31 utakmica u 2020oj
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Meni dodje da izadjem s foruma kad ovako nesto procitam. Prvi nakon vise od cetvrtine takmicenja i on se nafurava na 4. mjesto! Samo je sreca sto ovo ne moze procitat nikood igraca. Ti majstore nisi navijac nego neutralni analiticar!!
A ti druze otkako si se pojavio raspires neku agresivu i negativu. Ako ne mozes svariti da postoji i tudje misljenje, razmisljanje, onda odes sa foruma i mirna Bosna. Zato i jeste forum, da diskutujemo, mastamo se, zezamo se i glumimo strucnjake, j3bemu vraga.
Forum je tu da mastamo, kazes. Naravno. I navijaci mastaju o 4. mjestu a klub im nakon 10 kola prvi. E svaka cast! Ja se zbog doze agresive koje fakat bude nekad kod mene izvinjavam svima, ali zbog svog misljenja se ne izvinjavam. Ja sam se prijavio na forum da napisem da ne treba kupovat stopera jer je Gabia bolji od svakog kojeg smo mogli tada kupit. Neki tek sad nadolaze na to.Beduin je napisao/la: ↑13 dec 2020, 10:33A ti druze otkako si se pojavio raspires neku agresivu i negativu. Ako ne mozes svariti da postoji i tudje misljenje, razmisljanje, onda odes sa foruma i mirna Bosna. Zato i jeste forum, da diskutujemo, mastamo se, zezamo se i glumimo strucnjake, j3bemu vraga.
Opusti se malo, uzivaj u pobjedama naseg kluba, hvali dobro i kudi lose.
Gdje si bio svih ovih godina,kad smo gubili,igrali razno razni uhljebi. Gdje si tad bio navijacu prve klase Millana?
Sta gdje sam bio? Nisam imo pojma da forum postoji. Za Milan navijam od '96. i nisam nimalo manji navijac od tebe samo zato sto nisam bio na forumu. Ja sam Milana gledo isto i kad je gubio svaku a i sada. Samo sam bolji navijac od tebe jer ja navijam za scudetto a ti za 4. mjesto. Zgadio si mi i navijanje i forum.ronaldo99 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 11:36Gdje si bio svih ovih godina,kad smo gubili,igrali razno razni uhljebi. Gdje si tad bio navijacu prve klase Millana?
Ti ces mi reci kakav sam ja navijac,hajd odjavi se sa ovog foruma kako si se i prijavio.
Sve osim top4 je premija
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 8 gostiju.