AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Odmah Leao u nastavku, Ante lijevo, Hauge umjesto Castilleja, pa šta bude. Parma se raspada u odbrani, Var i okvir gola ih bukvalno spašiše najmanje 3 gola zaostatka.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- ArtVandelay
- Kontakt:
U drugom poluvremenu ubaciti Haugeta i Leaoa i završiti ovo. Parma ni iz čega vodi niti su šta stvorili.
Brane se k'o staljingrad ovi parmezani.
Brane se k'o staljingrad ovi parmezani.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- OldFashioned
- Kontakt:
Biće da je suđeno da ovdje kiksamo. Nadam se samo barem bodu kako je krenulo.
2 yebene prečke i stativa, poništen gol za nekoliko cm.... BLJAK !!!!!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nemamo ni seece, yebem ti nafaku treba je izdrkat.
Diaz i Hakan precke pa onda Hakan stativa iz slobodnjaka, uz ponisten gol radi dlake u ofsideu.
Vadit diaza ubaciti Leao, te vratiti Antu na stranu a mrkog u spic.
Diaz i Hakan precke pa onda Hakan stativa iz slobodnjaka, uz ponisten gol radi dlake u ofsideu.
Vadit diaza ubaciti Leao, te vratiti Antu na stranu a mrkog u spic.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
dobit ce ovo 3:1
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakvih nekoliko cm? Čisto sumnjam da je bilo i par milimetaraOldFashioned je napisao/la: ↑13 dec 2020, 21:41Biće da je suđeno da ovdje kiksamo. Nadam se samo barem bodu kako je krenulo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Cijela peta brate. Znaci 2-3 cmRomagnoli13 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 21:44Kakvih nekoliko cm? Čisto sumnjam da je bilo i par milimetaraOldFashioned je napisao/la: ↑13 dec 2020, 21:41Biće da je suđeno da ovdje kiksamo. Nadam se samo barem bodu kako je krenulo.
2 yebene prečke i stativa, poništen gol za nekoliko cm.... BLJAK !!!!!![]()
Bilo je pola stopala u ofsajdu, nije to ni malo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Postoje samo dva moguća scenarija u drugih 45 minuta. Prvi, Milan će ovo okrenuti sa lakoćom, drugi, Milan će promašiti još koji zicer, gađati stative a Parma će iz ničega dati drugo go.
Bilo je po onome pola stopala tako da se radi o par cm ipak.Romagnoli13 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 21:44Kakvih nekoliko cm? Čisto sumnjam da je bilo i par milimetaraOldFashioned je napisao/la: ↑13 dec 2020, 21:41Biće da je suđeno da ovdje kiksamo. Nadam se samo barem bodu kako je krenulo.
2 yebene prečke i stativa, poništen gol za nekoliko cm.... BLJAK !!!!!![]()
Kako god treba ovo okrenuti,ljudi jednom dosli do gola i vode
- OldFashioned
- Kontakt:
Nestvarno
Daj Bože da ovo nije jedna od onih utakmica, a čim se Gabbia povrijedio i dadoše gol ubrzo, nekako sve ide ka tome. Kamo sreće da se varam.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ovo mi se svidja kod Piolija,pogotovo u poslijednje vrijeme,izmjene se prave na vrijeme i prave igrace ubacuje.Mozda je i procitao nase postove na forumu 
Forza Milan!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bravo Pioli.
Samo da Theo sad ne fasuje crveni
Samo da Theo sad ne fasuje crveni
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dobar je Pioli od smaog početka svog mandata. A evo ne plaši se ubaciti u igru i djecu. Kalulua ne bi niti jedan drugi italijanski trener mu ne bi dao šansu prije Duartea. Bez obzira što je Brazilac prežaljen.
Sve potsjeca na onu tekmu gdje je Ibra fulio penal, te jos par zicera, na kraju u 90+ izjednacio. Smrdi na remi, no vidjecemo, dugo je jos do kraja. 3 stative i ponisten za dlaku offside, to vec smrdi na jednu od onih utakmica.... Trebas biti mentalni gigant da bi ovo preokrenuo.
Ovdje svi zaboravljaju da je Karamoh karao svoje - mrtvi zicer za 0-2, to bi vec bilo game over
Uh, kako bi nam Ibra tata dobro dosao sada, na misice u 2.pol...
Ovdje svi zaboravljaju da je Karamoh karao svoje - mrtvi zicer za 0-2, to bi vec bilo game over
Uh, kako bi nam Ibra tata dobro dosao sada, na misice u 2.pol...
Nema sta ono sto i govorimo Pioli i radi,volim to kod njrga sto odmah reaguje
Idemo ovo okrenuti
Idemo ovo okrenuti
- Fantasista
- Kontakt:
Njima je suđeno da večeras kiksaju, može i 10 Ibri ući džaba je.
HAHAHAHAAH , a idi u pm više.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Hahahaha a mrš više ba
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa jel moguce ovo vise
Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 2 gosta.