Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Onaj sprda Zrinjski, ljudi 6 titula prvaka BiH imaju 

Sadakasi jbga, nedo Bog da smo igrali sa Velezom bilo bi 5+
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- RajaBa1983
- Kontakt:
a velez koliko ima ??Convicts1988 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 19:27Onaj sprda Zrinjski, ljudi 6 titula prvaka BiH imaju![]()
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Nula, i to je u redu.RajaBa1983 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 19:30a velez koliko ima ??Convicts1988 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 19:27Onaj sprda Zrinjski, ljudi 6 titula prvaka BiH imaju![]()
To je sreća u nesrećimario11111 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 19:25Jel postoji trenutak kad Sarajevo za vas nema sreće kroz sezonu?
Ljudi doslovno kontroliraju i gaze sve redom, šta vam je![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Hajmoooooooo Rođeniiiiiii!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam ti sekunde vjerovao, svaka čast

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
**** ti sunce pobjede 2 najgore ekipe u 2 zadnja kola digne se u nebesa i ono nekome govori kako imamo srecw bzs 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mladen Žižović
...dok se zaukćem...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja ne znam ko ovom Tušnju daje dozvolu. Kad god sam gled'o utakmicu ili snimak tam vazda krompirište. Ako mogu gradovi siromašniji od Tuzle može vala i Tuzla. 

Jel ima Ibanez 25 K platu? Malo citam ove vase po netu,jedan napisa 15 drugi ga ispravi kao 25

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Liga iz godine u godinu stagnira, i evo kad vidim da moj Velež sa većinom igrača iz druge federalne zauzima 4 mjesto sve mi je jasno.Divevi ovde odskaču a u HNL-u bi se borili za opstanak, iako žutalj gubi opasne pare na godišnjem nivou.
Zadnja izmjena: mujoisuljo, dana/u 13 dec 2020, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
To nitko ne zna. Koliko god da ima previse je
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
mario11111 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 19:25Jel postoji trenutak kad Sarajevo za vas nema sreće kroz sezonu?
Ljudi doslovno kontroliraju i gaze sve redom, šta vam je![]()
Da ne spominjemo da smo odigrali i najvise utakmica
Regularno.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zeljkovic, Radovac, Andjusic nisu dana u Federalnoj igralimujoisuljo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 20:13Liga iz godine u godinu stagnira, i evo kad vidim da moj Velež sa većinom igrača iz druge federalne zauzima 4 mjesto sve mi je jasno.Divevi ovde odskaču a u HNL-u bi se borili za opstanak, iako žutalj gubi opasne pare na godišnjem nivou.
Dobro ste se pojacali
I neka ste, bilo je nuzno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Odlicno pracenje lige, Zeljkovic i Radovac dana nisuu federalnoj igraliDenchi je napisao/la: ↑13 dec 2020, 20:30Zeljkovic, Radovac, Andjusic nisu dana u Federalnoj igralimujoisuljo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 20:13Liga iz godine u godinu stagnira, i evo kad vidim da moj Velež sa većinom igrača iz druge federalne zauzima 4 mjesto sve mi je jasno.Divevi ovde odskaču a u HNL-u bi se borili za opstanak, iako žutalj gubi opasne pare na godišnjem nivou.
Dobro ste se pojacali

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Zeljkovic je dosao kod nas u federalnoj kao U21 iz Igmana, i dobio priliku bas iz tog razloga jer u 1FBiH ligi moraju igrati 3 U21 igrača.Jedino je Radovac došao kao gotov igrač i trenutno je i najbolji tj najkonstantniji.Anđušić mi za sada nešto ne odskače od Cvijanovića i Brandao-a koji su isto došli iz te federalke.Denchi je napisao/la: ↑13 dec 2020, 20:30Zeljkovic, Radovac, Andjusic nisu dana u Federalnoj igralimujoisuljo je napisao/la: ↑13 dec 2020, 20:13Liga iz godine u godinu stagnira, i evo kad vidim da moj Velež sa većinom igrača iz druge federalne zauzima 4 mjesto sve mi je jasno.Divevi ovde odskaču a u HNL-u bi se borili za opstanak, iako žutalj gubi opasne pare na godišnjem nivou.
Dobro ste se pojacali
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.