Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Samo zovi Pochetina I daj mu papirić da napise koliko će para, yebem ti usranu upravu kad ovog dovedose, sta nam uradiše ove zadnje dvije godine ovi **** od trenera
Pola igrača kvalitetnijih od prve postave ne igra, pola sto igra ne znaju što igraju, pola ih i kad igraju neće da igraju
Dosta je bilo, manje bi Norwich sranja trpio da se ovako neko Pisa po klubu
Pola igrača kvalitetnijih od prve postave ne igra, pola sto igra ne znaju što igraju, pola ih i kad igraju neće da igraju
Dosta je bilo, manje bi Norwich sranja trpio da se ovako neko Pisa po klubu
Moj Aa23 ne treba ti to toliko, mlad si 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Gledaj kapitena kako ide, ko zvjerka.
Međed mrki.
Međed mrki.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ima li igdje da se isprati press uzivo ?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma dobro, ne možemo sad baš ispasti. Krupa, Sloboda, Mladost, mora neko biti lošiji.
Ja sam ti malo pasivno agresivan kad je sport u pitanju, emocije

Ne mogu brate, sjeba me ovo fakat, na šta smo spali, sramota imena, ljudi nam se smiju, ja se evo smijem na one poteze Xhake i Elnenija
Msm da nam je svima bolno ovo gledati, sad svako ima svoje mišljenje, ja znam samo da je ovo

Treba se tjesit da smo vidjeli apsulutno najgori Arsenal koji smo mogli vidjeti.
Usput Burnley je došao ovdje i ne zna ni sam kako je pobijedio, sjebali se ljudi 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Šta god čovjek ovdje da napiše, suvišno bi bilo.
Popišam mu se na ovu glavu pizda mu materina majmunska. Na šta je klub doveo pa ovo nisu istine
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma ljudi dobar je Arteta. 

- Ozymandias
- Kontakt:
Raspad sistema, pogubili se totalno, sve gori iz sedmice u sedmicu.
Meni ovaj put pada na pamet kapitenska traka, i koliko pogresne kapitene imamo, sto dodatno pogorosava stvari generalno. Ne samo sa Aubom nego i prije njega. Pogresne vrijednosti se gledaju
Ja mislim da je više mene sramota od njih, takvi su idioti u pitanju.
Ne mogu da vjerujem da niko od igrača nema muda da izađe u javnost i kaže šta se zaista dešava u klubu. Skupina mekušaca poslušnika, ubili se za našu politiku.
Ne mogu da vjerujem da niko od igrača nema muda da izađe u javnost i kaže šta se zaista dešava u klubu. Skupina mekušaca poslušnika, ubili se za našu politiku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.