English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: English Premier League
najbolje nek sudija uzme loptu i ubaci mrežu da ne gledamo bezveze
Samo Sloboda | COYG
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a kamara glupan da nije ledja okrenuo i da ga je pogodila u ruku ne bi svirao penal
Mohamed Salah has scored 5/5 of his penalties in the Premier League this season.
Penhamed Salah
Penhamed Salah
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
3 i 5 nije isto
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Odoše 2 boda.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Chapman1886
- Kontakt:
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Šlager večeri uzima Arsenal. U boljoj su formi, a i Pepe se vraća. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
S kakvom mi odbranom igramo i držimo drugu poziciju pa to je haos. Liga u kanalu.
Ako se ne odbrani titula, gledat ce se na ovo kao mjesto gdje se izgubila.
Sad u London da uzivamo u derbiju zacelja.
Sad u London da uzivamo u derbiju zacelja.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ovako neznanje sam očekivo od quarteraPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 19:26Šlager večeri uzima Arsenal. U boljoj su formi, a i Pepe se vraća.![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ovo kolo totalno nezanimljivo do sad.
Očekujem rapsodiju Arsenala večeras i da nogometni sladokusci dođu na svoje konačno.
Očekujem rapsodiju Arsenala večeras i da nogometni sladokusci dođu na svoje konačno.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Gledao sam Totenhem danas i mogu reci samo da koliko god dobru odbranu imao i branio se sa igracima tipa Aurier koji onako amaterski poklanjaju citavu utakmicu prekrsaje i poklanjaju lopte tesko ce im biti ma koliko konkurencija prosipala bodove. Kada sam vidio koliko samo Crystal Palace dobija jefitinih i glupih faulova i kornera a obzirom koliko su tu jaki znao sam da ce ga kad tad zabiti.
E jesi nam sukno hahahahhaha
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Znaš šta je ironično, kad je Tottenham dobio United 6:1 ja stavio video: Let's talk about six i na kraju Villa nas ubije. Sad opet ista priča

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gledo si ti k.urac mojjapa je napisao/la: ↑13 dec 2020, 19:28Gledao sam Totenhem danas i mogu reci samo da koliko god dobru odbranu imao i branio se sa igracima tipa Aurier koji onako amaterski poklanjaju citavu utakmicu prekrsaje i poklanjaju lopte tesko ce im biti ma koliko konkurencija prosipala bodove. Kada sam vidio koliko samo Crystal Palace dobija jefitinih i glupih faulova i kornera a obzirom koliko su tu jaki znao sam da ce ga kad tad zabiti.