A to ko bitno sad kad se ne boris vise za titulu? Stanic i da dodje otice najvise za pola godine. Bukvalno mislim da cemo na pola polusezone puci zbog nezadovoljstva i da ce morati doci promjena vecih. Zato kazem beze se odgadja ono sto ce se morati desiti zbog situacije, nezadovoljstva i tenzija.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Cega ba Stanic, ne padajte na te provale.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Mi ćemo ne desi li se nešto na ovoj pauzi pozitivno po nas, ostati bez Evrope, ruku bih stavio na panj, e onda bi tek prava dubioza nastupila.LjoZee je napisao/la: ↑13 dec 2020, 20:58A to ko bitno sad kad se ne boris vise za titulu? Stanic i da dodje otice najvise za pola godine. Bukvalno mislim da cemo na pola polusezone puci zbog nezadovoljstva i da ce morati doci promjena vecih. Zato kazem beze se odgadja ono sto ce se morati desiti zbog situacije, nezadovoljstva i tenzija.
Pa nije nemoguce. Ne mozes ti bas dobro ocekivati u situaciji sa puno tenzija, nezadovoljstva. Tad bas sve krene nizbrdo da situacija bude jos gora. I u zivotu i u fudbalu se to dokazalo 100x.
Europa je za nas ove sezone kao grupna faza lige prvaka. Mislim da je nedostižna. Borba je za PL licencu, kakva crna Europa. A nisam siguran ni da je na terenu uopšte možemo i izboriti. Šestoplasirana ekipa na tabeli nam je na 4 boda. Za 3 mjesta se uz nas bore Zrinjski, Borac, Velež, Široki. Svi su finansijski solidni, neki jaki i u savezu, i po meni Zrinjski i Borac sigurni, a mi u borbu sa Širokim i Veležom. NAravno sve pod uslovom da neka od prve tri ekipe kup osvoji. Na mapi nas nema, čak i sa promjenama na zimu.
Vidjet cemo sve u februaru pred pocetak. Otprilike tad ce biti jasnije sve, bodovno je itekako moguce da zglajznemo dolje. Da smo bar jucer uzeli da imamo 39 bodova pa da imas komotniju prednost i manji pritisak. Nek prodaju koga mogu prodati sad na zimu jer ne ganjamo vise titulu. Moze i Ikic ici slobodno.
- PointBlank
- Kontakt:
Nakon sumiranja polusezone, ja sve nešto mislim, a možda sam debelo u krivu, da je na terenu bila jedna svojevrsna "sabotaža" od strane igrača, ili kompletnog tima (i stručni štab, i igrači).
Nemoguće je za shvatiti da smo na Grbavici uvijek prosipali bodove, na 9 utakmica stizali rezultat, a na strani bili bolji u većini slučajeva.
Isto kao da je bio fazon: nećemo, al ćemo vam pokazat kako izgleda kad hocemo, pa kad primimo, vratit cemo se, al necemo gristi jer nismo placeni. Na grbavici cemo se sramotiti jer nas ne placate, a u gostima pokazat kako se igra, al tek toliko da se bas ne brukamo, nego da ispadne hinjski.
Ne znam, pojede me ovo razmisljanje..
Nemoguće je za shvatiti da smo na Grbavici uvijek prosipali bodove, na 9 utakmica stizali rezultat, a na strani bili bolji u većini slučajeva.
Isto kao da je bio fazon: nećemo, al ćemo vam pokazat kako izgleda kad hocemo, pa kad primimo, vratit cemo se, al necemo gristi jer nismo placeni. Na grbavici cemo se sramotiti jer nas ne placate, a u gostima pokazat kako se igra, al tek toliko da se bas ne brukamo, nego da ispadne hinjski.
Ma igrali smo mi prosle sezone ovako primis gol pa okreci. Nije to sad cudo sto smo stizali rezultat. Vidjelo bi se na igracima da su cudni da je namjerna neka sabotaza u pitanju. Ja sam pisao da samo protiv Mladosti mi je ekipa nakon svih pripremnih koje sam gledao ovo ljeto i prvih 4 kola izgledala cudo, drugacije. Toga se sjecam da sam bas pisao. Sve ovo ostalo je bilo vecinom ko prosle sezone. Imali smo mi i prosle polusezone 2 poraza na Grbavici u prvoj polusezoni, sad 3.PointBlank je napisao/la: ↑13 dec 2020, 21:35Nakon sumiranja polusezone, ja sve nešto mislim, a možda sam debelo u krivu, da je na terenu bila jedna svojevrsna "sabotaža" od strane igrača, ili kompletnog tima (i stručni štab, i igrači).
ima li kakvog habera sa grbavice ima li živih osoba il smo svi u stealth modu ne bi li se kako bruka zaboravila pa da udare na zbližavanje i teske momente i tu patetiku
- MocMahale444
Ama niko ni jedne o kršu od rezultata.
Boli ih taki.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Polovina januara prozivka, skupština krajem, do tada nam ostaje ovako da razglabamo uprazno.
Zasto nije, valjda ce uzet pare i odjahat.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- plavousrcu
- Kontakt:
A vrli direktor koji nema nikakvih ovlasti je svojom samovoljom razjebao ekipu prije utakmice sa Sirokim. Nema ovlasti ali moze on uplatiti kome koliko hoce

Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 13 dec 2020, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ali koliko brat moj Dejo voli Zelju
nasekiran ,citav dan na forumu da vidi ima li ista pozitivno? Ti si bruda Zeljeznicar ali bas

Pa cestitano je jucer igracima. Valjda su ih vodili negdje da proslave to sto im se cestita.MocMahale444 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 21:51Ama niko ni jedne o kršu od rezultata.
Boli ih taki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.