RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Bogdanović, Zvonić, Zeljković, Cosic, Dario, Prses, Radovac, Vehabovic, Cvijanovic, Brandao, Mulic
Ti si naša ljubav jedina!
Očekivan sastav.fudbalfudbal je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:49Bogdanović, Zvonić, Zeljković, Cosic, Dario, Prses, Radovac, Vehabovic, Cvijanovic, Brandao, Mulic
Nadam se da su igrači svjesni važnosti današnje pobjede.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
mozak je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:57Očekivan sastav.fudbalfudbal je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:49Bogdanović, Zvonić, Zeljković, Cosic, Dario, Prses, Radovac, Vehabovic, Cvijanovic, Brandao, Mulic
Nadam se da su igrači svjesni važnosti današnje pobjede.
Presingom bi im kicmu slomili a to je vezni red, plus ne praviti glupe faulove blizu gola.
- OldFashioned
- Kontakt:
Cvija 1-0 
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
RASanticeva
- Kontakt:
Znači naša najbolja izvedba polusezone
Od prve do zadnje minute jasna dominacija naših momaka koji su odigrali sjajan susret od prvog do zadnjeg čovjeka na terenu. Jedini koji mi je bio ispod svake kritike i tako već igra neko vrijeme je Brandao koji sa svojom glavom treba da raščisti jer očito nešto nije u liver. Od one cijele situacije sa produzetkom ugovora on igra kao iskljucen u glavi i stvarno mi je zao da od igraca kakav on moze biti i bio je dode na to da kroz neke sebicne fore pokusava doci do gola, ali eto - ima sada 2 mjeseca da se sabere sa sobom u glavi i akobogda okrene novu stranicu.
Cvija i Radovac danas na razini zadatka. Cvija daje dva gola koji su samo tako dosli da se utakmica jako brzo prelomi. Gdje bi neki igraci stali i pustili situaciju da propadne, Cvija je to jako lijepo spremio iza Bukvica i realno danas zasluzio epitet igraca. Drago mi je i radi Andusica koji ce se pokazati kao samo takvo pojacanje kad dode na svoj maksimum i realno bi njega gledao na proljece kao startera, a Guza na klupu jer ocito da sa nekim igracima taj pristup pali i nadam se da ce i sa njim.
Mladost realno ostaje u ligi jer je ova garnitura na dnu ocajna (time mislim na Radnik, Krupu i Olimpik) ali danas apsolutno ocajni. Ocekivao sam dosta vise, ali da ne opucas na gol niti jednom u toku 45 minuta je stvarno razlog za brigu. Zao bi mi bilo da izlete jer msm da su kao ekipa solidni uz Hirosa i jos par igraca, ali sa upitnim trenerskim imenima ih nema nigdje. Jos samo da se poklopi Siroki i komsije i imamo realnu sansu da docekamo nas san o Europi
Od prve do zadnje minute jasna dominacija naših momaka koji su odigrali sjajan susret od prvog do zadnjeg čovjeka na terenu. Jedini koji mi je bio ispod svake kritike i tako već igra neko vrijeme je Brandao koji sa svojom glavom treba da raščisti jer očito nešto nije u liver. Od one cijele situacije sa produzetkom ugovora on igra kao iskljucen u glavi i stvarno mi je zao da od igraca kakav on moze biti i bio je dode na to da kroz neke sebicne fore pokusava doci do gola, ali eto - ima sada 2 mjeseca da se sabere sa sobom u glavi i akobogda okrene novu stranicu.
Cvija i Radovac danas na razini zadatka. Cvija daje dva gola koji su samo tako dosli da se utakmica jako brzo prelomi. Gdje bi neki igraci stali i pustili situaciju da propadne, Cvija je to jako lijepo spremio iza Bukvica i realno danas zasluzio epitet igraca. Drago mi je i radi Andusica koji ce se pokazati kao samo takvo pojacanje kad dode na svoj maksimum i realno bi njega gledao na proljece kao startera, a Guza na klupu jer ocito da sa nekim igracima taj pristup pali i nadam se da ce i sa njim.
Mladost realno ostaje u ligi jer je ova garnitura na dnu ocajna (time mislim na Radnik, Krupu i Olimpik) ali danas apsolutno ocajni. Ocekivao sam dosta vise, ali da ne opucas na gol niti jednom u toku 45 minuta je stvarno razlog za brigu. Zao bi mi bilo da izlete jer msm da su kao ekipa solidni uz Hirosa i jos par igraca, ali sa upitnim trenerskim imenima ih nema nigdje. Jos samo da se poklopi Siroki i komsije i imamo realnu sansu da docekamo nas san o Europi
Mostar u srcu, Velež do groba
Nek se pika izbori savezu da se prekine prvenstvo
Svaka čast rođeni, cijelu tekmu presing, svaka čast igračima i dudiću.
Kakva polusezona, kakva završnica iste, bravo momci bravo Feđa 
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Danas je vjerovatno bila najbolja utakmica ove polusezone. Svi su bili za 10. Osim Brandaa. Ove sezone ga nikao nije htjelo. Evo sad će imati 3 mjeseca da se pripremi pa neka bude opet onaj Brandao iz prošle sezone. Svidjela mi se relacija Sijamije tokom 4 gola. Ne znam da li je bio u ofsajdu, ali sam siguran da bi mnogi njegovih godina dodirnuli loptu i zabili. A on gospodski samo raširi ruke.
Sve u svemu odlična polusezona za nas . Iksem na Pecari smo treći, mada mi nebi smetalo ni da budemo 4 iza Širokog, a mi ispred komšija (susjeda). Mada ljepše izgleda 3-ća pozicija.
Sad na zimu se pojačat s kvalitetnim pojačanjima na mjestima gdje smo hendikepirani. Najviše mislim na poziciju napadača, u slučaju ne daj bože povrijede Fejsala. I onda napast Želju za drugo mjesto ili probati učvrstiti ove pozicije koje vode u Evropu.
AGRESIVNO U FEBRUARU ROĐENI.
Sve u svemu odlična polusezona za nas . Iksem na Pecari smo treći, mada mi nebi smetalo ni da budemo 4 iza Širokog, a mi ispred komšija (susjeda). Mada ljepše izgleda 3-ća pozicija.
Sad na zimu se pojačat s kvalitetnim pojačanjima na mjestima gdje smo hendikepirani. Najviše mislim na poziciju napadača, u slučaju ne daj bože povrijede Fejsala. I onda napast Želju za drugo mjesto ili probati učvrstiti ove pozicije koje vode u Evropu.
AGRESIVNO U FEBRUARU ROĐENI.
Gledajući snimak čini mi se da nije Sijamija bio u ofsajdu već je vidio da lopta ide u gol i ispoštovao suigrača.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑13 dec 2020, 17:48Danas je vjerovatno bila najbolja utakmica ove polusezone. Svi su bili za 10. Osim Brandaa. Ove sezone ga nikao nije htjelo. Evo sad će imati 3 mjeseca da se pripremi pa neka bude opet onaj Brandao iz prošle sezone. Svidjela mi se relacija Sijamije tokom 4 gola. Ne znam da li je bio u ofsajdu, ali sam siguran da bi mnogi njegovih godina dodirnuli loptu i zabili. A on gospodski samo raširi ruke.
AGRESIVNO U FEBRUARU ROĐENI.![]()
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ne treba kritikovati Brandaa, odradio je ogroman posao nazad. Izgori u želji za golom, biti će to okej. Kad se njegovi golovi dodaju na ovo, u pravoj smo borbi za Evropu.
Kritike samo za Čivića i izgled, u jednom momentu sam mislio da ima 10 kg vise.
Kritike samo za Čivića i izgled, u jednom momentu sam mislio da ima 10 kg vise.
Prava šteta što počinje pauza.
Bili smo u naletu.
Upravo, odriješit kesu, dovest kvalitetnog stopera i napadača, možda se sve uloženo brzo vrati.
Za ostale neka ostanemo nebitni, bit će lakse.
Feđa je na pocetku rekao da cemo se i mi nesto pitat, i bio je u pravu.
Bravo Feđa, bravo Rođeni!
Bili smo u naletu.
Upravo, odriješit kesu, dovest kvalitetnog stopera i napadača, možda se sve uloženo brzo vrati.
Za ostale neka ostanemo nebitni, bit će lakse.
Feđa je na pocetku rekao da cemo se i mi nesto pitat, i bio je u pravu.
Bravo Feđa, bravo Rođeni!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Uz 2-3 dobra pojacanja, Evropa je realna ove sezone.. sad, hoce li uprava uspjeti dovesti igrace koji prave razliku, nisam siguran, jer to i kosta..
- OldFashioned
- Kontakt:
Tačno.
Pitanje je koliko se želi uložiti u igrače koji bi zaista činili razliku na terenu ako su radovi na stadionu još uvijek prioritet.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Mislim da nije toliki problem ni platiti neke igrače za polusezonu koliko bi možda problem bio u svlačionici.Dino Hasanović ima platu 3-4 milje a bori se kao lav i jedan je od najvažnijih igrača, a ti dovedeš nekoga ko traži 15-20 hiljada a tu je negdje u kvaliteti.Što feđa kaže dovesti 2 igrača koji su konkurentni za 11 ali ne davati nikakve velike pare, pa šta bude.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Bezveze brandaa kritikujete on je siguran prvotimac , nece ga gol pa nece zato ce da proradi na proljeće .
MUSVDG
-
mujoisuljo
- Kontakt:
On je bio naumio da ide i vjerovatno ga je sjebao onaj prinudni potpis ugovora.Njegov problem je u glavi, mislim da je izgubio motiv da igra ovu ligu.
AKo ovo nije podstrek upravi da odrijesi kesu malo vise i dovede bas ono 2 extra pojacanja koja bi radili prevagu i dovukli evropu u Mostar, pa bi se ulozeno brzo vratilo.
znaci jedan bas dobar napadac, i jedan bas dobar stoper i to je to.
znaci jedan bas dobar napadac, i jedan bas dobar stoper i to je to.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Ko je iole malo "bolji" i igra negdje vani, neće ispod 20 milja u ovu žabokrečinu od lige da dođe.Taj isti bi možda igrao za duplo manje u nekoj jačoj ligi tipa HNL i slično.Ovde nemaš koga jer su svi većinom pod ugovorom jbg.
-
Mostarac45
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.