13 dec 2020, 12:44

i ako vise neko spomene avatar revolucije zblizavanje u teskim trenutcima za klub sve sa ocuvanjem ubleha takvu osobu treba sutati nogama jer takvo poltronstvo je i dovelo do ovoga jer svi glade damu ovima u klubu niko na stadionu nema damu da kaze majmuni griješite

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 13 dec 2020, 12:47

Haj sve mi je jasno, ali otkud toliko forsiranje priče da su toliki dugovi, da se neće dobiti licenca, da eto otići će se u prvu ligu FBiH stvarno ne kontam, ne vidim potrebu za takvim konstrukcijama koje nemaju ni 1% istine i logike :roll:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 13 dec 2020, 12:52

Azpi je napisao/la:
13 dec 2020, 12:47
Haj sve mi je jasno, ali otkud toliko forsiranje priče da su toliki dugovi, da se neće dobiti licenca, da eto otići će se u prvu ligu FBiH stvarno ne kontam, ne vidim potrebu za takvim konstrukcijama koje nemaju ni 1% istine i logike :roll:
Licenca je itekako upitna.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 13 dec 2020, 13:00

Sve veci cirkus a sve manje smijesno.
Hvala velikim strucnjacima :salut:
Upitno je nama mnogo toga valjda su ova dvojica dokazala ko bolje vodi klub :oops:
Nemojte nas vise vi vaditi :pray:
Cuva Bog Zelju svog!

Zaxon
Kontakt:

Post Postao/la Zaxon » 13 dec 2020, 13:10

Klub nam je očito u **** do guše. Sve me ovo podsjeća na mamuzanje polumrtvog konja, a to ne ide. Ako se ne može dovesti jak sponzor, pronaći lova na neki drugi način, jedino preostaje da se rasprodaju svi igrači koji ne pristanu na drastično smanjenje plata, i nek nam igraju djeca pa kako god se završilo. Ovako sigurno ne ide nigdje osim u propast. Meni a i dosta ljudi ne znači apsolutno ništa bio drugi ili osmi. I žestoko me počelo nervirati ovo Amarovo opravdavanje svih ponižavanje kojim je izložio klub, navijače a bogami i sebe. NEMA opravdanja za gubljenje 2 puta od Krupe. Krivi ste svi. Sram vas sve bilo od predsjednika Uprave kluba do čistačice i oružara. Da imate imalo obraza već danas bi se pokupili iz kluba, dali ostavke, izvinuli se svim ljudima kojim je Željo na srcu i otišli sebi tražiti selameta negdje drugo.
Samo Željo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Kajkutenjoyer i 66 gostiju.