Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Realno, mislim da smo uz Bayern najozbiljniji u Evropi. I dalje...

tz tz tz tz tz tz
Nadam se da ćemo izbjeći RB, Barcu ili Atletico. Ostalo bi sve trebali bez problema dobiti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ox na treningu , ziv je
Jos Alisson da bude spreman i to je
Mini povrede Tsmikasa i Jote , Milner i Shaq bi trebali u pogonu biti naredne sedmice.
Mini povrede Tsmikasa i Jote , Milner i Shaq bi trebali u pogonu biti naredne sedmice.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Jota out.
Sigurno propusta Fulham, a nadati se da nije nesta ozbiljnije.
Sigurno propusta Fulham, a nadati se da nije nesta ozbiljnije.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Pominju koljeno i ako je povreda te vrste on je out 3+ mjeseci
Koji qrc se desava s ovim povredama
Koji qrc se desava s ovim povredama
Ma jeboga dan više i sve. I to u nebitnoj utakmici, užaš.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma nije tako ozbiljno.
Elliott ponovo strijelac danas.
Vec 3 gola i 4 asistencije.
Elliott ponovo strijelac danas.
Vec 3 gola i 4 asistencije.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Jota dva mjeseca.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ma niko nije trenirao 3 mjeseca, onda ih vratilo u neke treninge 20 dana i nabili tempo svaka 3 dana utakmice. Iskreno sam mišljnja da je i malo povreda.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Pa vi dovodite fizioterapeute iz Arsenala 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Ali na golu, Ox na klupi koja dugo vremena lošije nije izgledala
- BeyKopites
- Kontakt:
Kakav flop, je li moguće da lik ne može 5 utakmica povezati zdrav. Obzirom kako igra i nije neka šteta, al' ono skupo je plaćen a nije opravdao ni 10%.Naby Keita has another fitness issue. #awlfc
@dmlynch
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Kakva glupost izvesti protiv Mitlanda bilo koga od prvotimaca, Jota je odigrao skoro 90 minuta u potpuno nebitnoj utakmici i sad placamo cijenu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nadam se da ce Cembrlejn povratiti staru formu.
Moze danas odigrati pola sata
Moze danas odigrati pola sata
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Wajnaldum los. Nigdje ga nema jos sad zamalo da penal nismo zbog njega
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Jesmo loši, **** Fulham nas muči. Čak ih i Arsenal dobio...
Evo ga. fuj.
Evo ga. fuj.
kuknjava
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
10 uzasnih igraca u crvenom dresu
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, OTNYS_YNWA i 8 gostiju.